paunstefan 0 Posted June 21, 2008 Haideti sa punem poze cu bicicletele noastre ca exista galerie doar de cursiere aici puteti pune orice tip de bicicleta. Incep eu: Quote Share this post Link to post Share on other sites
rasta_boy40 0 Posted June 21, 2008 Daca te uiti mai bine,poate gasesti si o galerie de mtb-uri. http://www.ciclism.ro/forum/showthread.php?t=38&page=5 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Alexievici 2 Posted June 21, 2008 Eu zic ca ideea ii buna! Nu toata lumea are mtb sau cursiera. Quote Share this post Link to post Share on other sites
paunstefan 0 Posted June 21, 2008 Da e galerie MTB dar aici puteti pune si cursiere si MTB-uri si ce biciclete mai aveti. Quote Share this post Link to post Share on other sites
alex. 0 Posted June 21, 2008 Salut paunstefan ! Off topic : fara suparare cati ani ai ? ;-) Quote Share this post Link to post Share on other sites
paunstefan 0 Posted June 21, 2008 12 ani . (cred ca sunt cel mai mic membru al forumuluii) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Leviathan 4 Posted June 21, 2008 multi inainte! asa se incepe :D Quote Share this post Link to post Share on other sites
alex_nitzy 0 Posted June 21, 2008 daca mai stai mult pe forumul asta iti garantez ca o sa schimbi bicla in urmatorii ani :-) si eu tot cu bicicleta ca a ta am inceput(inca nu gasesc o poza mai veche sa o pun aici...):mrgreen: Quote Share this post Link to post Share on other sites
gabi2008 0 Posted July 9, 2008 foarte buna idea ta! Quote Share this post Link to post Share on other sites
LiveForCycling 24 Posted July 9, 2008 pai chiar daca mai este un topic in care putem sa postam poze cu biclele noastre (chiar daca sunt si mtb-uri ) o sa pun si aici poze cu bicla mea ;-) ... sa nu va aud ca ma intrebati de ce am pedalele de culoarea asta pozele sunt cam vechi adica de vreo 1 sapt de atunci am schimbat manetele de frina cu unele Shimano ST-EF50 Acera EZ Fire Plus Shift and Brake Lever 8 Speed iar lantul cu un Sram PC-830 Quote Share this post Link to post Share on other sites
dragosb 6 Posted July 10, 2008 frate, der ce-i cu pedalele alea?:001_302: Quote Share this post Link to post Share on other sites
LiveForCycling 24 Posted July 10, 2008 frate, der ce-i cu pedalele alea?:001_302: eram sigur :mrgreen: pina nu schimb culoarea nu scap de tine o sa le trag o vopsea neagra mat sa fi fericit sa vedem ce mai zici atunci :roll: Quote Share this post Link to post Share on other sites
albuemil 14 Posted July 10, 2008 da mai bine editeaza poza in photoshop si fa-le negre si-atunci nu te mai bate la cap nimeni :-P n-are rost sa strici "bunatate de pedale" ca se leaga unu sau altu de culoare ;-) Quote Share this post Link to post Share on other sites
jacsu 1 Posted July 10, 2008 bunatate de pedale?:) Quote Share this post Link to post Share on other sites
LiveForCycling 24 Posted July 10, 2008 pai eu nu stiu de ce conteaza culoarea , daca ele isi fac treaba bine puteau sa fie si galbene din partea mea. Iar in Constanta avem decit un mag cu piese de bicle si acolo nu aveau decit 3 modele de pedale , unele din plastic unele negre dar erau destul de grele si modelul acesta din aluminiu de la bikepositive ce puteam sa aleg ... si cind mergi pe bicla nici nu se observa culoarea pedalelor Quote Share this post Link to post Share on other sites
jacsu 1 Posted July 10, 2008 oricum, jante de spate e cea mai tare. Scoate si ceva sunete? Quote Share this post Link to post Share on other sites
LiveForCycling 24 Posted July 10, 2008 oricum, jante de spate e cea mai tare. Scoate si ceva sunete?nu inteleg ce sunete sa scoata ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
animaloo 1,335 Posted July 10, 2008 ceva sunete gen vjjjjjjjj :) Quote Share this post Link to post Share on other sites
LiveForCycling 24 Posted July 10, 2008 ceva sunete gen vjjjjjjjj :) pai pe la 35kmh toate fac vjjjjjj iar pe la 45 face v , dar cu mai multe j-uri ;-) Quote Share this post Link to post Share on other sites
jacsu 1 Posted July 10, 2008 lasand gluma la o parte este foarte bine ca te-a prins microbu asta. La cati mai multi km. Quote Share this post Link to post Share on other sites
LiveForCycling 24 Posted July 10, 2008 lasand gluma la o parte este foarte bine ca te-a prins microbu asta. La cati mai multi km.microbul il am de la 12 ani si pina la 22 cit am acum nu am gasit un vaccin sa ma scape de el . Multumesc , si tu sa ai parte de citi km are dacia bunicului meu din 89 ;-) Quote Share this post Link to post Share on other sites
florentzo 5 Posted July 10, 2008 paunstefan este un membru tanar, dar care are initiative si nu se sfieste sa le arate. din pacate nu am pe calculator o poza cu bike-urile mele ( cross si road) dar voi incerca sa fac rost de 2 poze si sa le atasez:mrgreen: paunstefan te incurajam si te felicitam in acelasi timp : "la cati mai multi km" si poate incerci sa mai convertesti pe cineva la statutul de ciclist. ps:david ne saluta de pe transfagarasan:mrgreen: salutare tuturor membrilor Quote Share this post Link to post Share on other sites
LucianTheOne 5,187 Posted July 10, 2008 @LiveForCycling Sa nu-ti vopsesti pedalele ca vopseaua o sa se duca repede si o sa arate foarte urat. Am patit si eu. Chiar si vopseaua asta rosie originala o sa inceapa sa dispara cu timpul si o sa scapi de barfitori. Quote Share this post Link to post Share on other sites
amused_to_death 10 Posted July 13, 2008 mai oameni buni,sunt 2 topic-uri separate pentru poze la bicle,la sectiunea "offroad" pt mtb si la "tehnic center",galeria cursierelor!:evil:jesus... Quote Share this post Link to post Share on other sites
LucianTheOne 5,187 Posted July 13, 2008 Pai este o galerie cu MTB-uri, una cu cursiere, una cu bicle in general, care nu se incadreaza in categoriile anterioare si ma gandesc sa mai fac eu o galerie cu ciclocros. Dar intai sa o termin pe a mea. Sa nu amestecam cartofii cu barabulele:-P Quote Share this post Link to post Share on other sites