netcity

Servicii pt. biciclete in zona Braila-Galati

Recommended Posts

Astazi a fost ziua in care incepatorul din mine si-a facut o mie de nervi.

Mai intai am cautat in tot orasul Braila suruburi pentru bicicleta. Am fost la magazinul de biciclete de pe bulevard, Dedeman, Practiker, Bricostore, supermaket, etc; , Rezultatul a fost dezamagitor. Pana la urma am gasit niste suruburi cu cap imbus m5 mai lungi, pe care m-am chinuit sa le tai, si nu prea am reusit. Le-am montat asa lungi si a iesit .... ei a iesit ! Bineinteles ca nu a iesit nimic.

Apoi m-am chinuit peste o ora sa spal bicicleta mea si a copilului. Afara, in spatele blocului, cu un dus de camping alimentat la priza de 12V a masinii ... ce mai ... s-au strans vecinii ... tiganeala curata !

Am dat eu cateva telefoane, dar neavand prieteni cu biciclete, nimeni nu m-a putut indruma la un service de biciclete. In copliarie, pe cand imi faceam vacantele la Pancota in jud. Arad si la Timisoara erau ateliere mici unde niste oameni pasionati rezolvau orice in materie de biciclete.

 

In Braila exista o spalatorie care sa stie sa spele o bicicleta ca lumea ? Dar un "atelier in toate mintile" ? Voi unde reparati bicicletele ? Exista un magazin unde sa gasesti diverse chitibusuri si accesorii ?

 

Imi cer scuze anticipat ca postez poate cu o problema minora dar chiar nu am pe cine intreba.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

De ce la Galati si nu la Braila!

Contacteaza-ma pe PM.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Off topic:

Sincer, chiar nu are importanta pentru mine daca este la GL sau BR. Departe de mine vointa de a da nastere unui flamme care se intampla in toata tara cand doua municipii sunt apropiate ca distanta. Eu sunt mai mult banatean, neamt la a doua generatie in Romania, asa ca eu sustin infaptuirea unui metropolis format din cele doua municipii. 

 

On topic:

Raman intrebarile: unde va spalati bicicletele dupa o tura in noroi (in afara de curte si cada) ?

Inteleg ca pot merge la un service serios la Galati (mersi @@radu), probabil ca daca as avea o problema grava, m-ar ajuta si baietii de la Hervis. M-au mai ajutat si cu schiurle fiica-mii cu toate ca nu le-am cumparat de la ei. Dar pentru 2 suruburi, nu pot deranja un astfel de service. Cand am un bec ars la masina sau am o pana, nu merg la reprezentanta sa fac progranare, etc; am un mecanic istet in care am incredere ca rezolva rapid.

 

@@cn-bike : imediat aveti PM-ul .

Share this post


Link to post
Share on other sites

Am indraznit sa mentionez magazinul si atelierul mausbike din Galati pentru ca am fost incurajat de titlul topicului care se referea la zona Braila-Galati. Nu am mentionat nici un "atelier in toate mintile" din Braila pentru ca nu cunosc nici unul. Este prima data cand aud ca apar probleme cand doua municipii sunt apropiate ca distanta. Din partea mea pot sa fie apropiate si ca greutate, ca mi-e egal. Am incercat doar sa-ti raspund la doua din patru intrebari, de metropolis nu-mi pasa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

............ Din partea mea pot sa fie apropiate si ca greutate, ca mi-e egal. Am incercat doar sa-ti raspund la doua din patru intrebari, de metropolis nu-mi pasa.

 

Scuze ! Mea culpa ! Eu sunt cel care a inteles gresit.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Maus e de incredere (il gasiti cu nick-ul asta si pe forum), prin tirg se aude numai de bine despre el.

Un alt baiat de nota 10 e Ninel, de gasit aici: http://www.bike-boutique.ro/contact.html

 

In Galati mai sunt si "mesterii" din subsolul bazarului din Piata Centrala .... insa - sa ma iertati - eu nu m-as duce cu bicla la ei.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.