Sign in to follow this  
liviu012

Inlocuire sine sa

Recommended Posts

Salut, am o sa FIZI:K arione careia vreau sa-i inlociuesc sina cu una originala, k:ium luata de pe una identica. Am incercat toate solutiile posibile in casa dar n-am reusit. Saua se poate curba destul de mult, dar trebuie si sinele putin curbate,macar 1 cm. Care ar fi procedura? Presupun ca trebuie curbate putin railsurile de la spate, cu centrul introdus in sa, unu cu unu,  dar e cam imposibil. O solutie?

post-12606-0-44656700-1364288686_thumb.jpg

post-12606-0-95614600-1364288695_thumb.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eu am pus odată nişte şine la o Antares şi m-am chinuit al dracului.

Ţin minte că procedura a fost cam aşa:

bagi şinele în spate

faci rost de un instrument care să se sprijine de locaşul şinelor din faţă, faci pârghie cu şina şi o apeşi în jos cu forţă. Parcă m-a ajutat cineva atunci când am făcut manevra, şi cred că instrumentul a fost ceva placă metalică.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eu am incercat singur pe o sa veche dar buna si n-am reusit!!Era in perioada cand se gaseau de vanzare pe forum diverse sei fara sine (oare de unde le lua vanzatorul? ghiceste cineva?). M-am chinuit jumatate de zi cu tot felul de improvizatii pentru a-mi folosi greutatea (90kg) dar mereu ajungeam sa mai am nevoie de cativa mm de curbat!! Asta mi-a sporit increderea in rezistenta otelului!!

 

Pana la urma, plin de transpiratie si nervi (mai ales ca scosesem sinele cam degeaba, fara sa ma gandesc prea mult la consecinte), am cedat psihic si am largit putin (cu o surubelnita inrosita) lacasurile din spate, am bagat sinele si apoi  le-am reparat cu un adeziv din acelea cu 2 componente care se amesteca. A iesit ok dar in mod sigur nu voi vinde vreodata saua aceea....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Acelasi lucru sunt interesat sa-l fac si eu, insa nu stiu cum sa procedez. Am incercat mai toate variantele. E prea dur acel otel.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eu am indoit mai mult capetele libere ale tijei separat, apoi am introdus tija cu partea din fata prima oara si au intrat. Ulterior, din cauza greutatii, tija revine la pozitia initiala, iar jocul ei dispare.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this