Igor Stirbu 3 Posted July 11, 2013 Traseele au aparut: http://www.bikeromania.ro/triada-mtb/paltinis/ Doar mie mi se pare ciudat că traseul XCO la amatori e un țâr mai lung și are diferență de nivel mai mare? Sau nu lungimile contează? :D Quote Share this post Link to post Share on other sites
h3x0r 220 Posted July 11, 2013 Tehnicitatea.:) Quote Share this post Link to post Share on other sites
cip235 178 Posted July 11, 2013 Stie cineva daca este marcat partial traseul XCO Amatori? Daca tot vin in weekend la KOM si intalnire vreau sa dau si niste ture pe traseu duminica :) Quote Share this post Link to post Share on other sites
silviu303 11 Posted July 11, 2013 Deci pana la urma XCP-ul de duminica are 29km cu 1130m ascensiune. Parca e ceva mai bine decat 40 cu 1800 :P Quote Share this post Link to post Share on other sites
ProCycling 35 Posted July 11, 2013 Traseele de XCO vor fi complet marcate joi 18 iulie.Pana atunci insa in zilele de 13 (dupa sosirea Turului Sibiului), 16, 17 iulie, membrii ai Ideal Geiger Team vor fi pe trasee pentru amenajari si va pot ghida. Va rugam sa ne contactati pentru a va comunica orele intre care gasiti pe cineva. Quote Share this post Link to post Share on other sites
silviu303 11 Posted July 13, 2013 Puteti sa explicati (pentru organizatori) care e diferenta intre cei inscrisi la Traseul Lung vs Traseul Scurt? E vorba de etapa de la Paltinis. O sa fie vreun punct de alimentare pentru XCP? Mersi fain! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Marian01 146 Posted July 13, 2013 Puteti sa explicati (pentru organizatori) care e diferenta intre cei inscrisi la Traseul Lung vs Traseul Scurt? E vorba de etapa de la Paltinis. O sa fie vreun punct de alimentare pentru XCP? Mersi fain! "Nu vom avea așadar un Traseul Lung și un Traseu Scurt. Deși acest lucru apare în formularul de înscriere este doar o eroare de programare a acestuia pentru care ne cerem scuze." Quote Share this post Link to post Share on other sites
flavius89 0 Posted July 13, 2013 Este cineva din sibiu care are un loc in plus pt o bicicleta si merge sambata la paltinis? Daca este cineva va rog scrieti aici pe site. Multumesc Quote Share this post Link to post Share on other sites
MTBR 157 Posted July 14, 2013 Sa inteleg ca cei ce s-au inscris la "traseul lung" o sa faca acelasi traseu cu cei inscrisi la "traseul scurt" adica "XCO amatori" + XCP iar "XCO elite" va fi facut doar de cei inscris la categoria ELITE ? Nu de alta dar sa stiu daca la ce sa ma astept de la XCO? Quote Share this post Link to post Share on other sites
trutzi 1 Posted July 14, 2013 din cate stiu eu,pe traseul de xco elite se vor da doar cei legitimati(elite) iar pe cel de amatori restul concurentiilor. a doua zi xcp toata lumea acelasi tarseu Quote Share this post Link to post Share on other sites
MTBR 157 Posted July 14, 2013 Din ce vad pe bikeromania concursul de XCO va fi tot una si cu campionatul national de CC unde spune clar ca traseul ELITE este doar pentru legitimati... Din program si traseu rezulta ca este acelasi concurs..... Quote Share this post Link to post Share on other sites
toranaga 28 Posted July 14, 2013 O intrebare pentru organizatori: avem unde sa ne servisam bicicletele in caz de probleme tehnice aparute dupa XCO? Ne puteti recomanda un magazin deschis sambata in Sibiu? Quote Share this post Link to post Share on other sites
jjxxk 4 Posted July 14, 2013 O intrebare pentru organizatori: avem unde sa ne servisam bicicletele in caz de probleme tehnice aparute dupa XCO? Ne puteti recomanda un magazin deschis sambata in Sibiu? http://www.actionsport.ro/index.html Probabil cel mai bun magazin de profil din tara Quote Share this post Link to post Share on other sites
alias35 0 Posted July 15, 2013 Hă ,hă ,hă ... :) Piticu' vrea oferte bre ,nu dinalea ptr tot poporul. Adica mai ieftinache ptr tot ciclistul. Am vrut sa vin de luni si cautam ceva ieftin ca atatea zile sa stau acolo trebuia sa fac credit la banca dar nu am mai plecat de azi din cauza ca m-am incurcat cu unL.b.g.iu. Quote Share this post Link to post Share on other sites
muntos 95 Posted July 15, 2013 Mai are cineva un loc liber pentru un prieten care vrea sa vina si el? De vineri dupa ora 16 sau de sambata dimineata. Multumesc ! Quote Share this post Link to post Share on other sites
flavius89 0 Posted July 15, 2013 Este cineva din sibiu care are un loc in plus pt o bicicleta si merge sambata la paltinis? Daca este cineva va rog scrieti aici pe site. Multumesc mai incerc poate imi raspunde cineva. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Igor Stirbu 3 Posted July 18, 2013 Oare se pot ridica pachetele de înscriere și vineri? Quote Share this post Link to post Share on other sites
BobbyAndrei 10 Posted July 19, 2013 exista probabilitatea sa vin din constanta cu masina, ceea ce inseamna inca 3 locuri libere...de pe drum as mai putea aduna pe cineva(dar trebuie sa aiba suport de bicicleta)!!! plecarea mea probabil o sa fie pe seara..astazi... va tin la curent Quote Share this post Link to post Share on other sites
vasi 0 Posted July 19, 2013 pleaca cineva din Brasov Duminica dimineata si mai are un loc in masina? Quote Share this post Link to post Share on other sites
BobbyAndrei 10 Posted July 19, 2013 schimbare de plan...plec cu trenul...o sa fie 12 ore de "distractie" maxima :))) Quote Share this post Link to post Share on other sites
ovisopa 28 Posted July 21, 2013 Salutare, acum am pus pozele de la categoriile ELITE si UNDER 23 , urmeaza pe seara sa le pun si pe cele de la amatori. Poze de la Campionatul National de Mountain Bike Cross Country / Paltinis 2013 / Categoriile ELITE si UNDER 23 4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
marque 22 Posted July 21, 2013 in principiu detest vaicareala pe forum, dar ma intreb daca o fi normal sa ai coloana de masini parcate in stanga la start. rezultatul: janta fata praf, casca sparta, cursa de 10 secunde. tot in aceeasi ordine de idei ma intreb daca pe doamna/domnisoara de la finis o durea mana sa imi treaca si mie timpul dupa ce am alergat traseul azi traseul de la XCP. in rest toate bune si frumoase, sper sa termin geigerul. cu siguranta mi se va demonstra ca nu am dreptate. 4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
prodigy 3 Posted July 21, 2013 Felicitari pentru cursa alergata de astazi !!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
muntos 95 Posted July 21, 2013 in principiu detest vaicareala pe forum, dar ma intreb daca o fi normal sa ai coloana de masini parcate in stanga la start. rezultatul: janta fata praf, casca sparta, cursa de 10 secunde. tot in aceeasi ordine de idei ma intreb daca pe doamna/domnisoara de la finis o durea mana sa imi treaca si mie timpul dupa ce am alergat traseul azi traseul de la XCP. in rest toate bune si frumoase, sper sa termin geigerul. cu siguranta mi se va demonstra ca nu am dreptate. Dude ești puțin nebun, tot respectul! Azi când te-am văzut coborând pe poteca aia alergând nu-mi venea să cred că te-ai ținut de cuvânt asa cum ne-ai spus ieri. Păcat ca n-ai găsit o roată pe traseu ca sigur te întorceai, o montai și plecai în cursă! Quote Share this post Link to post Share on other sites
emanitou 50 Posted July 21, 2013 Cateva poze de la XCO - proba elite - facute cu telefonul mobil: https://picasaweb.google.com/103481498978040293448/CampionatulNationalDeMTBProbaXCOPaltinis si 2 filmari scurte tot de amator si tot de la cursa elite: Pe FB - poze de la un prieten - cateva albume: http://www.facebook.com/ciobanu.ovidiu.3/photos_albums Si gasit tot pe FB - NoMad Merida - Florian Raducanu: http://www.facebook.com/media/set/?set=a.511813472224534.1073741844.129589283780290&type=1 Quote Share this post Link to post Share on other sites