Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

lbzk

Haute Route Alps & Pyrenees

Recommended Posts

 

Tocmai am gasit pe YouTube filmul de mai sus, iar apoi am ajuns pe pagina concursului: http://www.hauteroute.org/

Eu nu pot sa mai citesc ce scrie pe site, astfel incat sa va fac un rezumat. Am vazut filmul si am ramas fara cuvinte...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Da, sunt niste concursuri din astea faine in etape, de unele s-a mai vorbit pe aici - de exemplu Peak Break. Sunt cu siguranta cele mai frumoase experiente pe care le poti trai cu fundu' pe cursiera. De facut le faci daca esti cat de cat pregatit, marele impediment la toate este zic eu asta:

 

Entry fee: 1,500 Euros for either Haute Route Alps or Haute Route Pyrenees or 2,800 Euros for the Iron Package.

 

Unde mai trebuie sa adaugi cheltuieli cu cazare (unii ofera cazare pe saltea in sali de sport in pret), mancare (inclusiv energizante, izotonice, recovery - nu ai cum sa biruiesti fara ele), drum, logistica - poti sa pui acolo 2500-3000 de euro lejer. Sa te duci sa faci singur traseul cu 2-3 prieteni iesi in 500 de euro de persoana daca vrei.

 

Dar daca ce am scris mai sus nu e un impediment, clar merita mers. Altfel, 1-2 ciclosportive de o zi plus inca o saptamana de pedalat pe-acolo mi se pare un concediu mai pe masura posibilitatilor autohtone.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Multumesc pt. fime. Le-am savurat cu nesat. Observ ca pt. 2014 vor organiza o ciclosportiva si prin Dolomiti care va fi cea mai spectaculoasa din lume. Spre bucuria mea eu am facut cateva ciclosportive solitare in majoritatea muntilor Europei. Mi-a ramas de facut Pirineii dar suntem tineri si este vreme pt. toate in viata.

In 2007 am pedalat cu un cetatean britanic care era pregatit exact ca domnii din filmele prezentate. O singura zi in viata mea am pedalat si eu in asa regim contra cronometru in fascinantii Alpi.

Ma bucur ca incep sa apara romani pasionati de asa ceva si doresc tuturor forumistilor sa apuce sa incerce ciclosportive macar o data in viata.

Hcampian are mare dreptate!

Share this post


Link to post
Share on other sites