Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Trancer

Nusfalau - L.Dragan - L.Lesu-Nusfalau

Recommended Posts

Stie cineva in ce stare e sectorul de drum de la iesirea de pe E60 (V.Draganului) - pana la Lesu? Pana in Ciucea stiu cum ii drumu' ca am fost anu trecut in august cu semicursiera, acum ma duc cu mtb.Am vazut ca ii urcare din V.Draganului pana la l. Dragan (1000m), ii mai greu de urcat (adica mai abrupt) decat Mesesul?  

 

Am facut cateva ture in ultimii ani-Cj-N - Maguri - L.Tarnita - Cj-N ; Cj-N-Samboleni; Cj-N - Halmasd (6ore) ; H-Nusfalau-Ciucea-Alesd-H (8ore) ; H-Poiana Florilor-H(4ore).

 

Tura trecuta am pornit la 12 de acasa si am facut aproape 4 ore pana in Ciucea (cu semicursiera),acum cred ca o sa dureze mai putin (cauciucuri mai groase , suspensie).Ma intereseaza doar starea drumului: daca se poate cobora cu o viteza bunicica si daca e aglomerat ori ba.

100 de km ii fac(in ritmul meu) fara sa ma omor prea tare,Dupa fiecare din turele mentionate am fost fresh si cand am ajuns acasa si urmatoarea zi eram pe bicicleta daca aveam undeva de mers.Pornesc dimineata la 5 si cred la pana la 11 sa ajung macar pana la primul lac.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Topic mutat la sectiunea regionala. 

Share this post


Link to post
Share on other sites