Recommended Posts

am avut o o experienta neplacuta zilele acestea soldata cu o accidentare mai exact mi sa rupt tija de la sa in timp ce mergeam ,noroc ca nu am avut viteza mare sau nu eram pe vreo coborare pentru ca se putea intampla ceva foarte rau . tija de sa era din aluminiu iar bicicleta un dhs silver de care a mai ramas doar cadrul original si din pacate tija de sa , restul de componente sunt schimbate . intrebarea mae este daca mai exista tije de sa din otel in comert pentru ca dupa ce am patit as evita aluminiul

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ma intreb cum s-ar scarpina un inginer de la Thomson in timp ce-ar citi problema ta, dan_pety si concluzia la care-ai ajuns. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ti s-a rupt tija???Cum adica ti s-a rupt tija?Hai ca p-asta chiar nu am mai auzit-o.S-a rupt (cred) deoarece este DHS si sunt foarte proaste.Mai bine iti cumperi o tija de sa normala: http://www.marosbike.ro/preturi_PIESE_-_Tije_de_sa_-_Tije_de_sa/Tija_de_sa_Bike_Positive_31.4/400mm-4660.html si ai terminat povestea.

Share this post


Link to post
Share on other sites

exact sa rupt tija de la sa intr-o secunda iar in secunda urmatoare am fost pe jos si nu stiam ce sa intamplat.ca sa fiu sincer parca nu mai am curaj sa ma urc din nou pe bicicleta aceasta , poate cedeaza ghidonul sau pipa sau mai stiu eu ce se mai rupe la ea. miine revin cu niste fotografii

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ai avut mare ghinion,cred ca tija a avut ceva defect de fabricatie,ai mers mult cu ea?Asa ceva se intampla foarte rar dar cand se intampla e nasol rau.Calitatea pieselor primeaza dar am vazut si piese de supercalitate cedand,tija de sa Ax Lightness Daedalus rupta si nu numai una,de aceea zic ca ai avut ghinion.

Oricum,iti recomand sa-ti cumperi tija de sa,pipa,ghidon,sa de calitate,chiar daca ai DHS,daca crezi ca se justifica investitiile.Tija de sadin otel nu stiu daca mai exista la vanzare dar exista din aluminiu si carbon.

O recomandare personala ar fi piese de la firma germana Syntace despre care se spune ca au garantie 10 ani.

Share this post


Link to post
Share on other sites

am mers cu bicicleta aceasta cam 4000 de km fara sa fortez nota adica fara borduri sau coboriri pe trasee de downhill sau alte lucruri de acest gen . in general o exploatare in conditii normale oras si ture la munte

Share this post


Link to post
Share on other sites

Am un prieten care a deformat tija de aluminiu, dar nu ne-am mirat foarte tare deoarece la vremea aia cantarea aprox 100 kg si avea, un cadru mai mic decat ar fi trebuit pentru inaltimea lui si tija iesea maxim, cu toate ca nu trecea de marcajul limita. Deoarece a ta a pocnit instantaneu, in loc sa se indoaie, as crede si eu ca a fost un defect din fabricatie. Daca nu te incadrezi in situatia de mai sus parerea mea este ca o tija noua de aluminiu de 50+ lei ar trebui sa te tina.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.