BodoC 1,816 Posted October 26, 2019 Nu, nu postați "acele" poze. PLS! 1 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Studio54 87 Posted November 29, 2019 Puck Moonen 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Studio54 87 Posted November 30, 2019 Romania contrataca cu Larisa Chinces. 1 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
ciomby 286 Posted November 30, 2019 așa cum am mai remarcat și cu alte ocazii, domnișoara de mai sus înveșmântată în tricoul roșu-alb „OTTO”, este descalificată deoarece în fotografie nu există niciun element/componentă de bicicletă ! 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Catalin_ 187 Posted December 2, 2019 On 11/30/2019 at 7:08 PM, ciomby said: așa cum am mai remarcat și cu alte ocazii, domnișoara de mai sus înveșmântată în tricoul roșu-alb „OTTO”, este descalificată deoarece în fotografie nu există niciun element/componentă de bicicletă ! Fixed 1 1 1 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Catalin_ 187 Posted December 2, 2019 Altă fată, dar același numitor (căștile ) 1 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Studio54 87 Posted December 2, 2019 On 3/15/2019 at 9:00 AM, MLADEN said: Reveal hidden contents Se pare ca simpatica Puck a mai fost remarcata si la inceputul anului de un coleg. Ca tot veni vorba de prezenta unui element al bicicletei, 90% din postari par a fi cu modele/manechine care nu au nicio legatura cu ciclismul ci participa la o sedinta foto. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Traveller 5,768 Posted December 2, 2019 în urmă cu 5 ore, Studio54 said: Ca tot veni vorba de prezenta unui element al bicicletei, 90% din postari par a fi cu modele/manechine care nu au nicio legatura cu ciclismul ci participa la o sedinta foto. Tre' să aibă și băieții o scuză bună, nu?! Quote Share this post Link to post Share on other sites
mihaitasr 86 Posted December 4, 2019 On 12/2/2019 at 3:33 PM, Catalin_ said: Altă fată, dar același numitor (căștile ) Creste sufletul in mine ca am avut si eu fix modelul ala de Felt <3 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
BodoC 1,816 Posted December 27, 2019 Sărbători fericite! 3 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
ciomby 286 Posted December 27, 2019 acceptăm și fete fără componente de biclă prin preajmă, numai dezbrăcate să fie ! 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Studio54 87 Posted December 27, 2019 Hater-ul de servicui aici. De ce este hot/exciting o femeie purtand accesorii vestimentare ale unui personaj batran si universal de gen masculin? Sau si mai rau, al ajutoarelor personajului, care sunt copii. Quote Share this post Link to post Share on other sites
paulrad 2,833 Posted December 27, 2019 40 minutes ago, Studio54 said: o femeie purtand accesorii vestimentare ale unui personaj batran Io încă n-am văzut nici un moș cu sutien și sper să nici nu văd, dar având în vedere cum ”evoluează” lumea și că-s tânăr... s-ar putea să prind și astfel de vremuri. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
BodoC 1,816 Posted December 27, 2019 2 hours ago, Studio54 said: Hater-ul de servicui aici Bine părinte, așa e mai bine? 1 4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Studio54 87 Posted December 28, 2019 13 hours ago, BodoC said: Bine părinte, așa e mai bine? Asa mai merge Corespunzator. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
IonutA 183 Posted December 31, 2019 Am descoperit misterul, topicul FFF este Made in China. Mai jos dovada: - https://photos.app.goo.gl/QYGuPsj4SGJtiVqf7 La mulți ani tuturor colegilor de forum și nu numai!! Vânt din spate, km fără probleme și wați în picioare!! Adrian 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
BodoC 1,816 Posted January 28, 2020 Că tot fu mai devreme. 2 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
ciomby 286 Posted January 29, 2020 oare cum ar arăta fata de mai sus în cursă, aplecată peste ghidon ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
BodoC 1,816 Posted January 29, 2020 @ciomby Curiozitatea asta o poți rezolva într-un singur fel. Să fii in fața ei in cursă si să privești spre înapoi. Să faci si tu poze. Quote Share this post Link to post Share on other sites
EyesOnly 1,053 Posted January 29, 2020 4 hours ago, ciomby said: oare cum ar arăta fata de mai sus în cursă, aplecată peste ghidon ? 30 minutes ago, BodoC said: Curiozitatea asta o poți rezolva într-un singur fel. Să fii in fața ei in cursă si să privești spre înapoi. Să faci si tu poze. cu asa ceva ai reziolva si curiozitatea si pedalatul in siguranta in fata ei 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Studio54 87 Posted January 29, 2020 6 hours ago, ciomby said: aplecată peste ghidon ? Eu sunt curios cum ar arata aplecata peste orice. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
MLADEN 3,793 Posted January 30, 2020 22 hours ago, ciomby said: oare cum ar arăta fata de mai sus în cursă, aplecată peste ghidon ? Click aici: https://www.ciclism.ro/forums/topic/172-fff-fete-si-femei-frumoase-sexy-pic-inside/page/234/?tab=comments#comment-755878 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites