Sign in to follow this  
calcaneu

Reconditionare Cilo - nu gasesc aparatoare de lant !

Recommended Posts

Salutare tuturor !

Astazi am reusit sa dau jos axul pedalier al unui city-bike pe care il reconditionez ; piesa metalica pe care se fixa vechea aparatoare era pilaf, asa ca am aruncat-o ...

Surpriza mare este ca nu am gasit aceasta piesa pe nici un site, fara ea sunt practic mort, nu pot monta inapoi butucul, deci nici foile, etc ..

Va rog mult, daca aveti idee unde pot gasi in bucuresti o aparatoare de lant cu piesa metalica care se fixeaza pe butuc, dati-mi de stire aici pe forum sau la YM calcaneu2002

Multumesc !

Dan.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vorbesti de piesa care se monteaza intre cuveta butucului pedalier si cadru? problematice piesele astea de la biciclete de oras mai vechi. Si eu am reconditionat tot asa una si aveam nevoie de aceeasi piesa, pana la urma am luat de la alta bicicleta piesa si am adaptato dar marea problema la piesele astea e ca sunt zeci de modele care sunt diferite ca marimi filete si mai eu stiu ce.

Eu ti-as spune sa incerci la magazine cu biciclete sh unde mai gasesti piese, asta in caz ca vor sa le vanda, si de obicei nu vor ca stiu si ei cat de greu se gasesc piese, mai ales astea vechi si au nevoie pentru bicicletele lor. La magazine obisnuite eu n-am vazut asa ceva si crede-ma ca am cautat peste tot.

Ai putea sa incerci la magazinul de la Coltea daca esti din Bucuresti dar sus la atelier si intreaba acolo stiu ca aveau tot felul de piese.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pune o poza cu aparatoarea si masoara diametrul partii ce acopera foile.

Am ceva jucarii din astea.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this