Frank

Surse de energie electrica la drum lung (remote power supply)

Recommended Posts

Iartă-mă Frank, cu tot respectul, nu m-am putut abține: nu se putea spune „Surse de energie electrică moderne, deștepte și portabile”?

Știam că ești un apărător al limbii noastre strămoșești.

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Se putea, dar cred ca a fost vorba de dificultati inerente de manuire a limbii romane, fara intentie :). Am dat o mana de ajutor in acest sens, multumesc pentru intelegere.

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Știam că ești un apărător al limbii noastre strămoșești.

 

Absolut – dar acum asa de sfirsit de an ma gindeam sa-mi fac un upgrade „limbajistik“ de la „headline“ pina la „last line“ pentru a crea impresia ca sint ca restul lumii up to date in materie ciclocurent-gimmicks mainstream.

 

@Calator

Multam pentru mina de ajutor la capitolul dificultati inerente.

 

P.S. Sint curios din care parte va veni prima stire “best buy” si daca va veni inainte de a-mi trece mie best-by date-ul :-? 

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Din experienta mea de pana acum, varianta cu acumulator extern (ceva de calitate, eu am un Samsung de 9.000 mAh) este mai buna decat dispozitivele in care pui baterii si scot cei 5 Volti.

E adevarat ca nu am avut ocazia sa umblu cu unul mai bun, cel pe care l-am avut costa 20 RON, bagai 2 baterii in el si avea mufa USB de unde scoteai tensiunea. Din pacata am avut doar probleme cu el, bloca telefonul (probabil nu scotea tensiunea bine filtrata) iar cand se descarcau bateriile prea mult, ramanea semn in telefon ca inca se incarca (de fapt telefonul nu avea tensiune suficienta si merge pe bateria lui). Nu aveam nici un fel de a-mi da seama daca bateriile s-au descarcat, doar cand incepea sa scada nivelul de incarcare a telefonului realizam.

 

Nu am avut ocazia sa folosesc un dispozitiv de asta smecher de produce curent stabil din mers - acumulatorul extern imi ajunge sa incarc telefonul de cel putin 4 ori, intre timp ajung la vre-o priza ...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.