purix 3,610 Posted April 19, 2014 Pacat ca pe operele de arta nu poti pedala, te inteapa inima, dupa 2-3 km faci atac de cord! Quote Share this post Link to post Share on other sites
cotrusvlad 3 Posted April 22, 2014 Clasica mea , cu ocazia asta vreau sa va si intreb, am sanse sa gasesc undeva de cumparat bucatile acelea de cauciuc ce vin pe manetele de frana? Ca a mea nu le mai are... Quote Share this post Link to post Share on other sites
RaduB 1,012 Posted April 23, 2014 In principiu, DA dar destul de greu si scump (ebay.com) Am vazut unele facute din piele si mi s-a parut o idee destul de buna. Quote Share this post Link to post Share on other sites
andreibelcic 554 Posted April 23, 2014 Sau adaptezi ceva mai modern http://www.bike24.com/1.php?content=8;navigation=1;product=51725;page=1;menu=1000,4,38;mid=0;pgc=125:444;orderby=2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
mihai ady 0 Posted April 24, 2014 salutare baieti. am si eu o mica mare problema, sper sa postez unde trebuie. am un grup de 5 pinioane maillard pe filet, pe un Helium bike, care imi joaca pe ax. nu stiu cum sa le desfac, imi trebuie o cheie speciala mai mare? (am o cheie pt pinioane, dar este prea mica in diametru, pt cele mai moderne cred), ce mi puteti spune despre ele, se pot desface si inlocui bilele sau sa incerc sa le desfac si sa le schimb? dintii sunt in stare destul de buna, nu scapa lantul. pinioanele arata ca in poza de mai jos.ms Quote Share this post Link to post Share on other sites
LucianTheOne 5,187 Posted April 24, 2014 Primul pinion este infiletat peste celelalte. iti trebuie doua chei cu lant si foarte multa forta ca sa-l desfaci. Dupa aia poti urma tutorialul asta: http://www.ciclism.ro/2014/04/reconditionare-pinioane-pe-filet/ Quote Share this post Link to post Share on other sites
frant_ro 33 Posted April 27, 2014 Salutare tuturor. Va prezint si eu o "batranica"...GIANT Speeder Lite. Quote Share this post Link to post Share on other sites
nicuvasile2008 96 Posted April 27, 2014 interesanta coloristica!s-o stapanesti sanatos! Quote Share this post Link to post Share on other sites
frant_ro 33 Posted April 27, 2014 Multumesc frumos! Cam "dinamovista" pentru un stelist ca mine, dar cand vine vorba de bicle uitam semnificatia fotbalistica a culorilor. :- Quote Share this post Link to post Share on other sites
RaduB 1,012 Posted April 27, 2014 Sa alba. Ghidolina rosie. Quote Share this post Link to post Share on other sites
vlady_zch 365 Posted May 26, 2014 Sa mai dezmortim topicul asta...noua achizitie: 10 Quote Share this post Link to post Share on other sites
RaduB 1,012 Posted May 27, 2014 OFF: Du-te naibii! :-) ON: foarte interesanta pentru ca, pe cadru, are suportul pentru numarul de concurs. Nu cred ca era standard. Quote Share this post Link to post Share on other sites
vlady_zch 365 Posted May 27, 2014 Da, are suport pentru numarul de concurs...bun ochi ai :) Quote Share this post Link to post Share on other sites
RaduB 1,012 Posted May 27, 2014 Uite ca m-ai motivat si pe mine sa fac doua poze cu ultimele achizitii pentru Le Taureau Quote Share this post Link to post Share on other sites
vlady_zch 365 Posted May 27, 2014 Pff...si eu am un Kotter din care mai am de inlocuit vreo 3-4 piese ca sa fie linia Dura-Ace completa si acum m-ai starnit cu ele...eu mai am nevoie de angrenaj, butuc fata, pipa, pedale. Frumoase piesele, le-ai luat noi? Quote Share this post Link to post Share on other sites
RaduB 1,012 Posted May 27, 2014 Nu, nu sunt noi dar sunt folosite foarte, foarte putin. In realitate arata mai bine decat in poze. Quote Share this post Link to post Share on other sites
vlady_zch 365 Posted May 27, 2014 Mie mi se pare ca arata ca noi, de aia am intrebat, cu exceptia cureluselor de la ratrape care desi arata bine se vede ca nu sunt noi dar m-am gandit ca alea le-ai avut tu. Acum ai toata linia? Quote Share this post Link to post Share on other sites
RaduB 1,012 Posted May 27, 2014 Mai am nevoie doar de clestii de frana :D/ Puteam sa-i comand odata cu angrenajul dar m-am incurcat in licitatie si a expirat timpul (in loc sa pun la Maxim Bid am pus valoarea la Current Bid) Acum urmaresc unii din state dar ma tem ca vor ajunge mult prea scumpi: http://www.ebay.com/itm/111358811086?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649 Quote Share this post Link to post Share on other sites
vlady_zch 365 Posted May 27, 2014 Da...cam scumpi. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Vali-THX 185 Posted May 28, 2014 Dura ace 7400 e bullet proof. Dupa parerea mea e cel mai tare grup din perioada lui Quote Share this post Link to post Share on other sites
RaduB 1,012 Posted May 28, 2014 Dap...si mie imi place foarte, foarte mult. Se pare ca nu sunt singur. Pe ebay Dura Ace-ul din aceeasi perioada are preturi mai mare decat Recordul. Intre timp a ajuns si angrenajul: http://www.ciclism.ro/forums/index.php/topic/12636-le-taureau/page-2#entry655064 Quote Share this post Link to post Share on other sites
sorin7sorin 264 Posted May 30, 2014 Eddy Merckx portocaliu.........aghhhhhh, am umplut tastatura de lacrimi!! Dar mă bucur că a ajuns la cineva care apreciază cu adevărat!! 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
vlady_zch 365 Posted June 1, 2014 Mici modificari de look la Kotter-ul meu si 2 poze mai noi si mai frumoase ca cele vechi... Eddy Merckx portocaliu.........aghhhhhh, am umplut tastatura de lacrimi!! Dar mă bucur că a ajuns la cineva care apreciază cu adevărat!! Multumesc pentru aprecieri! 8 Quote Share this post Link to post Share on other sites
dang123 186 Posted June 2, 2014 Pentru cine este in Bucuresti miercuri, 4 Iunie, ora 19:30 in Bucuresti, Popa Nan 82: Expozitie de Biciclete Rare si Vintage 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Gold Special 198 Posted June 2, 2014 Pt cine nu-i din Bucuresti: pune-ne si noua niste fotografii, filme, orice :) Miercuri seara stam cu ochii pe forum ! 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites