Sign in to follow this  
verdebiciclete

CONCURS FOTO: Ipostaze. Viață de biciclist.

Recommended Posts

Proiect Verde pentru Biciclete – februarie 2012

CONCURS FOTO: Ipostaze. Viață de biciclist


Verde pentru Biciclete vă invită la un concurs... foto: Ipostaze. Viață de biciclist.

Pentru unii tineri din ziua de azi, fotografia reprezintă un mod de exprimare, de eliberare, şi un stil de viaţă. Ne propunem să descoperim în comunitatea timişoreană legătura dintre această pasiune şi mersul pe bicicletă.

Prin acest concurs, vrem să acordăm posibilitatea tuturor celor pasionaţi de arta fotografică de a împărtăşi viziunea lor despre bicicletă și de a evidenția ipostazele în care bicicleta este prezentă în viața noastră de zi cu zi: spre școală, spre muncă, la cumpărăturile zilnice, la întâlnirile cu prietenii, la ieșiri în aer liber sau chiar la concursuri cicliste.

Concursul se adresează fotografilor amatori din județul Timiș, cu vârsta cuprinsă între 15 și 35 ani și se desfășoară în perioada: 06-26.02.2012.

Procedura de derulare a concursului este următoarea:
· Concurenţii se vor înscrie prin trimiterea fotografiei, denumirii acesteia și informațiilor legate de autor (nume, prenume, vârstă, număr de telefon) pe adresa de e-mail contact@pedaleaza.ro
· Fotografiile vor fi publicate pe site-ul www.pedaleaza.ro şi pe pagina de Facebook a Verde pentru Biciclete: www.facebook.com/verdepentrubiciclete în perioada 20-26.02.2011, când va avea loc sesiune de voturi online;
· Un juriu va decide câştigătorii locurilor I, II şi III, iar pe baza voturilor obţinute online se va desemna câştigătorul premiului de popularitate.

Premiile puse la bătaie constau in 4 biciclete city-bike.

Mai multe informații, pe www.pedaleaza.ro.

Campania “Verde pentru Biciclete” este prima iniţiativă din Timişoara care încurajează adoptarea mersului pe bicicletă ca şi alternativă ecologică pentru deplasarea prin oraş. Scopul nostru este de a atrage atenţia asupra importanţei si beneficiilor mersului pe bicicletă, de a evidenţia faptul că există biciclişti pe străzile oraşului şi de a atrage sprijinul autorităţilor locale pentru construirea mai multor piste pentru biciclete.
“Verde pentru biciclete” este o mişcare pentru pedalare susţinută de Fundaţia Bega, în colaborare cu Clubul Sportiv Gratzu, KissFM,Eco Club Timișoara, Pressalert.ro, Ziua de Vest, Agenda, agenda.ro, timisoreni.ro, tion.ro, TVT89, Opinia Timișoarei.

Contact
Romina Faur
Coordonator Verde pentru Biciclete
www.pedaleaza.ro
contact@pedaleaza.ro
tel: 0744 61 41 56
  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this