Rubyca

2013.06.15-16 Golden Runner – Road Grand Prix - Iași

Recommended Posts

În perioada 15-16 iunie va avea loc Golden Runner – Road Grand Prix, prima competiție națională de ciclism organizată la Iași, compusă din două manșe – șosea și MTB. Evenimentul aduce împreună pasionații de ciclism, profesioniști și amatori cu vârste de peste 17 ani, punându-le la dispoziție cinci categorii de vârstă, două trasee ofertante și două zile pentru a-și dovedi calitățile în domeniu.

Pe 15 iunie, la ora 10:00, se dă startul traseului de MTB: Barnova – Dobrovat – Slobozia – Dobrovat – Barnova, iar pe 16 iunie, la aceeași oră, participanții sunt așteptați pe Bulevardul Copou pentru circuitul de șosea. Prin intermediul acestei competiții, organizatorii doresc să încurajeze folosirea bicicletei pentru un oraş mai puţin poluat, un stil de viaţă sănătos, practicarea sportului în aer liber, promovarea pădurilor şi traseelor din jurul Iaşului,  precum şi atragerea a câtor mai mulţi amatori în acest sport.

 

Pentru mai multe informații cu privire la regulament, înscriere sau trasee, accesați site-ul http://goldenrunner.ro/, precum și pagina de facebook: https://www.facebook.com/runner.golden.7?ref=tn_tnmn.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Un weekend de neuitat...asa am intitulat albumul pus pe facebook. In compania mult mai tinerilor colegi si prieteni,mi-am adus aminte de anii studentiei,de atmosfera tinereasca de acum 40 ani,ca cireasa de pe tort a fost un podium in premiera la +40 ani,tura lunga... La sosea,circiut,am trait alte senzatii,viteza,urcari,incurajari,poze,prieteni noi... Una peste alta,frumos de tot,nu mi-a mai parut rau ca nu am mers la Vidraru.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Totalmente de acord cu rock, aceleasi sensazii le-am trait si eu. Neaparat o fac si la anu :))

Au fost foarte multi fotografi  dar  putine poze publicate.  Caut in special niste poze  de la proba MTB si nu le gasesc. Pe facebook am cutreerat totul.  Daca cineva imi pune niste linkuri ii voi spune MULTUMESC. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cum s-a dat startul? Pe categorii? Cam care au fost ordinea si orele de start? 

Share this post


Link to post
Share on other sites

A fost start lansat pentru toata lumea, dupa un tur de recunoastere a traseului. Subscriu: un cuncurs superb!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.