Sign in to follow this  
csuporj

Campinguri in Romania

Recommended Posts

Pe http://www.eurocampings.co.uk/en/europe/romania/ vad ca olandezii au facut cateva campinguri in Romania.

 

Pana acum am mers in ture per-pedes in loc de ture cu bicicleta tocmai din cauza cazarii, ca macar pe munte nu are nimeni nici o treaba cu tine. Ca la Lacul Capra inca nu s-a interzis campatul, ca langa Transfagarasan sau langa Transalpina, sa aibe pensiunile clienti.

 

Ma gandesc ca la anul sa merg cu masina in cate un camping, si de acolo cu bicicleta in tura de o zi, apoi ma mut la altul si tot asa. Merita ? Sau la banii aia (cam 7 euro/noapte daca esti singur) gasesti si cazare (casuta) ? Important e sa pot face un dus cald, daca platesc cazare/camping.

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

La unele camping-uri merita (cele facute de straini0. La cele romanesti nu ca e jale, sunt si exceptii binenteles. Daca ar fi toate precum cel de la CISNADIOARA ar fi cea mai buna solutie.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu cred sa fie cazare la casuta la doar 7 euro, unde sa existe si conditii decente, mai ales daca ne gandim la zone de interes turistic. 

In cursul anului 2013 am viziitat vreo 8, 9 campinguri din tara, listate pe eurocamping si pot sa spun ca nu am avut surprize neplacute si ca as reveni cu placere la oricare dintre ele.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this