Rubyca 248 Posted February 1, 2012 Clubul Sportiv Maros va invita la a treia editie a competitiei internationale de Mountain Bike, disciplina Olimpica de Cross-Country, “MAROS BIKE XCO CUP” care va avea loc in 7 Aprilie 2012 in padurea Faget din Cluj-Napoca. Competitia este inscrisa in Calendarul international UCI Class 1 si se adreseaza atat sportivilor profesionisti care au ca obiectiv o mai buna clasare la nivel mondial sau chiar Calificarea la Jocurile Olimpice din 2012 cat si sportivilor amatori. Competitia se desfasoara pe un traseu in lungime de aproximativ 4,8 km cu 200 m diferenta de nivel pe tur, care include atat sectiuni tehnice in urcare si coborare cat si sectiuni de viteza, fiecare concurent parcurgand mai multe ture, in functia de categoria din care face parte. Mai multe informatii gasiti pe site-ul competitiei. Share this post Link to post Share on other sites
Rubyca 248 Posted February 11, 2012 Clubul Sportiv Maros, organizatorul acestei competitiei MAROS BIKE XCO CUP a solicitat schimbarea datei concursului pentru 7 Aprilie 2012. Acum se asteapta confirmarea din partea Uniunii Cicliste Internationale, care nu ar avea motive sa refuze noua data propusa. Aceasta competitie este incadrata in UCI Class 1, pentru categoriile Elite Men si Elite Women, fapt care asigura puncte importante in clasamentul mondial si cel de calificare la Jocurile Olimpice de la Londra dar si peste 4000 Euro premii in bani. Evenimentul este deschis insa si pentru categoriile de Juniori, Amatori si Master care se pot inscrie pe proprie raspundere, in baza buletinului. Competitia pentru aceste categorii este programata cu doua ore inainte de cursa pentru Elite si se va desfasura pe un traseu comun cu cel al Elitelor, in proportie de aproximativ 85%. Organizatorul va reveni cu o confirmare a datei concursului. Share this post Link to post Share on other sites
fowler 152 Posted March 30, 2012 Cam liniste aici :) Iese cineva in weekend sa se acomodeze cu traseul? Share this post Link to post Share on other sites
emanitou 50 Posted March 30, 2012 Cam liniste aici :) Iese cineva in weekend sa se acomodeze cu traseul?Cu trantele nu se acomodeaza nimeni niciodata, poate ies totusi cu buldozerul sa nivelez traseul :)! Share this post Link to post Share on other sites
cip235 178 Posted March 31, 2012 Daca e sa iesiti pe traseu va rog sa puneti niste poze aici sa vedem si noi starea traseului, ca e cam departe clujul ca sa venim in recunoastere cu o saptamana inainte :) Share this post Link to post Share on other sites
baduba 5 Posted March 31, 2012 Am fost eu astazi. Poze nu am dar pot sa va spun ca traseul e fara noroi, 100% ciclabil. Share this post Link to post Share on other sites
cip235 178 Posted March 31, 2012 Ok, mersi de informatie. Oricum ar fi vremea tot o sa fiu la cluj sa particip la acest concurs de care am auzit numai de bine... Share this post Link to post Share on other sites
fowler 152 Posted March 31, 2012 E in stare super traseul, deloc noroi. Cred ca si in caz de ploaie nu e foarte afectat exceptand o mica zona dinainte de finish. Cred ca ajung si maine si incerc sa filmez o tura. 1 Share this post Link to post Share on other sites
emanitou 50 Posted March 31, 2012 Despre Maros Bike XCO - MTB, Maratonul International Cluj - alergare şi Maratonul Fagetului - MTB... toate în aprilie, sper să şi merg, că de înscris m-am înscris. http://vezentan.blog...i-nu-numai.html Gasiti link cu ce am scris anul trecut, este si un track de azi (2 ture, una pe experti, a doua pe hobby). A plouat putin deci nu e praf, e numai bine. Daca va uitati pe anul trecut - am si filmat si este playlistul (ceva s-a difuzat pe TVR Cluj). Traseul nu s-a schimbat, doar noi. Share this post Link to post Share on other sites
Deiu 15 Posted April 4, 2012 Tocmai ce m-am uitat pe lista de start! Ce bataie o sa fie la cursa U.C.I :) Share this post Link to post Share on other sites
maus 1,299 Posted April 4, 2012 Nu i-am vazut pe fostii tai colegi de la geiger.Nu vin ,sau se inscriu la fata locului? Share this post Link to post Share on other sites
dani96 8 Posted April 4, 2012 Pe ciclism.ro scria ca prima cursa la care o sa-i vedem o sa fie Maros XCO... O sa fie interesanta cursa UCI pentru ca sunt sportivi din Romania,Polonia,Slovacia,Ungaria,Austria,Germania si Serbia...este o realizare mare pentru un concurs din Romania ca organizatorii au reusit sa atraga ciclisti straini. Share this post Link to post Share on other sites
maus 1,299 Posted April 4, 2012 Chiar imi pare rau ca nu pot fi la bâlci ,dar am si eu bâlciul meu. 1 Share this post Link to post Share on other sites
kakafob 532 Posted April 4, 2012 Unul viitor sper sa nu mai fie in aceeiasi zi! Share this post Link to post Share on other sites
danygrama 54 Posted April 8, 2012 Impresii, fotografii, filmulete... nimic? Share this post Link to post Share on other sites
danLupsa 20 Posted April 8, 2012 Impresii, fotografii, filmulete... nimic?By Alien Cycling Zalau http://www.facebook....08473103&type=3 @eliseimiron http://twitter.com/?...b#!/eliseimiron Share this post Link to post Share on other sites
fowler 152 Posted April 8, 2012 Gasesti aici agregate resursele media despre eveniment: http://cupa.marosbike.ro/ro/2012/04/results-links-2012/ si aici inca niste poze pentru cei care nu sunt pe facebook: https://picasaweb.google.com/104437006397125438468/UCIMarosBikeXCO Ca impresii: un traseu extrem de misto, rupator pentru ciclistul de weekend, multe portiuni tehnice. Riderii UCI - super meseriasi, au facut un spectacol frumos si care nu trebuia ratat. O bulina neagra pentru "consatenii" care nu au venit in numar mai mare ca si participanti sau spectatori, dar cam asta e nivelul de implicare, nimic nou. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Marian01 146 Posted April 8, 2012 @fowler Super faine pozele.Asteptam si alte poze de la fotografi! Cat despre concurs,subscriu la cele spuse mai sus. Share this post Link to post Share on other sites
deiushu 8 Posted April 9, 2012 Mi-a placut foarte mult traseul , organizarea , intr-un cuvant totul . Am venit pe locul 4 la juniori . Bravo organizatorilor ! Share this post Link to post Share on other sites
fowler 152 Posted April 9, 2012 Felicitari Deiushu. Asta mai trebuia mentionat - nivelul foarte ridicat de la juniori! Primii doi la general Open/Hobby au fost juniori iar rezultatul tau e deasemenea excelent - 4 la juniori si 7 la general, wow! Sper ca la anu sa va vedem sus in clasamentul Elite! Share this post Link to post Share on other sites
emanitou 50 Posted April 9, 2012 Despre Maros Bike XCO Cup, portile deschise la TVR Cluj si nationalele de sah pentru copii si juniori de la Calimanesti-Caciulata - o prima versiune... http://vezentan.blogspot.com/2012/04/o-saptamana-mai-altfel-intr-adevar.html 1 Share this post Link to post Share on other sites
mvmocanu 7 Posted April 9, 2012 Faine filmele :) Se fac concursuri faine la Cluj si de calitate. Share this post Link to post Share on other sites
Tolstoievski 585 Posted April 9, 2012 Rezultatele sunt postate undeva pe site? E atat de frumos facut site-ul ala, ca m-am plicstisit cautand... Share this post Link to post Share on other sites
paulrad 2,884 Posted April 9, 2012 Rezultatele sunt postate undeva pe site? E atat de frumos facut site-ul ala, ca m-am plicstisit cautand... http://cupa.marosbike.ro/ro/2012/04/results-links-2012/ Share this post Link to post Share on other sites
justin 132 Posted April 9, 2012 O cursa faina. Elite-ul a avut noroc ca cei de la hobby le-au "uscat" traseul :D. Desi m-am dat pe traseu, n-am indraznit sa ma inscriu si am preferat sa stau pe margine sa admir. Acum ma cam oftic dar asta e. Ma bag la anul Share this post Link to post Share on other sites