Trevizes 2,428 Posted June 28, 2013 Incepem de maine sa urmarim editia jubiliara a Turul Frantei Concursul de pariuri Contine citeva schimbari ca urmare a brainstormingului de pe topicul de Giro 2013. Ciclistii se impart in doua grupe: favoriti si "jokeri". Sportivi din categoria joker (ceilalti) primesc pe etapa punctajul normal. Cei din categoria favoriti primesc un punctaj injumatatit ( x 0.5) Parierea se va face pe doi sportivi (nu pe unul ca pina acum) care conteaza pentru clasamentul de etapa pentru un punctaj de 1-10 puncte si pe detinatorul tricoului galben la finalul etapei pentru 1 punct. Din cei doi sportivi, numai unul poate fi din categoria favoritilor. Ca si pina acum: se nominalizeaza castigatorul de etapa (primii 8 primesc puncte, de la locul 1 in jos: 10, 8, 6, 5, 4, 3, 2, 1) si detinatorul tricoului roz (1p) Pariurile se pun pina la ora 12.00 (GMT+2) a etapei Grupa Favoritilor (valabila pentru toate etapele) Christopher Froome, Edvald Boasson Hagen, Richie Porte Peter Sagan Jurgen Van Den Broeck, Andre Greipel Cadel Evans, Philippe Gilbert , Tejay van Garderen, Andy Schleck Pierre Rolland, Thomas Voeckler Janez Brajkovic, Jakob Fuglsang, Enrico Gasparotto, Fredrik Kessiakoff Nacer Bouhanni, Pierrick Fédrigo John Gadret Alberto Contador Velasco, Daniele Bennati, Roman Kreuziger Joaquím Rodríguez Oliver Igor Anton Hernandez, Mikel Nieve Ituralde Alejandro Valverde Belmonte, Nairo Alexander Quintana Rojas (Col) Damiano Cunego, Przemyslaw Niemiec Mark Cavendish, Sylvain Chavanel, Tony Martin Robert Gesink, Bauke Mollema (Ned) Ryder Hesjedal, Daniel Martin, Andrew Talansky Brice Feillu Wout Poels, Thomas De Gendt, Juan Antonio Flecha Giannoni John Degenkolb, Marcel Kittel Mathew Goss, Simon Gerrans (este in stadiul de propunere, puteti interveni cu propuneri de modificare ... cat mai repede) Quote Share this post Link to post Share on other sites
sole42 2,458 Posted June 28, 2013 Eu zic ca este o complicatie inutila. Facem concursul de pariuri ca sa ne amuzam, nu sa calculam logaritmi. Lasa-l asa cum a fost. 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Trevizes 2,428 Posted June 28, 2013 Nu e nici o problema sa ramana cum a fost, modific eu postarea initiala. Asadar pe vechiul format pariul meu ar fi Cavendish/Cavendish. Quote Share this post Link to post Share on other sites
razvanArad 174 Posted June 28, 2013 Trevizes: Cavendish/Cavendish. razvanArad: Greipel/Greipel Quote Share this post Link to post Share on other sites
sole42 2,458 Posted June 28, 2013 Trevizes: Cavendish/Cavendish. razvanArad: Greipel/Greipel sole42: Sagan/Sagan Quote Share this post Link to post Share on other sites
BlueKing-69 39 Posted June 28, 2013 Scuze de offtopic. Pentru cine nu a vazut inca (valabil doar astazi) :)>- : https://www.google.ro/ Quote Share this post Link to post Share on other sites
nerazzurru 177 Posted June 29, 2013 Trevizes, nerazzurru: Cavendish/Cavendish. razvanArad: Greipel/Greipel sole42: Sagan/Sagan Quote Share this post Link to post Share on other sites
crk 901 Posted June 29, 2013 Trevizes, nerazzurru, crk: Cavendish/Cavendish. razvanArad: Greipel/Greipel sole42: Sagan/Sagan Quote Share this post Link to post Share on other sites
Stuparul 263 Posted June 29, 2013 Stie cineva vre-un site unde pot urmari TdF live-moca? Quote Share this post Link to post Share on other sites
adrian marinescu 73 Posted June 29, 2013 (edited) Trevizes, nerazzurru, crk, adi marinescu: Cavendish/Cavendish. razvanArad: Greipel/Greipel sole42: Sagan/Sagan cat despre viitorul castigator marea batalie se va da intre Contador si Froome , unde primul ar fi cam favorit :D Edited June 29, 2013 by adrian marinescu Quote Share this post Link to post Share on other sites
dang123 185 Posted June 29, 2013 Trevizes, nerazzurru, crk, adi marinescu, dang: Cavendish/Cavendish. razvanArad: Greipel/Greipel sole42: Sagan/Sagan Quote Share this post Link to post Share on other sites
sole42 2,458 Posted June 29, 2013 Ca o completare la ce a spus Adrian, teoretic, o sa fie o lupta intre ciclistul masina-Froome si artistul-Contador. Cum nu-mi plac robotii si eu merg pe mana lui Contador. Dar pot aparea si altii in ecuatia asta. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Trevizes 2,428 Posted June 29, 2013 Eu raman fidel lui Valverde iar simpatia pe care mi-a castigat-o Purito e in trend crescator, dar ei se vor bate mai mult pentru un loc pe podium. Dar cele mai spectaculoase dueluri vor fi cele la sprint. Sunt 7 etape de plat, 5 pe teren valurit, 6 montane din care 4 cu finish in catarare, doua contratimpuri individuale si un contratimp pe echipa. S-a renuntat la prolog tocmai pentru ca trei etape pline sa avantajeze prin marketing turistic Corsica, un loc in care TdF parca nu a fost niciodata. Azi e etapa pentru sprinteri puri, Cavendish principal favorit dar nu mai are adversarii din Giro si intotdeauna primele etape sunt cele mai nervoase, evenimentele neprevazute isi pot pune amprenta, cine nu-si doreste tricoul galben din prima etapa? Quote Share this post Link to post Share on other sites
nerazzurru 177 Posted June 29, 2013 Stie cineva vre-un site unde pot urmari TdF live-moca? http://www.procyclinglive.com/livestream/ Quote Share this post Link to post Share on other sites
superpippo 24 Posted June 29, 2013 Trevizes, nerazzurru, crk, adi marinescu, dang, superpippo: Cavendish/Cavendish. razvanArad: Greipel/Greipel sole42: Sagan/Sagan Quote Share this post Link to post Share on other sites
saquza 0 Posted June 29, 2013 Trevizes, nerazzurru, crk, adi marinescu, dang, superpippo, saquza: Cavendish/Cavendish. razvanArad: Greipel/Greipel sole42: Sagan/Sagan Quote Share this post Link to post Share on other sites
FFlorin 41 Posted June 29, 2013 Trevizes, nerazzurru, crk, adi marinescu, dang, superpippo, saquza, FFlorin: Cavendish/Cavendish. razvanArad: Greipel/Greipel sole42: Sagan/Sagan Quote Share this post Link to post Share on other sites
GeoVIP 1 Posted June 29, 2013 Trevizes, nerazzurru, crk, adi marinescu, dang, superpippo, saquza, FFlorin,GeoVIP: Cavendish/Cavendish. razvanArad: Greipel/Greipel sole42: Sagan/Sagan Quote Share this post Link to post Share on other sites
shinelikeme 114 Posted June 29, 2013 Trevizes, nerazzurru, crk, adi marinescu, dang, superpippo, saquza, FFlorin,GeoVIP, shinelikeme: Cavendish/Cavendish. razvanArad: Greipel/Greipel sole42: Sagan/Sagan Acum mi-am adus aminte si eu.... daca ma acceptati :)) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sorin Staicu 0 Posted June 29, 2013 Eu sunt in Vama Veche si vad turul pe situl asta http://www.cool-tv.net/ch/euro1.html Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sorin Staicu 0 Posted June 29, 2013 Castiga Cavendish ,2 Sagan restul nu stiu! Stiu ca e tarziu dar nu s-a organizat inca urmarirea evadatilor. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Trevizes 2,428 Posted June 29, 2013 Se dau puncte si la sprinturile intermediare, prima batalie intre favoriti tocmai a avut loc Quote Share this post Link to post Share on other sites
sole42 2,458 Posted June 29, 2013 Vad ca au si ei baietii lor...Faza cu autobuzul celor de la Orica a fost de antologie. :(( :(( :(( Quote Share this post Link to post Share on other sites
Trevizes 2,428 Posted June 29, 2013 Clasamentul nu-si are rostul, nu a facut nimeni vreun punct. Totusi, pentru maine, pariurile pina in ora 12.00. Ieri a fost anuntat concursul foarte tarziu, dar pentru etapa a doua nu mai este cazul. Quote Share this post Link to post Share on other sites
superpippo 24 Posted June 29, 2013 Pronosticuri etapa a 2-a: superpippo: Sagan/Sagan Quote Share this post Link to post Share on other sites