Sign in to follow this  
drag_osh

Ajutor Identificare cursiera.

Recommended Posts

Bun gasit tuturor.

Ma adresez cunoscatorilor in domeniu si nu numai, va rog.

La inceputul verii am achizitionat o cursiera . Fiind prima mea cursiera , dupa o buna informare, zic eu, am gasit una care m-a multumit atat din punct de vedere estetic cat din punct de vedere al pretului - 1300lei. Tipul de la care am cumparat-o mi-a spus ca marca este Pucinelli. Ok, am zis eu. Am cautat eu pe net ,repede, insa nu am gasit nimic despre acesta marca si mai mult , acum , cred ca nici nu exista. Dupa aproape jumatate de an de pedalat sunt foarte incantat de ea , mai ales ca este si bine dotata. Deci nu am nimic sa-i reprosez doar ca nu stiu ce marca e. Pe bratele furcii din spate este adugat , din constructie, "Design in Italy"

Va rog sa ma ajutati sa-i ofer o identitate cursierei. Asta daca cineva recunoaste vreo marca asemanatoare cu cea pe care o detin eu.

Dotarile/detaliile ei sunt: marime 54 cadru alu-light si carbon; echipata SHIMANO 105; 2 foi si 9 pinioane; roti MAVIC COSMOS; cauciucuri MICHELIN 23/622; pipa RITCHEY; pedale WELLGO; pinioane si lant XT; tija sea MILENNIUMM.

Va multumesc si sper sa aflu ceva despre ea.

post-3251-0-02104300-1349032939_thumb.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

In Italia sunt o gramada de producatori de biciclete de serie mica, in general biciclete de calitate, de cele mai multe ori cursiere. Multi fiind, probabil si ei mai apar si mai dispar. Ai o cursiera italiana de serie mica, eu zic sa te bucuri de ea. Echiparea nu are relevanta, probabil a fost schimbata de multe ori pe cadrul respectiv.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cred k ar mai trebui ridicat ghidonu,mie mi se pare prea jos,sub cadru jos la pedalier nu este stantata nici o serie?

Share this post


Link to post
Share on other sites

De bucurat , ma bucur si nu am nimic sa-i reprosez. Insa .Nimic care sa imi indice o pista din care sa aflu marca ei. Ma gandesc ca o Cinelli si o fi grsit si vanzatorul? Cine mai stie.. Poza este din anuntul , initial, al vanzatorului. Acum este reglata pe marimea mea. Daca nu gasesc nimic, concret , o sa o numesc Cinelli si , gata.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this