geo77 3 Posted January 25, 2012 Buna Ziua, Am deschis acest topic cu intentia de a afla de unde pot achizitiona o bicicleta buna pentru o fetita de 5 ani. Bicicletele pentru cei mici nu sunt folosite pentru mai mult de 2-3 ani ai apoi trebuie luat altceva. In aceste conditii va intreb daca stiti magazine, site-uri sau putem pune aici (daca administtratorii ne lasa) anunturi cu schimb, donez, vand bicicleta. Va multumesc Share this post Link to post Share on other sites
hipopotanu 831 Posted January 25, 2012 nu-i rea de loc ideea. eu de exemplu am tricicleta lu fi-mea de 2 ani pe balcon. chiar m-am rugat de un vecin sa io "vand" moca si nu a vrut. Share this post Link to post Share on other sites
radu_vadan 837 Posted January 25, 2012 Vă recomand BykeService Cluj. E un magazin specializat în biciclete mâna a doua. Le aduc din Austria/Elveţia (legal), le recondiţionează şi le vând. http://bykeservice.com/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=32&Itemid=29 Share this post Link to post Share on other sites
hipopotanu 831 Posted January 25, 2012 cea mai buna oferta o au fara dar si poate magazinele de pe langa targul din vitan. pana si fi-mea care e super pretentioasa nu stia pe care s-o alega cand am fost cu ea acolo. Share this post Link to post Share on other sites
shine 633 Posted January 25, 2012 Asta voiam sa recomand si eu. Sunt niste magazine cu acumulatori auto si biciclete intre intrarea in targul Autovit si centrele comerciale (Carrefour, Hotel Rin, etc). In iarna am strans niste bani si le-am luat niste biciclete copiilor de la niste centre de plasament si din greseala am ajuns la magazinele alea. Nu numai ca au foaaaaarte multe modele si marimi si culori, dar daca iti joci bine cartea, poti sa scoti si ceva reduceri... Share this post Link to post Share on other sites
geo77 3 Posted January 26, 2012 Va multumesc, o sa trec pe la Vitan sa ma uit ce fel de modele au acolo. Momentan are o bicicleta cu roti de 12 inch, dar i-a ramas mica si ma gandeam sa-i cumpar atlceva din primavara, de aici si ideea unei biciclete SH, pentru ca nu o va pastra mai mult de 3 ani. Share this post Link to post Share on other sites
addrian 123 Posted January 28, 2012 Cele de la Vitan sunt DHS daca nu ma insel. Biciclete mai bune gasesti la Decathlon - pt copii sau pe la dealerii de Cube, dar acelea sunt mai scumpe. SH-uri pt copii mai apar pe निषिद्ध, in special prin Ardeal. Share this post Link to post Share on other sites
shine 633 Posted January 28, 2012 cele de la Vitan pe care le-am luat eu sunt Rich Bike (cei cu fabrica din Voluntari sau Afumati, vizualizez locatia, dar nush exact in care din localitati este). Banuiesc ca daca ai drum pe acolo, poti intra in magazinul de desfacere. Share this post Link to post Share on other sites
tomcat 223 Posted March 26, 2012 Salut !. Un sfat pentru un SH pana in 800 RON (MTB hardtail) marime 14 sau 15 ? Ceva cat mai usor. Gasesc cu frana pe disc in bugetul asta ? Multumesc. Share this post Link to post Share on other sites
Luc 0 Posted June 18, 2012 Buna ! am o bicicleta Decathlon pentru copii, SH, roti 20 " - daca sunt amatori pt discutii, poze etc. >>>lucian.2006@yahoo.com Share this post Link to post Share on other sites
pegroeg 7 Posted June 19, 2012 Salut, mai exista si Trocatlon, (La decathlon poti aduce si vinde sh-uri); am vazut niste biciclete pentru copii. Share this post Link to post Share on other sites
marius.teni 1 Posted February 28, 2013 si ceva modele pe 16 si 20 la IDEAL sau SCOTT Share this post Link to post Share on other sites