Rodney

Intrebare despre inscrierea la un club de ciclism

Recommended Posts

Salutare tuturor.

 

Am 18 ani iar in ultima perioada in mintea mea s-a inradacinat foarte puternic ideea de a ma inscrie la un club de ciclism profesionist (in Bucuresti). Asta se datoreaza si faptului ca am inceput sa merg pe cursiera (in ultimii doi ani am mers pe un mountain bike, turele fiind similare cu cele ale cursiererelor, pe sosea, dar mai scurte). Pasiunea pentru cicliscm o am de mic, pentru ca incepusem sa ma uit la marile tururi dar nu aveam bicicleta.

Am auzit mai multe pareri despre faptul ca "mi-a trecut" varsta pentru a face ciclism profesionist sau pentru a participa la mari concursuri (sau doar concursuri) si poate doar la vreun club de amatori sa reusesc ceva. Legat de pregatirea fizica, am mers si pot merge peste 80 de km pe zi, eventual si cu niste catarari (fac asta foarte rar pentru ca nu am cu cine...toate turele le fac prin Bucuresti sau prin imprejurimi) Bineinteles, aceasta este doar o evaluare a mea pentru ca nu pot spune ca fac asta de mic.

O alta intrebare ar fi ca daca as putea sa ma inscriu la un club, va trebui sa am deja un anumit nivel de pregatire fizica, sau mi-l voi putea dezvolta mai bine acolo? 

Si totodata, daca ma voi inscrie, presupun ca intr-un fel asta imi va afecta si scoala pentru ca stiu ca necesita mult timp. De asemenea din cunostintele mele trebuie si niste cheltuieli in plus (mai mult la cluburile de la noi din tara, asta am auzit, si nu stiu daca imi va trebui alta bicicleta).

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.