Rubyca

2012.09.15 - Duatlon Cetatea Brasovului - Recomandat Ciclism.ro

Recommended Posts

Duatlonul Cetatea Brasovului a ajuns la a-V-a editie si se va desfasura in 15 septembrie 2012 pe Aleea Tiberiu Brediceanu sub Tampa

A fost dat si startul la inscrieri pe pagina concursului: http://www.duatlon.ro/

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sâmbătă, 15 septembrie, va avea loc a 5-a ediţie a duatlonului CETATEA BRASOVULUI. Organizatorii, membrii asociaţiei Cetatea Brasovului, asteaptă prezenţa a aproximativ 300 de sportivi din toată ţara, români si străini. Startul concursului va avea loc la ora 11 pe Aleea Tiberiu Brediceanu, lângă centrul de agrement.

Concursul constă in două probe, alergare si mountain-bike. Concurentii se pot inscrie individual sau in echipă, in varianta stafetă. Alergarea se va desfasura in centrul vechi (11 km pentru categoria profi si 7.5 km pentru hobby). Traseul de mountain-bike este pe muntele Tâmpa, un traseu tehnic de 22 km si 1200 m diferenţă pozitivă de nivel pentru categoria profi, si 9 km cu 450 m diferenţă pozitivă de nivel pentru hobby.

Sponsorii principali ai evenimentului sunt Vodafone si Probike.

Inscrierile se pot face pe site-ul concursului, www.duatlon.ro, până in data de 13 septembrie 2012 si la faţa locului, in ziua concursului.

Organizatorii asigura premii substanţiale pentru câstigătorii fiecarei categorii în valoare totală de 4000 de EURO. Anul acesta nu vor fi rasplatiţi doar concurenţii pentru prezenţa la acest concurs ci şi suporterii acestora . De aceea o tombolă va fi organizată cu ajutorul Vodafone, pentru sportivi si suporterii acestora, premiul cel mare constând intr-un smartphone Samsung Galaxy SIII şi alte premii surpriză.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Merge cineva de la Sibiu vineri 14.09 si mai are un loc de un om si o bitza?

Sau la intoarcere din Brasov in 15.09 dupa-masa.

Multumesc!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salut

Eu merg vineri in 14.09 dar din pacate nu am loc.

Am vazut ca te-ai inscris. Succes

Share this post


Link to post
Share on other sites

Scriu si aici, sper sa nu fie cu suparare. Are cineva loc pentru mine + bicla din Brasov catre Cheile Gradistei? Asta in ideea in care participa la Duatlon apoi duminca participa la XCO-ul de la chei. Plecarea poate sa fie ori sambata, ori duminica de dimi, ma conformez. Eu vreau sa le fac pe amandoua, dar sunt in pana de mijloc de deplasare.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Da, a fost foarte frumos, pacat de participarea mai redusa ca in trecut(probabil si din cauza celorlalte concursuri desfasurate azi). Felicitari tuturor participantilor, castigatorilor in special, organziatorilor pentru o noua editie superba, si cum deja ne-am obisnuit, felicitari ciclism.ro pentru cronometraj si pozele pe care abea le asteptam. Asta asa ca si asa nu ne mai miscam din pat dupa asa un concurs frumos dar greu si tehnic.:)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Un concurs foarte fain!!!In special zonele de mtb,tehnice!Felicitari organizatorilor!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.