Sign in to follow this  
ciclism

Lotul național de ciclism – Prezentare oficială.

Recommended Posts

Lotul național de ciclism, la mai multe discipline (sportivi cu dizabilități, MTB, Șosea Elite, Șosea Juniori), a fost prezentat de Președintele FRC, Eduard Novak, la Cluj. Prezentarea sportivilor a prefațat de fapt Campionatele Naționale de Șosea care au loc în această perioadă la Cluj. Iată și componența lotului național pentru fiecare disciplină: Lot Național Sportivi [...]

Citește articolul în întregime

Share this post


Link to post
Share on other sites

 P.S. Ca sa fiu si mai explicit, lotul national de categoria "Elite" este condus incepand de ieri de una din variantele de nea enumarate mai sus, si anume chiar de un nea Costel.

  • Upvote 7

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu-l cunosc pe ilpirati cum nu cunosc nici FRC-ul dar am inteles tot ceea ce a spus.

Daca vreti sa vedeti comunism adevarat, asa cum era el acum mai bine de 22 de ani, duceti-va la Campionatul National de Velodrom si veti vedea exact cum se face "treaba". Incercati sa stati pe langa "nea Sulea Frânaru, nea Costel, nea Gigel, nea Dorel, nea Petruṭ, nea Ninel" pentru a auzi cum vorbesc. Fantastic!

 

PS. Observ ca aluia cu pantofi verzi nu i-au pus catuse. Ma intreb de ce? :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

@@ilpirati

Nu sunt de acord cu tine!

Nu știu dacă există în țara asta o persoană care să fi luptat mai mult decât mine cu conducerea FRC în ultimii ani. O mare parte din ce ai scris este adevărat dar ideea care răzbate din textul tău este nerealistă.

Alegerile au fost în luna Martie și de atunci au trecut cât? 3+ luni? În această perioadă tu crezi că un singur om poate face ordine în mizeria din ciclismul românesc?

 

Eduard Novak este unul singur și acei băieți cu numele de Costel, Gigel, Petruț, Ninel, sunt ai dracului de mulți și cu rădăcini puternice. România nu a reușit să scape de securiști după 23 de ani și noi vrem ca Eduard Novak să facă ordine în ziua 2 de când a venit?

Păi eu zic că nu prea suntem realiști.

 

Să nu uităm un lucru, că și Ede este om  și că poate face greșeli. Ideea este să învețe din greșeli și pe termen mediu și lung să ia deciziile corecte.

Dacă mă întrebi pe mine în ultimul timp au fost luate foarte multe decizii care au schimbat în bine ciclismul. Hai să enumerăm câteva:

 

1. Ridicarea suspendărilor sportivilor și cluburilor.

2. Întâlnire cu organizatorii privați și includerea competițiilor în calendarul FRC

3. Eliminarea leprei numită Vasile Selejan din tot ce înseamnă decizii ale FRC (să sperăm că va fi pensionat conform planului).

4  Sponsori noi. Nu știu cum să îți spun dar să ai un nume ca MOL pe tricou înseamnă ceva. Am văzut și alte nume noi dar ăsta este cel mai important.

5. Încercări de a fi mai vizibili. Aici mai au mult de lucru dar au început de undeva.

 

Singurul lucru care nu mi se pare corect este că Marius Petrache nu este în lotul de MTB. Cred că aici ar fi bine dacă ar fi dată o explicație.

 

Concluzie:

Nu a spus nimeni că lucrurile sunt ok în acest moment. Ideea este că nu poți trage concluzii după 3 luni. În opinia mea va fi nevoie de cca 3 ani pentru ca lucrurile să intre pe făgașul normal.

  • Upvote 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

S-a vazut si ieri la Cluj ca aia vechi din Federatie sunt niste habarnisti  si nesimtiti. Pacat ca  aceste Campionate Nationale de Sosea s-au incheiat  cu un gust, amar, cu nervi si debandada la final.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this