luc1an 63 Posted March 20, 2013 Am intrat in posesia unui butuc cu 5 viteze integrate, cu frina la picior pe care as vrea sa-l montez pe una din bicicletele mele care acum are tot 5 viteze. Butucul pare sa fie de fapt un Sachs Torpedo Pentasport, dar nu scrie pe nicaieri decit ce e in titlul topicului: Torpedo Schweinfurt Sachs Acestui butuc ii lipseste maneta de schimbator si clickbox-ul care combina cele 5 viteze care nu se schimba pe lantisor ci pe combinatia dintre cele doua tije care ies din butuc. Cine ma poate ajuta cu piesele care imi lipsesc si cu o curatenie generala, gresare, etc? Quote Share this post Link to post Share on other sites
LucianTheOne 5,187 Posted March 20, 2013 E un Sachs cu 5 viteze, varianta noua cu clickbox. Am si eu vreo 3 demontati si incompleti, dar varianta veche cu lantisoare. Un tutorial despre demontare si montare am publicat eu pe site: http://www.ciclism.ro/2012/10/reconditionare-sachs-pentasport-tutorial-foto/ Nu cred ca ai sa gasesti in tara, maneta si clickbox, dar sunt pe ebay.de http://www.ebay.de/sch/i.html?_nkw=sachs+pentasport+&_sacat=0&_odkw=sachs+pentasport+clickbox&_osacat=0&_from=R40 Quote Share this post Link to post Share on other sites
luc1an 63 Posted March 20, 2013 Ma gindeam sa il fac pachet la tine pentru operatia de demontare/montare/verificare/curatare :) E ok? Quote Share this post Link to post Share on other sites
LucianTheOne 5,187 Posted March 20, 2013 Eu zic ca ar fi mai bine sa faci rost de schimbator. Degeaba il repar daca nu il poti folosi. O maneta se poate improviza, dar clickbox-ul trebuie in original. Quote Share this post Link to post Share on other sites
luc1an 63 Posted March 29, 2013 Mi-a ajuns setul de doua tije care intra in butuc, inclusiv vestita piesa rosie din plastic. Zilele astea o sa imi vina si clickbox-ul si schimbatorul de pe ghidon. Quote Share this post Link to post Share on other sites
LucianTheOne 5,187 Posted March 29, 2013 Daca unde le-ai comandat? Quote Share this post Link to post Share on other sites
luc1an 63 Posted March 29, 2013 ebay.de Sint piese de sram pentasport Quote Share this post Link to post Share on other sites
LucianTheOne 5,187 Posted March 29, 2013 Daca stiam ca faci comanda te rugam sa-mi iei si mie ceva... Quote Share this post Link to post Share on other sites
luc1an 63 Posted April 1, 2013 mi-a ajuns si clickboxul . iti fac pachet? da-mi te rog adresa pe privat ca nu o mai am Quote Share this post Link to post Share on other sites
luc1an 63 Posted April 5, 2013 Sint tare curios cum arata pe dinaintru. Poti sa faci sii niste poze? Quote Share this post Link to post Share on other sites