akebono 1,080 Posted April 15, 2018 Mai nou de cand i-am facut fetitei mele MTB ies zilnic dar nu la turele mele clasice: Are 7 ani si merge pe 26” in cadru de 27.5. Ne trebuie un set de roti, maica-sa a ramas fara. 2 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
BodoC 1,836 Posted April 15, 2018 De-acum, turele tale vor fi excepții. Quote Share this post Link to post Share on other sites
purix 3,548 Posted April 21, 2018 Padurea Sangeris, MoreniSent from my SM-G930F using Tapatalk 2 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
paulrad 2,836 Posted April 21, 2018 Tura MTB de azi a avut cam mult asfalt, dar nu m-a încurcat prea tare mai ales când garminul arăta pantă 16%, ceea ce se întâmpla frecvent. Am băgat 113 km cu 2430m diferență de nivel ca să văd dealurile înflorite La nici 5 km de oraș, primele dealuri înflorite. Se vede după dealuri turnul de la combinat (351.5m) Bisericuță de lemn Pe o urcare (asfalt) unde panta nu a scăzut foarte des sub 10% În zare se văd munții Rodnei și Țibleșului cu vârfurile încă acoperite de zăpadă. Gospodărie tradițională de lemn. Peste Râul Lăpuș am trecut de 3 ori. O dată am trecut și peste Râul Cavnic. Prin satele astea vezi în (semi)libertate: porci, oi, capre, vaci O panoramă la răscruce de drumuri. Deja eram sătul de urcat. O pădure foarte faină, păcat că au distrus drumul cu tractoarele. Era plin de urme și șanțuri, dar anul trecut a fost excelent. O biserică de zid veche de câteva secole se prăbușește câte un pic. Între timp chiar lângă ea au făcut un colos de prost gust cu câteva miliarde de lei (vechi). Satul Întrerâuri (Cavnic și Lăpuș). Începe jos în vale cu asfalt, căsuțe de lemn cochete și aglomerate, treci un deal și cobori iar în vale, sunt niște vile mai răsfirate ce țin tot de sat, iar apoi urci de te saturi și e câte o casă ici colo, ca în poza de mai jos. Același sat, coborârea mult așteptată. Aproape de oraș 6 7 Quote Share this post Link to post Share on other sites
MaC® 5,477 Posted April 21, 2018 Dau anfrend acum. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
andidani 96 Posted April 21, 2018 Fa-ti timp sa mergem la iarba verde, apoi nu mai dai decat cu laicuri... 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mircea PF 2,420 Posted April 22, 2018 Pe "Austria" bicicliştilor clujeni: 3 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
paulrad 2,836 Posted April 22, 2018 @Mircea PF am și eu una de pe ”Austria”, de când eram tânăr student și nici genunchii nu mă dureau așa rău (2014). 4 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
LucianLS 903 Posted April 22, 2018 Tabla Butii 5 4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mircea PF 2,420 Posted April 22, 2018 6 hours ago, paulrad said: @Mircea PF am și eu una de pe ”Austria”, de când eram tânăr student și nici genunchii nu mă dureau așa rău (2014). Păi cel mai bun masaj pentru genunchi e coborârea asta. Quote Share this post Link to post Share on other sites
paulrad 2,836 Posted April 27, 2018 E bine și când se taie pădurea, apar priveliști noi. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mircea PF 2,420 Posted April 30, 2018 De alaltăieri se pune, că-s ardelean şi-s mai lent? Coborârea de la Borzeşti la Buru pe valea Ierii. 4 7 Quote Share this post Link to post Share on other sites
TAT 414 Posted May 1, 2018 Avem sil anga Sibiu un traseu fain de dat la vale, are o lungime de 10km si in mare parte e flow, dar si presarat cu multe radacini, bolovani....O mica parte din acest traseu. 2 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
TAT 414 Posted May 6, 2018 Pe VF Batrana din M-tii Cindrel. 3 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
paulrad 2,836 Posted May 6, 2018 O poiană și o coborâre faină prin ”cartier”, mergem pe vârful ce se vede în poză (Igniș, aproximativ 1300m) Vedere de pe vârf spre oraș 4 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
andidani 96 Posted May 6, 2018 La sfarsit am avut si ceva ploaie. 1 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
TAT 414 Posted May 6, 2018 Si povestea de ieri: 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
LucianLS 903 Posted May 6, 2018 Muntii Grohotis 3 4 Quote Share this post Link to post Share on other sites