BodoC 1,419 Posted February 20, 2017 @CroocodillulPhotoshop Da' le-ai clonat papucii gresit.Una are Clujeana, cealaltă Drăgășani. 1 Share this post Link to post Share on other sites
BogdanTimisoara 972 Posted March 2, 2017 Nu vreau sa fiu carcotas, dar cred ca daca impingem limita de la fete frumoase la fete foarte dezbracate, putem sa punem si un anunt mare la logarea pe forum "Atentie, forum misogin! Femeile si bicicletele sunt obiecte pe care le iubim si admiram in egala masura" 2 Share this post Link to post Share on other sites
tohan 106 Posted March 2, 2017 Deacor! Hai sa punem disclaimeru' [emoji3] [emoji3] [emoji3] [emoji3] Sent from my SM-J500F using Tapatalk 1 Share this post Link to post Share on other sites
dany86 431 Posted March 13, 2017 On 02.03.2017 at 9:21 AM, BogdanTimisoara said: Nu vreau sa fiu carcotas, dar cred ca daca impingem limita de la fete frumoase la fete foarte dezbracate, putem sa punem si un anunt mare la logarea pe forum "Atentie, forum misogin! Femeile si bicicletele sunt obiecte pe care le iubim si admiram in egala masura" Forum misogin?! Pe bune?! Chiar esti carcotas raaaau de tot! Daca te deranjeaza asa tare pozele cu fete dezbracate nu mai intra aici! Share this post Link to post Share on other sites