Sign in to follow this  
Diaconescu.Radu

O luna in Kyrgystan, aventura in cel mai pur stil cu putinta.

Recommended Posts

Are legatura cu cicloturismul, pentru ca omul a folosit bicicleta ca mod de deplasare catre muntele pe care l-a urcat. Iar locurile prin care a ajuns, si aventurile pe care le-a trait sunt greu de realizat. Singur, fara semnal, undeva pierdut prin muntii din Kyrgystan, unde daca se intampla ceva sansele de salvare sunt ca si inexistente, pe drumuri vechi sovietice intr-o stare cel putin deplorabila. Si ce se intampla cand se termina drumul, si cand trebuie sa traversezi rauri involburate.

 

Si chiar cand ajungi la baza muntelui, alegi sa urci pe un munte care nu a mai fost urcat pana acum, pentru prima oara, tot de unul singur, cu aceleasi probleme in cazul in care s-ar petrece un accident.

 

Trecand peste o usoara tenta americaneasca de reality show, care e inevitabila in momentul in care trebuie sa te inregistrezi singur, omul chiar e mult prea tare (Piolet d'Or samd), si la fel de tare e si aventura lui.

 

Trailerul:

 

 

Si o varianta putin mai lunga:

 

  • Upvote 4

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pentru-n moment am crezut ca esti tu in meizul actiunii, dar cum alpinismul este alta pasiune de a ta acum inteleg legatura.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this