Rubyca

2014.05.24 - Somova Extreme - Tulcea

Recommended Posts

A doua ediţie a cursei Somova eXtreme se va desfăşura pe data de 24 mai 2014, startul urmând a se da în apropierea localităţii Somova, pe platoul unei vechi cariere de piatra langa şoseaua naţionala Tulcea-I.C.Bratianu, la 14 kilometri de Tulcea.
https://maps.google.ro/maps?q=45.182944%2C28.623326
Traseul, în lungime de 26 de kilometri, va străbate păduri, câmpuri, terasamente viticole, carieră de piatră. Pe traseu vor exista căţărări de 30 de grade, iar coborârile vor fi la fel de dificile, ceea ce va spori atractivitatea competiţiei.

Startul se va da la ora 11.00
Premierea plus party la ora 16.00
Cazarea se poate face fie la cort pe marginea pădurii fie în localitatea Somova la 3 km de eveniment sau în orașul Tulcea la 14 km.
Inscrieri - 
http://pelicanbiketu...o/inscriere.php

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mulțam de observație. Cu ocazia asta văd că se poate posta pe topicele de la competiții:)

Ori este lumea plictisită ori nu mai prezintă interes acest capitol, de nu comentează nimeni, nu se pun întrebări, nimic:)

 

Nici măcar clasicele CE CAUCIUCURI SĂ ÎMI PUN sau CUM VA FI VREMEA!

::))

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ati intins covorul rosu? Deci fara ploi si fara namol ca ne suparam.

Share this post


Link to post
Share on other sites

A fost un concurs frumos, cu mult soare si multe portiuni tehnice, poate chiar prea mult soare si prea mult tehnic. Nici nu stiam daca sa ma bucur ca urma o coborare, ca tot cu frana de mana mergeam :). Pe unele portiuni parca ma regaseam in Padurea Garboavele si imi spuneam in gandul meu, ca astia vor sa se razbune pe mine.

Pentru organizare baietii au din partea mea nota 10 cu felicitari si multumiri pentru masa festiva de a doua zi (pacat ca am fost putini cei care au ramas).

Cei mai multi s-au bagat la o tura, iar cei mai buni la 2 ture (dupa cum spunea Vali).

Faptul ca numarul de participanti a fost mic, sper sa nu descurajeze organizatorii si sa continua traditia Somova eXtreme. Ceva poze de la eveniment.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.