Sign in to follow this  
CHELIE

Site uri de "Custom Wheels"

Recommended Posts

Am zis sa nu fiu rau si sa impartasesc si cu voi site urile gasite in lungile nopti pierdute dupa reduceri sau variante mai ieftine la bicicleta pe care vreau sa mi o fac.O sa va pun citeva site uri care m au atras pentru variantele ieftine si variate de roti la comanda pe care le pot face.Recunosc ca nu mi am cumparat pina la urma de la ei si nici nu stiu prea multe despre firma respectiva (Fun Works ),dar pretul si greutatea scazuta sint foarte atragatoare.Dupa cum o sa vedeti,au "N" variante ,nu doar de la Fun Works.

http://www.actionsports.de/gb/Wheels/Custom-Wheels:::3_9.html

http://www.100prozentbike.de/index.php?cat=c383_WHEELS-NACH-GEWICHT.html

Sper sa va ajute!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Despre Fun Works N si S-Light citisem niste review-uri nu prea magulitoare in urma cu ceva vreme, asa ca atentie. Oricum pe Action mai bine aruncati o privire in sectiunea "specials", au preturi mai bune decat la "custom".

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cum sunt in cautare de asa ceva adaug ce am gasit pana acum. Sper sa va ajute. Poate mai sunt si altele...

https://r2-bike.com/

www.bikestacja.pl

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

www.superstarcomponents.com

Au review-uri bune pe siteul propriu si roadcc.com

Confirm si eu seriozitatea lor cu un set de roti cursiera (ieftine, ușoare si bune) la 200 eur. Merci de link-ul cu rotile din celălalt topic!

Share this post


Link to post
Share on other sites

www.bikestacja.pl

Mi-am comandat, in final, de la ei. Super ok, rabadatorii - am schimbat vreo 40 de mailuri cu ei incercand sa gasesc raportul pret performanta ok, Din momentul platii totul a decurs cum au promis. Livrarea se face prin DHL/Cargus.

Acum ramane de vazut cat de ok sunt rotile - dar inca nu am apucat sa le calaresc prea mult. Spitele par montate bine, nu ies afara, nu ramane loc liber in niplu. Mi-au trimis spite de schimb (cerute de mine si contra cost) odata cu rotile.

A fost o mica problema la ambalare - in sensul ca au fost amablate in asa fel incat caseta de la butucul spate era spre exteriorul cutiei si a perforat cutia iesind afara. Practic a venit cu caseta expusa. Amu - putin vina e si la amblare - dar per total este ok. Nu a fost lovita, nu a fost zgariata.

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this