Croocodillul 3,042 Posted August 18, 2016 Doar 65 am avut... 12 Quote Share this post Link to post Share on other sites
puterfixer 2,666 Posted August 19, 2016 Eh, cu o cască originală puteai sta liniștit și la 80 ;)) Recuperare grabnică și fără recidive! 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Croocodillul 3,042 Posted August 19, 2016 Hai sa va delectez si cu poze: Quote Share this post Link to post Share on other sites
MBZ 4,653 Posted August 19, 2016 @@Croocodillul Pana nu ti-ai rupt ceva nu te-ai dat ca lumea. 65 e pentru cojnitari si vaduve oloage. Nu te lua dupa Matlei ca il roade invidia >:) 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
LucianLS 906 Posted August 19, 2016 Nu bre, da' cand eram cu Daniela pe Postavaru' ai lasat franele si te-ai dus cu 70 la ora pe poteca aia. Am ramas mut, si nici acum nu inteleg unde e placerea. kkkeeeeennnnyyyy are 3 clavicule, Marius face la scutec, acum tu. Iar tu ai 2 cranii? :)) Daca-mi amintesc corect pe coborarea de pe Leaota nu purtai casca. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Alegz30 199 Posted August 19, 2016 @@Croocodillul insanatosire grabnica si frumoasa radiografie, buna de examen. Din pura curiozitate te intreb, de ce Monza? Fara sa le fac reclama, ce am vazut eu prin Elias la orto de exemplu, m-a surprins placut. Doctorii erau foarte constienti de leziuni specifice ciclismului, probabil erau si ciclisti printre ei :)) Trimis de pe al meu SM-J500FN folosind Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
MaC® 5,719 Posted August 19, 2016 Poate ca la Monza are abonamentu' de corporatist ;) Quote Share this post Link to post Share on other sites
vis-a-vis 1,219 Posted August 19, 2016 Iar tu ai 2 cranii? :)) Daca-mi amintesc corect pe coborarea de pe Leaota nu purtai casca. Are implant de cască, n-ai văzut câtai "căpșorul"? 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
akebono 1,085 Posted August 20, 2016 @Croocodilul ... acum am vazut ce ai patit. Imi pare tare rau, sper sa te faci bine repede. Daca te incalezeste cu ceva, desi mi-e si jena sa spun, si eu sunt pe tusa ... doar ca eu am cazut ghem in casa in bucatarie si m-am ales cu 9 copci, un ochi vanat si multe cucuie. Nu cad pe poteca si cad pe gresie. O sa-mi iau papuci cu talpa de black chilli. Quote Share this post Link to post Share on other sites
MLADEN 3,888 Posted August 20, 2016 O sa-mi iau papuci cu talpa de black chilli. ... Fiveten ;) @@Croocodillul, vindecare rapidă :) Quote Share this post Link to post Share on other sites
iacobdoc 1,164 Posted August 20, 2016 @@Croocodillul Ce poze? Asta e ghicit in cafea. Nu mai practic de mult cheatia asta. Un CT sau un RMN sunt mult mai edificatoare. Iti doresc insanatosire grabnica si multa minte ca de adrenalina vad ca nu duci lipsa. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Croocodillul 3,042 Posted August 20, 2016 Am si rmn, dar doctorul mi-a zis ca nu se vedea fractura pe el. Si s-a mai uitat cineva si a zis ca nu e fractura... A fost primul lucru pe care l-am facut rmn-ul si abia apoi am facut rx-ul. Quote Share this post Link to post Share on other sites
MaC® 5,719 Posted August 20, 2016 ce vedetă e cracadilu' :pMăh Lacoste, dă-ti bre mai înșet. Uite, acu stai pe tușă niște timp. Care trece. Nu mai bine foloseai timpu' ăsta ca sa te dai? Mai înșetișor așea...? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Croocodillul 3,042 Posted August 20, 2016 Fac bai la carici acum. E bine si asa :) Nu viteza a fost baiul ci lipsa protectiei la spate. Sau rucsacul cu protectie. Asta să-mi fie invatarea de minte maxima. Quote Share this post Link to post Share on other sites
MaC® 5,719 Posted August 20, 2016 Zi-i și lu ăla de nu-și protezează dăloc țeasta/scăfârlia.Se știe el. Da' dă sfaturi p-acilea. Că ulcioru' nu mere de multe ori la apă.Chit că are implant. :p Quote Share this post Link to post Share on other sites
Croocodillul 3,042 Posted August 20, 2016 S-a lasat oricum de pedale, merge doar la crasma sa-si ia tuica cu bicicleta. 5 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Muttley 1,367 Posted August 21, 2016 Ma duc cu masina la magazinul de la colt. Ma reapuc de pedale la anu', ca e prea de tot, m-am facut cat o vaca, am 1.5 kg in plus si gafai cand urc la etajul 1. Si nu port casca pentru ca merg cat ma tine talentul sau lipsa lui, nu-mi asum riscuri, iar ca urmare si pe cale de consecinta, nu cad. Quote Share this post Link to post Share on other sites
MaC® 5,719 Posted August 21, 2016 Ha. Io mi-am frânt clavicula la 20 la oră. Relaxat. "Nothing can happen to me" Nevastă-mea a dat cu capu' de asfalt la 10 la oră (ne opream la semafor și a dat in roata mea spate). N-avea cască. "Nothing can happen"Mergi liniștit pe ideea asta. Cânva o să cazi. E chestie de când.Nu de dacă.Trast mi. 10 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Croocodillul 3,042 Posted August 21, 2016 @@Muttley Uiti cand ti-am scos cu batul din rapa bicicleta... :D 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
vis-a-vis 1,219 Posted August 22, 2016 Poze? :D Quote Share this post Link to post Share on other sites
chipuc 258 Posted August 22, 2016 Oricum purtatul de casca e cam overrated in opinia mea. Quote Share this post Link to post Share on other sites
greaper 68 Posted August 22, 2016 Oricum purtatul de casca e cam overrated in opinia mea. Sper ca glumesti! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Muttley 1,367 Posted August 22, 2016 Vav, vezi pe feisbuc poze. Specia in rapa, eu zgariat pe fata. Am cazut la 5 la ora. Au venit Croco si keeeennnnyyyy sa scoatem bicla la liman. Radeau astia ca magarusii de mine. Croco, nu uit, n-am cum. A fost ceva de genul... "bai, ce bine ca nu m-au vazut cand am cazut. Da' ce dracu fac, ca singur nu pot s-o scot, tre' sa-i chem". Quote Share this post Link to post Share on other sites
Traveller 6,268 Posted August 22, 2016 Mergi liniștit pe ideea asta. Cânva o să cazi. E chestie de când. Nu de dacă. Și dacă nu te ajută întamplarea, lipsa aderenței, a experienței sau alte bazaconii, te poate oricând ajuta un prieten "îndemânatic" :- . 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites