BodoC 1,825 Posted April 5, 2014 Bestia e nitel cracanata Ntz. Gap. 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
MaC® 5,477 Posted April 5, 2014 Deci vreau să văd și io pe altcineva care poa' să aibă performanța lu' @@ayevea. Acum, cu noua contorizare, are 2 posturi active și 508 de plusuri. Da' acu' fără glumă, e tata pozelor de aici. Uite o critică constructivă pt LtO: poza cu fata cu hanorac verde de mai sus e de nșpe mii de ori mai secsi decât altele... Deși nu e dezbrăcată ;) 14 Quote Share this post Link to post Share on other sites
MaC® 5,477 Posted April 6, 2014 Deci vreau să văd și io pe altcineva care poa' să aibă performanța lu' @@ayevea. Acum, cu noua contorizare, are 2 posturi active și 508 de plusuri. Da' acu' fără glumă, e tata pozelor de aici. Uite o critică constructivă pt LtO: poza cu fata cu hanorac verde de mai sus e de nșpe mii de ori mai secsi decât altele... Deși nu e dezbrăcată ;) Mndeah.... @@lbzk s-a blazat? s-a culcat p-o ureche? Haidi că am glumit când am zis de ayevea... era așa, un impuls... Crecă FFF e ca România care are 2 tați -Decebal și Traian... :D Quote Share this post Link to post Share on other sites
mihaibad69 379 Posted April 7, 2014 Mndeah.... @@lbzk s-a blazat? s-a culcat p-o ureche? Nu s-a culcat, ci din contra s-a reapucat de pedalat la modul serios care l-a consacrat pe scena pitesteana (si nu numai) adica baga ture peste suta de km, iar asta dauneaza grav topicului acesta :)) :)) :)) Si ca sa fiu "pe subiect": 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
lbzk 6,792 Posted April 7, 2014 Mndeah.... @@lbzk s-a blazat? s-a culcat p-o ureche? S-a intamplat ceva mai profund de-atat... Mi-am dat seama ca virtualul afecteaza grav realitatea, ca o conditioneaza, o modeleaza in stereotipuri si forme la care fondul e mai putin important...iar asta e gresit. Daca vrei poze, uite aici: http://www.pinterest.com/lbzk/girls-and-bicycles/ :) 5 Quote Share this post Link to post Share on other sites
BodoC 1,825 Posted April 11, 2014 Ultima e umflata in photoshop. (Umbra tipului din background). Nu e bio. 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
RaduSpeedy 238 Posted April 11, 2014 Super :) ... ambele Quote Share this post Link to post Share on other sites
mumus 723 Posted April 14, 2014 8-> Perfecti :) 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
MBZ 4,653 Posted April 15, 2014 Bine ai revenit fiule ratacitor! Quote Share this post Link to post Share on other sites
kkennyy 614 Posted April 17, 2014 Tot pe 2 roti e ... http://9gag.tv/p/a5Qe42/this-girl-puts-a-gopro-at-the-back-of-her-bike-booty-vision?ref=fbl9 Quote Share this post Link to post Share on other sites
MBZ 4,653 Posted April 17, 2014 Fox Kashima 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites