Recommended Posts

Salut. Am si eu urmatoarea problema. Mi-am luat ghidonul asta si la sugestia site-ului si franele astea. Toate bune si frumoase, pana cand am observat ca interiorul ghidonului este putin prea ingust pentru frane - asa cum este precizat si intr-un comentariu ( postat mult dupa ce le-am cumparat ) : ". The ID of the handlebars is 18.6mm, and the Cane Creek levers have an OD of 18.9mm, so the levers will not fit out of the box."

O sugestie ar fi folosirea unui aparat Dremel - folosit pe interiorul ghidonului. Ar putea cineva sa ma ajute cu o sugestie unde as putea gasi unul pentru folosire - service sau altceva? (cumparatul este exclus deoarece este prea scump) Alte sugestii mai aveti pentru problema mea? As fi recunoscator. Multumesc

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cum pui ghidolina? Daca incepi de la pipa (recomandat la bullhorn) va trebui (ar fi frumos) sa bagi capatul in ghidon si sa indesi maneta de frana peste. Deci mai ai nevoie de macar 1mm pentru asta. Adica trebuie frezat 1.3mm, deci 0.65mm din fiecare parte. Cum nu esti masina CNC o sa-ti mai scape mana, deci iei 1mm din carne. Mi se pare cam mult. Eu ti-as recomanda sa incerci sa subtiezi franele. E chiar mai simplu, ca nu ai nevoie decat o pila si o mana iute :D 

 

Am eu dremel dar nu imprumut scule si eu nu ma bag sa fac operatia pentru ca nu am incredere ca isi pastreaza rezistenta ghidonul ala. Doar daca lasi ghidolina afara si nu vrei sa iei decat 0.15mm din fiecare perete.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ghidolina o am pusa, dar am inceput de sus. As putea s-o lipesc cu banda de aceeasi culoare asa cum am facut spre pipa. Nu m-ar deranja asta. O sa ma uit la frane, dar nu cred ca le pot subtia, partea care nu intra este cea marcata cu rosu, iar partea argintie este cea cu care se fixeaza in interiorul ghidonului. Ghidonul trebuie lucrat doar 1 centimetru dinspre exterior, nu cred ca afecteaza rezistenta ghidonului.

61k_RHINYIEL_SL1049.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu mai pot sa dau edit, dar da, nu vreau sa bag ghidolina in interior, o s-o lipesc la capat. Ma intereseaza doar frana sa intre. Crezi ca ai putea sa ma ajuti asa?

Share this post


Link to post
Share on other sites

ai PM

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this