Sign in to follow this  
verdebiciclete

SkirtBike Timisoara: Flori, fete...biciclete!

Recommended Posts

Vara aduce un val de indrazneala, frumusete, bucurie si culoare pe strazile Timisoarei! In 24 iunie 2012, celebram feminitatea in stilul Verde pentru Biciclete.

Te asteptam la SkirtBike, o plimbare adresata femeilor de toate varstele, active, optimiste, atente la tendinte, dedicate unui stil de viata sanatos si modern. Vino intr-o tinuta cat mai chic si arata ca bicicleta reprezinta un accesoriu al feminitatii si al libertatii de miscare!

Ne vom intalni incepand cu ora 10:00 la Casa Verde pentru Biciclete - Platforma Timco, iar la ora 11:00 vom porni pe traseul: Calea Circumvalatiunii, Bulevardul Regele Ferdinand, Splaiul Tudor Vladimirescu, Bulevardul Vasile Parvan, Bulevardul Corneliu Coposu, Splaiul Nistrului, Strada Protopop Meletie Draghici, Strada Andrei Mocioni, Splaiul Nistrului, Bulevardul Corneliu Coposu, Bulevardul Vasile Parvan, Splaiul Tudor Vladimirescu.

SkirtBike Timisoara este realizat de Verde pentru Biciclete in parteneriat national cu VeloBello Bucuresti.

“Verde pentru biciclete” este o miscare pentru pedalare sustinută de Fundatia Bega, in colaborare cu Clubul Sportiv Gratzu, KissFM, Pressalert.ro, Ziua de Vest, Agenda, agenda.ro, timisoreni.ro, 24Fun, Opinia Timisoarei, TvT89, Endless by Alina Latan, Alexandru Hreniuc Photography, Trandafilm.

Fii si tu una dintre cele mai nonconformiste si active fete pe biciclete! Nu rata cea mai eleganta plimbare pe bicicleta de pana acum, marca Verde pentru Biciclete!

Echipa Verde pentru Biciclete

www.pedaleaza.ro

contact@pedaleaza.ro

http://www.facebook.com/verdepentrubiciclete

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this