hcampian 1,840 Posted March 26, 2012 Salutare! Sper ca e o informatie utila, incepand de azi se pare ca in magazinele Lidl este saptamana ciclismului si vor avea tot felul de echipamente de ciclism (tricouri, pantaloni, manusi) precum si scule. Am vazut o pompa mare cu manometru la 29.99 RON, care in mod normal pe la alte marci e spre 100 RON. Hainele astea de la nemti ce se vand prin Lidl mi se par foarte bune calitativ si unele sunt foarte frumoase ca design. Eu zic ca merita dat o raita pe acolo zilele astea. Cu toate ca personal sunt suparat foc pe Lidl ca nu mai primesc bonuri de masa :-W Quote Share this post Link to post Share on other sites
a_mic 3,934 Posted March 26, 2012 Nu numai ca nu primesc bonuri de masa dar, nici macar bonuri cadou! In plus, tepuiesc si la preturi: una e la raft, alta e la casa. Sunt cam suparat si eu pe ei.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Croocodillul 2,857 Posted March 26, 2012 E valabil pentru toată reţeaua Lidl? Şi eu am fost mulţumit de produsele luate din Lidl, dar din Germania... Quote Share this post Link to post Share on other sites
aliastefan 10 Posted March 26, 2012 In Austria, la Lidl, am vazut o pereche de pantofi ptr SPD la 25euro, foarte frumosi. In Romania, asa ceva nu au adus si multe alte produse nu sunt disponibile la noi. De ce ? Pentru ca la noi aduc ceea ce nu se vinde in reteaua de magazine Lidl din afara. Quote Share this post Link to post Share on other sites
sunbird 3 Posted March 26, 2012 Adica la noi ajung rebuturile... o sa dau o tura de curiozitate azi peacolo. Quote Share this post Link to post Share on other sites
hipopotanu 832 Posted March 26, 2012 O sa trec si eu diseara (sper) si va relatez ce si cum, desi am vazut numai stifturi la ei. Quote Share this post Link to post Share on other sites
shine 634 Posted March 26, 2012 eu am vrut sa trec de dimineata, dar la Crangasi era omor. cate 20 de pensionari la fiecare casa. am facut cale intoarsa :) Quote Share this post Link to post Share on other sites
MBZ 4,653 Posted March 26, 2012 Cam ce gasesti la Lidl de biciclit se gasesc la un depozit cu vanzare din interiorul Apaca(Faberom), undeva in fundul curtii(de la policlinica se merge pana in capat si apoi dreapta pana se infunda) iar preturile sunt mai mici. Quote Share this post Link to post Share on other sites
RaduB 1,012 Posted March 26, 2012 Poti pune o poza de pe Google Earth? :D LE: Eu nici nu stiu pe unde se intra la apaca Quote Share this post Link to post Share on other sites
lbzk 6,792 Posted March 26, 2012 De la Cotroceni Mall mergi in sus pe linia de tramvai, avand cartierul Drumul Taberei in spate, si in capatul strazii, inainte de intersectia cu Iuliu Maniu, pe partea stanga e intrarea la Apaca. Tot acolo e si magazinul cel.ro: http://www.cel.ro/altele/contact_us.html#harta Quote Share this post Link to post Share on other sites
MaC® 5,501 Posted March 26, 2012 Acu am venit io d-acolo :D meam ;) luat pantaloni, un tricou, o vestă... Revin imediat cu amănunte. (cel puțin la prima pipăială, pantalonii sunt mult mai buni decât echivalentul lor din Decathlon. La același preț. ) p.s. am fost la magazinul Lidl nou deschis din str. Doina (se intră pe lângă Năsăud Shopping Center) zona Rahova p.p.s. oferta e mult mai bogată pt. fete. La băjeți deja cam bate vântul. Quote Share this post Link to post Share on other sites
shine 634 Posted March 26, 2012 baga niste poze cu bazonul vesta pare a avea ceva foita de windstopper? sau e o veta simpla? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ireductibil 474 Posted March 26, 2012 Acu am venit io d-acolo :D meam luat pantaloni, un tricou, o vestă... Revin imediat cu amănunte. (cel puțin la prima pipăială, pantalonii sunt mult mai buni decât echivalentul lor din Decathlon. La același preț. ) p.s. am fost la magazinul nou deschis din str. Doina (se intră pe lângă Năsăud Shopping Center) zona Rahova p.p.s. oferta e mult mai bogată pt. fete. La băjeți deja cam bate vântul. De la care "acolo", Lidl sau Apaca? Eu as fi interesat de o pompa mare, erau pompe de vanzare? Quote Share this post Link to post Share on other sites
shine 634 Posted March 26, 2012 Cam ce gasesti la Lidl de biciclit se gasesc la un depozit cu vanzare din interiorul Apaca(Faberom), undeva in fundul curtii(de la policlinica se merge pana in capat si apoi dreapta pana se infunda) iar preturile sunt mai mici. Astia au vreun site ceva? sau macar un program de functionare? Quote Share this post Link to post Share on other sites
RaduB 1,012 Posted March 26, 2012 http://www.lidl.ro/cps/rde/xchg/SID-EEE1F4B8-FE2FE2B6/lidl_ro/hs.xsl/offerdate.htm?offerdate=10093 Am vazut o pompa mare cu manometru la 29.99 RON, care in mod normal pe la alte marci e spre 100 RON. http://www.lidl.ro/cps/rde/xchg/SID-EEE1F4B8-FE2FE2B6/lidl_ro/hs.xsl/index_10096.htm Quote Share this post Link to post Share on other sites
Madalin96 372 Posted March 26, 2012 Arata foarte promitatoare aceasta oferta.Stie cineva pana cand este? Quote Share this post Link to post Share on other sites
MaC® 5,501 Posted March 26, 2012 Numai puțin, că tre' să predau 2 machete pt. ziar și trebe date până în 12 :D punem poze imediat. Ce au: niște truse rudimentare de scule 2 modele de pompe de mână (una mai simplă + una cu manometru 10 lei prima, 25 a 2-a; a 2-a pare destul de robustă) pompă de podea cu manometru (29 lei) cică bagă 230 psi :o ; dar la cum e oțelul corpului înclin să cred asta borsetă șa cu trusă de scule portabilă + trusă de vulcanizare la 25 lei (mi-aș fi luat-o dar am deja 2 truse portabile) cric pt chainstay - 10 lei tricouri 2 modele (ambele cu mânecă scurtă dar unul din modele are și încălzitoare de mâini; sunt la același preț) pantaloni 3/4 și scurți (din ăștia mi-am luat eu) @irriducibil Am zis mai sus de la care magazin am luat. @Madalin96: "Vă rugăm să luaţi în considerare faptul că stocul pentru acest produs este limitat." așa scrie sub descrierea produselor. Deci n-au termen pt promoție. Quote Share this post Link to post Share on other sites
rapsohigh83 870 Posted March 26, 2012 la care LIDL ai fost ? eu merg de 2-3x pe saptamana insa nu le-am remarcat Quote Share this post Link to post Share on other sites
MaC® 5,501 Posted March 26, 2012 Promoția este cu începere de azi, d-aia n-ai văzut :) @rapsohigh83 vezi mai sus unde am fost (#11) Quote Share this post Link to post Share on other sites
DDOL 7 Posted March 26, 2012 Astia au vreun site ceva? sau macar un program de functionare? Nu au site. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Madalin96 372 Posted March 26, 2012 Ba da,au ( #15 ). 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
crom37 3 Posted March 26, 2012 Stati putin din ce am inteles depozitul de la apaca are doar tricouri si echipament mai ieftin ca in Lidl? sau au si alte accesorii? Si cum se cheama are vreun nume? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Croocodillul 2,857 Posted March 26, 2012 Ba da,au ( #15 ). E vorba de depozitul de la Apaca. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Madalin96 372 Posted March 26, 2012 Aaa,sorry! Quote Share this post Link to post Share on other sites
DDOL 7 Posted March 26, 2012 un numar de contact de la depozitul Apaca 0723666362 (Mircea). 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites