fortunebike 0 Posted August 9, 2012 Salutare la toata lumea, Am nevoie de un sfat. In momentul de fata am bicla echipata cu o pereche de semislick Schwalbe Huricane 2.0. Vreau sa ii cresc aderenta, stabilitatea si pe traseele de offroad, nu cele foarte serioase (bolovanis, pamant mocirlos, pietroaie, etc) si vreau sa dau jos unul dintre Huricane si sa ii pun un Schwalbe Rapid Rob. Cu echiparea actuala nu am foarte mare "incredere" in bicla pe curbe strinse, radacini, pietris. Intrebarea mea este: unde ar trebui sa fac schimbarea (roata FATA sau SPATE??) pentru cresterea stabilitatii pe offroad dar sa nu pierd foarte mult nici la viteza pe asfalt? Vreau sa pastrez un semiclsick si sa adaug alt cauciuc cu profil mai bun si ptr offroad. Multam' Quote Share this post Link to post Share on other sites
Blast 6 Posted August 9, 2012 Subscriu la ce a spus MLADEN. Quote Share this post Link to post Share on other sites
mc27 2 Posted August 9, 2012 Daca iti derapeaza spatele, o sa ai o senzatie mai nasoala - sau placuta ( fiecare cu gusturile lui aici), daca daca iti derapeaza fata o sa te trezesti pe jos. Cauciucul cu cea mai buna aderenta se pune pe fata. Quote Share this post Link to post Share on other sites
fortunebike 0 Posted August 10, 2012 Multam' la toti care au raspuns! Quote Share this post Link to post Share on other sites