Trevizes 2,528 Posted July 20, 2013 Andy schleck a incheiat onorabil in top 20, el nu mai incheia ture de o zi dupa fractura la bazin. Editia asta nu a avut nici o etapa desenata pentru capacitatile lui Purito, acum cred ca e satisfacut ca s-a razbunat pe Contador. Movistar e foarte puternica, l-ar fi putut aduce si pe Valverde pe locul doi daca nu era tigania Saxo - Belkin. "Boc" ala chiar nu a aratat nimic. Sunt trei ciclisti exceptionali care au fost protagonistii lui 2013, Nibali, quintana si Froome, editia urmatoare se anunta foarte disputata, cred ca aceasta perioada e mult mai interesanta decat 2007-2011 cand domina singur Contador. Pe mine m-a impresionat Porte, un locotenent in adevaratul sens al cuvantului, nu mascarici ca froome anul trecut, sigur era de podium si el, dar nu au mai venit cu strategia de a face o dubla Quote Share this post Link to post Share on other sites
lbzk 6,792 Posted July 20, 2013 Nici Kreuziger nu a mers rau, dintre locotenenti. Pacat totusi ca a trebuit sa-l duca in spate pe Contador, dar poate la anul vor inversa locurile :) Bine ca se apropie Vuelta ca sa vedem si noi ciclisti mai simpatici (sper), ca mie unul mi s-a luat de Froome si Quintana :D Quote Share this post Link to post Share on other sites
adrian marinescu 73 Posted July 20, 2013 Nici Kreuziger nu a mers rau, dintre locotenenti. Pacat totusi ca a trebuit sa-l duca in spate pe Contador, dar poate la anul vor inversa locurile :) Bine ca se apropie Vuelta ca sa vedem si noi ciclisti mai simpatici (sper), ca mie unul mi s-a luat de Froome si Quintana :D pai parca vine si Froome in Vuelta... sau nu stiu eu bine Quote Share this post Link to post Share on other sites
razvanArad 174 Posted July 20, 2013 Etapa 21: crk, Trevizes , CristiC, superpippo,GeoVIP, saquza, adi marinescu, razvanArad: Cavendish / Froome ionut-daniel: Sagan / Froome nerazzurru: Greipel/ Froome Quote Share this post Link to post Share on other sites
lbzk 6,792 Posted July 21, 2013 pai parca vine si Froome in Vuelta... sau nu stiu eu bine Sa vina, daca vrea, ca sa vedem si noi din ce aluat e facut... Quote Share this post Link to post Share on other sites
nerazzurru 177 Posted July 21, 2013 Clasament final 1. saquza - 133 pct 2. superpippo - 129 pct 3. GeoVIP - 128 pct 4. crk - 122 pct 5. adi marinescu – 117 pct 6. Trevizes - 111pct 7. razvanArad - 101 pct 8. nerazzurru - 99 pct 9. CristiC - 94 pct 10.FFlorin - 92 pct 11.sole42 - 80 pct 12.dang - 65 pct shinelikeme - 65 pct 13.mariusescu - 58 pct 14.darieteslui - 34 pct 15.ionut-daniel - 19 pct 16.hcampian - 1 pct Quote Share this post Link to post Share on other sites
Trevizes 2,528 Posted July 22, 2013 Cine vor fi adversarii lui Nibali & Wiggins in Vuelta? Froome nu vine in Vuelta, isi traieste momentul de glorie si incheie sezonul cu participari de parada. Contador nu vine in Vuelta, sare peste Giro si tinteste iarasi Turul Frantei 2014. Este o mare ambitie sa nu se lase batut de noul val. Si Purito a declarat ca vrea sa revina in Le Tour pentru un loc mai bun decat cel de anul acesta. Va sari peste Vuelta si el? Mie mi se pare mai potrivit pentru tururile care ofera bonificatii de etapa si pentru care el se poate bate cu favoritii. Pentru Cadel acesta ar putea fi ultimul Le Tour, deci se va concentra pe Giro sa-l infrunte pe Porte? Valverde nu a spus clar dar probabil va veni in Vuelta. Si Andy Schleck ar putea incerca, este iarasi o vuelta pentru cataratori, in putinii km de contratimp sunt si catarari ... Quote Share this post Link to post Share on other sites
FFlorin 41 Posted July 22, 2013 Felicitari saquza, Felicitari pt pronisticuri celorlalti participanti. Ne regasim in vuelta Quote Share this post Link to post Share on other sites
GeoVIP 1 Posted July 22, 2013 Wiggins nu va veni in Vuelta,vrea sa castige Turul Marii Britanii si mondialele de contratimp.Nibali,Purito,Valverde,Samuel Sanchez,Bentacour,Henao vor fi sigur.Sunt sanse,mici ce-i drept sa participe si Froome,poate si Andy Schleck. Quote Share this post Link to post Share on other sites
crk 901 Posted July 22, 2013 Pot sa-l iau de-acum pe Betancur? Bineinteles, la o cota de bun simt =)) Quote Share this post Link to post Share on other sites
saquza 0 Posted July 22, 2013 Multumesc FFlorin. Sunt curios de ce se va intampla in Vuelta. Nibali cred ca are o sansa destul de mare, dar sincer sper sa ne impresioneze Betancur cum a facut Quintana in TDF. Cat despre sprinteri, nu stiu ce sa zic. Sper sa-l vad pe Arnaud Demare intr-un mare tur.Chiar sunt curios sa vad daca poate face fata. Apropo, ce parere aveti de lupta Cavendish-Kittel? Quote Share this post Link to post Share on other sites
nerazzurru 177 Posted July 23, 2013 Eu as fi tentat sa cred ca urmeaza perioada de dominatie a lui Kittel dar, in acelasi timp ma gandesc la faptul ca britanicul nu a venit cu picioarele odihnite in Franta. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Trevizes 2,528 Posted July 23, 2013 Am inteles ca la Omega vor veni Renshaw si Petacchi (??) cred ca sunt intariri importante in "trenulet" care a inceput sa devina un factor mult mai important decat era. Recordul lui Mercx inca poate fi batut. :) Quote Share this post Link to post Share on other sites
saquza 0 Posted July 23, 2013 Din cate am vazut, in ultimul kilometru ceva s-a intamplat cu trenuletul lui Cavendish si asa a ramas al 4-lea la intrarea pe linia dreapta. Era destul de clar ca nu putea sa castige desi mie mi s-a parut ca a sprintat cel mai bine din cei 3.Problema e ca aceeasi chestie s-a intamplat cu trenuletul lui Cavendish si in etapa castigata de Greipel si cea castigata de Kittel in fata lui Greipel pe pavate. Deci niste intariri ar fi numai bune. Eu inca cred ca britanicul poate fi cel mai rapid, dar daca vede ca nu-i merge trenuletul sa ia o roata mai repede, nu sa astepte sperand ca Steegmans o sa faca minuni. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Trevizes 2,528 Posted July 23, 2013 Dupa cum a fost finalul la Paris, Cav putea sa-l bata doar pe Greipel dar nu a facut-o nici pe asta. Kittel e foarte tare pe picioare rezista bine chiar daca pleaca primul. Mie nu-mi plac sprinterii nemtii, Greipel este extraordinar de arogant, Kittel e un fitzos care zici ca tocmai iese dintr-un club. Ce-a ajuns Farrar, saracu' ... Quote Share this post Link to post Share on other sites
saquza 0 Posted July 23, 2013 Daca pana si Boonen il bate, e clar. Ce sprinteri vin in vuelta? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Trevizes 2,528 Posted July 23, 2013 cald ... publicat azi si de la noi, evident un comentariu prostesc http://blogsport.gsp.ro/naum/2013/07/23/cowboyul-si-cobaiul/ Quote Share this post Link to post Share on other sites
GeOKeR 11 Posted July 23, 2013 Pentru cei interesati, s-au afisat si castigatorii concursului de pe Eurosport: In urma tragerii la sorti, care a avut loc in data de 23 iulie, au fost desemnati castigatorii concursului Turul Frantei, desfasurat in perioada 29 iunie – 21 iulie 2013. PREMIU: o bicicleta modelul Felt Z95, cadru marimea 58 cm, Gloss White Andreescu Cristian, Braila, jud Braila PREMIU: cate un ceas de mana marca Time Force Paveliu Mihai Sebastian, Ploiesti, jud. Prahova Prodan Mitica, Brasov, jud. Brasov Ismana Denis, Brezoi, jud. Valcea Voicu Iulian, Chiajna, jud. Ilfov Serbanescu Mioara, Sebes, jud. Alba Blaga Margareta, Tg Mures, jud. Mures PREMIU: cate un pachet promotional Eurosport alcatuit dintr-un tricou, o sapca si un breloc Abrudan Traian, Cluj-Napoca, jud. Cluj Duculescu Adriana, sector 3, Bucuresti Ambrozie Daniel, sector 2, Bucuresti Barbulescu Eneia Sabin, sector 1, Bucuresti Fantanaru Florentina, sector 1, Bucuresti Zybaczynski Dan, sector 1, Bucuresti Sava Alexandru, Roman, jud. Neamt Oita Radu Constantin, Targoviste, jud. Dambovita Marcu Constantin, Bacau, jud. Bacau Hutopila Catalin, loc Dumbravita, jud. Arad Dimcica Tudor comuna Agigea, jud. Constanta sursa: http://sportline.ro/concurs/ Quote Share this post Link to post Share on other sites
Trevizes 2,528 Posted October 16, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=_gN19yQb60U 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites