paranoia 14 Posted February 13 Salutare, Vroiam sa postez 2 fotografii cu noua bicla a pustiului meu, dar nu gasesc de unde sa inserez poza. Quote Share this post Link to post Share on other sites
liviu m. 446 Posted February 14 Incearca www.uploadhouse.com Quote Share this post Link to post Share on other sites
paranoia 14 Posted February 14 Multumesc Liviu pentru ajutor. Bicla este facuta custom. Este in continua schimbare, urmand sa primeasca si 1x12 pana la inceputul sezonului. Ca si greutate are 9.6kg fara pedale, asa cum arata in poza. 5 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tolstoievski 249 Posted February 14 în urmă cu 5 minute, paranoia said: Multumesc Liviu pentru ajutor. Bicla este facuta custom. Este in continua schimbare, urmand sa primeasca si 1x12 pana la inceputul sezonului. Ca si greutate are 9.6kg fara pedale, asa cum arata in poza. Salut! Imi spui te rog ce varsta si inaltime are pustiul? Cadrul banuiesc ca e de 13-14, nu? Quote Share this post Link to post Share on other sites
paranoia 14 Posted February 14 Are 8 ani si 1.33 inaltime. Cadrul este 13.5, dar este din seria Ws si este cu 2 cm mai scurt decat cele normale. In poza saua nu era reglata, ea este putin mai jos pt el. Quote Share this post Link to post Share on other sites
MihaiCosmin 13 Posted March 1 https://imgur.com/a/N1A6BfN Mi-am scos RR-u la o tura prin Faget si desi a fost ud si m-am facut in ultimul hal, pot sa spun ca nu m-am distrat demult asa bine. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
paranoia 14 Posted March 11 Final version. One happy kid 4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
akebono 961 Posted March 11 Asa mic si merge cu SPD? Felicitari! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Action 26 Posted March 11 Bine ca ai mai taiat din turnul babel de la furca, arata cam de porc cu toate distantierele alea. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
paranoia 14 Posted March 11 (edited) 1 hour ago, akebono said: Asa mic si merge cu SPD? Felicitari! Merge de la 7 ani si jumatate. Acum are putin peste 8 si ii place f mult pe bicla. Cat o sa ii placa il voi sustine pt ca este un sport frumos. Daca stateam si in Brasov....., era de vis. în urmă cu 56 minute, Action said: Bine ca ai mai taiat din turnul babel de la furca, arata cam de porc cu toate distantierele alea. Cand am inceput sa fac bicla, am gandit ca voi folosi eu totul, mai putin cadrul, cand va trece el pe 29, dar pana la urma din motive de siguranta am taiat-o. Edited March 11 by paranoia greseala gramaticala 1 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
akebono 961 Posted March 12 15 hours ago, paranoia said: Merge de la 7 ani si jumatate. Poate nu s-a inteles ce am intrebat. Miei imi pare ca bicicleta are pedale SPD, clipless. De la 7 ani jumatate merge cu sistemul asta? In alta ordine de idei si fetita mea merge tot pe un WLS de 13.5" 650b. Acum un an, avea 8 ani si 131cm. Anul acesta cred ca trecem la angrenaj mai mare. In imagine este unul de 152 mm. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
paranoia 14 Posted March 12 în urmă cu 47 minute, akebono said: Poate nu s-a inteles ce am intrebat. Miei imi pare ca bicicleta are pedale SPD, clipless. De la 7 ani jumatate merge cu sistemul asta? In alta ordine de idei si fetita mea merge tot pe un WLS de 13.5" 650b. Acum un an, avea 8 ani si 131cm. Anul acesta cred ca trecem la angrenaj mai mare. In imagine este unul de 152 mm. Am inteles ce ai intrebat. De la 7 ani si jumatate merge cu SPD clipless. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
akebono 961 Posted March 12 Impresionant. Felicitari si tie ca l-ai invatat. Insa tu mergi cu flat ;). Quote Share this post Link to post Share on other sites
BodoC 1,544 Posted March 12 Cu siguranță tatăl (cel puțin) apreciază potențialul copiilor si nu ar face risipă in mod inutil. Felicitări @paranoia. Îcurajează-i si din partea mea, te rog. Quote Share this post Link to post Share on other sites
akebono 961 Posted May 7 Acum ceva luni arata asa: Iar acum, astfel. Culoarea a fost aleasa din paletar de proprietara bicicletei, eu ... cu munca ;). Trebuie sa inlocuiesc o conducta de frana, mai trebuie un disc nou pe fata si un deraior fata E-type 2. Cadrul a luat in greutate cam 200g cu vopsea, lac si folia de protectie. Nu am masurat exact, doar cadrul, ci din diferenta cu totul. Mai sunt si alte mansoane, etc. 3 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Traveller 5,085 Posted May 7 Arată trăznet. Felicitări și ture frumoase! Quote Share this post Link to post Share on other sites
akebono 961 Posted May 7 Multumesc si tie la fel! Quote Share this post Link to post Share on other sites
IonutA 92 Posted May 7 Foarte frumoasă, zici că este altă bicicletă!! Tu ai făcut toată munca de vopsitorie și demontat/montat toate piesele?! Quote Share this post Link to post Share on other sites
akebono 961 Posted May 8 Da, tot. Inclusiv vopsit pedale, distantiere de pipa, capacul de headset si capacul de pipa. Evident puteam sa cumpar altele, apropiate ca nuanta, vopsite electrostatic dar daca tot am avut vopseaua si componentele, le-am mai adaugat cateva grame usor, si au iesit. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
IonutA 92 Posted May 8 Felicitări! Ai scutit mulți bani și ți-a ieșit și cum ți-ai dorit tu sau propietara. Numai bine! Adrian Quote Share this post Link to post Share on other sites
Danyutz 128 Posted May 14 Foarte bine arata cadrul vopsit. Toata bicla ti-a iesit grozav! 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
akebono 961 Posted May 14 Multumesc. Pistolul de vopsit folosit este un Profmaster 3100, nimic special ... decent. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
greaper 59 Posted July 23 650b inca nu a murit... ... pt mine cel putin. Un custom build pe un cadru Giant Anthem Advanced SX 2017 marime M. Trebuia sa fie un build Spark 27,5+...dar nu regret 1 secunda alegerea facuta. 4 1 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
akebono 961 Posted July 29 Excelenta, felicitari. Tare as fi curios sa stiu cum se simte fata de trance, este aproape identica ca si geometrie si suspensie. In cadrul ala iti intra 2.8", eu am 2.6" pe ea si este spatiu inca mult. Nu stiu cum o sa fie pike-ul, dar in fox intra linistit si un 3.0". Quote Share this post Link to post Share on other sites