freetools 62 Posted October 13, 2017 Mai dă cineva vreo comanda? Am voucherul ăla de 10 euro la cont nou. Vreau numai un monobloc Dau voucherul la cine da comanda. Quote Share this post Link to post Share on other sites
george_o. 28 Posted December 16, 2017 Va salut.Eu aș dori să dau/particip la o comandă. Am un mărunțiș de cumpărat și nu mă grăbesc foarte tare. Când ne strângem cel puțin 4 persoane, plasăm comanda.Sent from my Moto G4 using Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
Cata M 27 Posted December 25, 2017 On 16.12.2017 at 8:13 AM, george_o. said: Va salut. Eu aș dori să dau/particip la o comandă. Am un mărunțiș de cumpărat și nu mă grăbesc foarte tare. Când ne strângem cel puțin 4 persoane, plasăm comanda. Sent from my Moto G4 using Tapatalk Vreau sa dau o comanda si mai trebuie sa adaug produse in valoare de minim 10 euro ca sa am transportul gratuit. Astept doritori. Quote Share this post Link to post Share on other sites
george_o. 28 Posted December 26, 2017 @Cata M, ti-am trimis PM cu produsul dorit de mine. Quote Share this post Link to post Share on other sites
greaper 68 Posted December 26, 2017 Mai este loc? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Cata M 27 Posted December 26, 2017 38 minutes ago, greaper said: Mai este loc? Am trimis deja comanda astazi Quote Share this post Link to post Share on other sites
iulian_florea 14 Posted December 29, 2017 On 26.12.2017 at 22:05, greaper said: Mai este loc? M-as baga la o comanda, termen 08.01, minim inca 2 persoane. Quote Share this post Link to post Share on other sites
greaper 68 Posted December 30, 2017 Sunt interesat de o comanda...indiferent de magazin...am niste chestii mici de luat...la mine nu e graba Quote Share this post Link to post Share on other sites
lostprophet 11 Posted January 3, 2018 Salut, Vreau si eu sa comand cateva produse, dar nu am cum mai devreme de 10-11.01 - cand intra salariul. Pot sa ma bag si eu la o comanda, sau facem una atunci? Multumesc. Quote Share this post Link to post Share on other sites
lostprophet 11 Posted January 5, 2018 On 1/3/2018 at 2:09 PM, lostprophet said: Salut, Vreau si eu sa comand cateva produse, dar nu am cum mai devreme de 10-11.01 - cand intra salariul. Pot sa ma bag si eu la o comanda, sau facem una atunci? Multumesc. Nimeni? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Leopard_Trek 0 Posted January 5, 2018 2 hours ago, lostprophet said: Nimeni? Ai si tu rabdare sa revina lumea din concedii, etc. Apoi sa le intre salariile si d-abia apoi vei vedea cine si ce doreste sa-si comande de pe Rose. Quote Share this post Link to post Share on other sites
lostprophet 11 Posted January 5, 2018 Just now, Leopard_Trek said: Ai si tu rabdare sa revina lumea din concedii, etc. Apoi sa le intre salariile si d-abia apoi vei vedea cine si ce doreste sa-si comande de pe Rose. ai dreptate - vazusem niste posturi mai sus - si ma gandeam ca e cineva interesat in perioada asta de o comanda. Rabdarea e o virtute Quote Share this post Link to post Share on other sites
greaper 68 Posted January 7, 2018 @lostprophet Nu vrei Chain reaction cycles? Quote Share this post Link to post Share on other sites
lostprophet 11 Posted January 7, 2018 [mention=16518]lostprophet[/mention] Nu vrei Chain reaction cycles?Salut, nu prea mă încântă, la ce vreau eu au preturile prea mari, diferențe de peste 10 euro.Sent from my VTR-L29 using Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
iulian_florea 14 Posted January 9, 2018 Dau comanda azi, daca e cineva interesat rog PM. Quote Share this post Link to post Share on other sites
iulian_florea 14 Posted March 1, 2018 Aveti idee cum se descarca factura de la o comanda rose din contul de utilizator? Trebuie sa o descarc pentru o garantie si nu m-am lamurit de unde. Multumesc! Quote Share this post Link to post Share on other sites
LucianLS 903 Posted March 5, 2018 A avut cineva problema cu plata folosind card de debit Mastercard? In trecut am comandat cu un VISA dar ala a expirat. Initial cam crezut ca banca mi-a blocat tranzactia pe motiv ca ar fi suspicioasa (am mai patit-o) dar e posibil ca nu accepte Rose cardurile astea? Inca n-am primit raspuns de la ei. Quote Share this post Link to post Share on other sites
fizikant 663 Posted March 5, 2018 Pe pagina principală, în dreapta-jos, sunt trecute modalitățile de plată: transfer bancar, PayPal, Visa, MasterCard. Verifică în setările contului tău dacă nu trebuie să actualizezi informațiile despre card. Quote Share this post Link to post Share on other sites
LucianLS 903 Posted March 5, 2018 M-am lamurit, e nevoie de card cu 3D Secure (Verified by Visa pt Visa sau SecureCode pt Mastercard). Deci trebuie sa transfer mai intai banii in alt cont cu cardul potrivit pentru ca BancPost o suge grav. PS: Cu paypal din cate am inteles e un comision de vreo 3-4 %.. Pentru o bicicleta e mult. Quote Share this post Link to post Share on other sites
fizikant 663 Posted March 5, 2018 în urmă cu 38 minute, LucianLS said: PS: Cu paypal din cate am inteles e un comision de vreo 3-4 %.. Pentru o bicicleta e mult. Nu tocmai. Din câte știu eu, comisionul maxim e 3%, dat în cele mai multe cazuri, comisioanele pentru plăți sunt 0 (comisionul e plătit de vânzător), la fel cum se întâmplă la plățile cu cardul). PayPal ciupește bani de la cumpărător la schimbul valutar, unde practică rate de schimb mai dezavantajoase decât ale băncilor, dar îți oferă posibilitatea de a alege cursul băncii tale în loc de cursul lor. Quote Share this post Link to post Share on other sites
freetools 62 Posted March 8, 2018 LucianLS dai comanda singur? As vrea si eu 2 cauciucuri, am si voucherul ala de 10 euro daca il poti folosi la transport Quote Share this post Link to post Share on other sites
LucianLS 903 Posted March 8, 2018 Am dat-o deja. Bicla mea vine deabia pe la mijlocul lunii viitoare (mai intai trebuie chinezii sa mineze alumina, etc). Nu cred ca vroiai sa astepti atat.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
freetools 62 Posted March 8, 2018 asteptam nu ma grabeam daca era Daca da cineva comanda am si voucherul ala de 10 euro dar numai pt ce depaseste 50 euro eu vreau numai de 24 euro ceva, daca da careva comanda dau voucherul sa fie gratis transportul Quote Share this post Link to post Share on other sites
TIONSERGIU 0 Posted May 18, 2018 On 01.03.2018 at 19:55, iulian_florea said: Aveti idee cum se descarca factura de la o comanda rose din contul de utilizator? Trebuie sa o descarc pentru o garantie si nu m-am lamurit de unde. Multumesc! Am intrat azi cu gandul asta...site nou...aleluia facturi...istoric comenzi gol Cel putin returul din statele UE a ramas gratuit...trimit fara factura se descurca ei Quote Share this post Link to post Share on other sites
iulian_florea 14 Posted June 11, 2018 @TIONSERGIUScuze ca raspund tarziu, nu am mai intrat pe forum. Eu am problem mult mai mari cu rose pe partea de garantie. Nu raspund la emailuiri din aprilie. Cred ca o sa fac sesizare la ECC (ANPC-ul European). Quote Share this post Link to post Share on other sites