Sign in to follow this  
xps5601

montare frana pe spate-torpedo?

Recommended Posts

am cumparat recent o bicicleta ptr copii DHS BEAR 12, care nu are decat frana de mana, pe fata si pe spate.problema este ca cel mic,la 3 ani si un pic, nu are putere sa apese pe aceste manere de frana, situatie in care as vrea sa-i fac cumva frana de picior,asa cum era odata la pegas.stie cineva cum as putea face asta? multumesc

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dupa cum stiu eu, singura modalitate este sa schimbati butucul cu unul "torpedou". Cred ca se gaseste in cele mai multe magazine de biciclete, nu ar trebui sa coste mai mult de 30-40 ron (+montarea).

Pe de alta parte, e posibil ca problema se poate rezolva cu schimbarea manetelor si/sau a franelor (care foarte probabil sunt de calitate inferioara, din plastic, greu de apasat).

Share this post


Link to post
Share on other sites

multumesc ptr sfaturi! am crezut ca pot face ceva la butucul ei ca sa poata frana din pedale dar daca nu,schimb si butucul si franele,butucul cu unul torpedo si franele cu unele mai bune ptr ca astea care le are, intr-adevar sunt de o calitate inferioara.Mai mult ,s-a rupt si o pedala azi. E un magazin First Bike pe aici,poate ma ajuta ei..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this