XBiker 1 Posted October 29, 2012 Incepand de primavara ce vine, aproape in fiecare weekend trebuie sa fiu la Miercurea Ciuc. M-ar interesa ce oportunitati sunt acolo de dat pe teren? Numai ca pana in primavara sa pot sa ma pregatesc :P Quote Share this post Link to post Share on other sites
aatila 12 Posted October 29, 2012 Pentru inceput uita-te la traseele incarcate pe bikemap. Quote Share this post Link to post Share on other sites
XBiker 1 Posted October 29, 2012 M-am uitat deja, insa pe mine ma intereseaza pe unde merita mai mult sa pedalez, care sunt traseele mai frumoase etc. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Lapii 26 Posted October 29, 2012 treaba cu frumosul e subiectiva, dar in general mie imi plac toate turele prin coclauri din jurul Ciucului, si in est si in vest in muntii harghitei, singurul lucru la care trebuie sa ai grija sunt, ca pe fiecare munte,cainii ciobanilor. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
XBiker 1 Posted October 30, 2012 Da... inteleg... am avut peste tot treaba cu cainii ciobanilor ca muntii sunt pline de ele. Cred ca as fi prea naiv daca ma gandesc ca pe acolo este putin mai "ordonat" situatia... Quote Share this post Link to post Share on other sites
gozmyn 28 Posted November 6, 2012 Salut baieti! Voi mergeti doar pe off road sau aveti si biciclete de sosea? Intreb ca eu sunt la vreo 50 km de Miercurea Ciuc, insa am doar cursiera. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Lapii 26 Posted November 7, 2012 eu merg pe ambele, dar in ultima vreme tin cursiera la brasov si mtb-ul la ciuc, dar o sa mai vin cu cursiera prin ciuc si imprejurimi Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bianco 94 Posted November 7, 2012 Salut baieti! Voi mergeti doar pe off road sau aveti si biciclete de sosea? Intreb ca eu sunt la vreo 50 km de Miercurea Ciuc, insa am doar cursiera. Eu sunt din Bucuresti dar ajung de cateva ori pe an la Tusnad impreuna cu cativa prieteni ciclisti si facem ture de sosea in zona. In septembrie am facut chiar Tusnad - Odorhei. Poate reusim sa ne sincronizam anul viitor, eventual si cu cineva din Miercurea Ciuc. Quote Share this post Link to post Share on other sites
gozmyn 28 Posted November 7, 2012 Sigur! Cu cea mai mare placere! Deocamdata sunt la facultate in Bucuresti, poate ne vedem prin zona, insa sa-mi aduc bicicleta din Odorhei... Iar la munte, doar vara.:D Quote Share this post Link to post Share on other sites