Heinz 28 1,007 Posted February 20, 2010 bate vantul pe aici in ciuda faptului ca ultimele poze nu au legatura cu ciclismul sau bicicletele,tot nu s-a mai actualizat ceva.:D a ajuns criza si pe topicul asta?:( Quote Share this post Link to post Share on other sites
han 600 Posted February 20, 2010 bate vantul pe aici in ciuda faptului ca ultimele poze nu au legatura cu ciclismul sau bicicletele,tot nu s-a mai actualizat ceva.:D a ajuns criza si pe topicul asta?:( vanturile nu vantul...fasolea bat-o vina Quote Share this post Link to post Share on other sites
han 600 Posted February 20, 2010 bate vantul pe aici in ciuda faptului ca ultimele poze nu au legatura cu ciclismul sau bicicletele,tot nu s-a mai actualizat ceva.:D a ajuns criza si pe topicul asta?:( vanturile nu vantul...fasolea bat-o vina Quote Share this post Link to post Share on other sites
RadioMike 1 Posted February 23, 2010 "Al cincilea element" este si un pedagog perfect pentru ciclism :)) Quote Share this post Link to post Share on other sites
LucianTheOne 5,187 Posted February 23, 2010 Milla Jovovich - skiny but sweet. Ce bine ii seamana fiica. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Magnumutz 2 Posted February 24, 2010 Lucian, daca ma incordez un pic, si eu am sani mai mari ca ea :( So... she ain't no good :) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Axe 7,068 Posted February 24, 2010 Seamana Luciane dar nu prea a avut parte de lapte matern ! :):( Quote Share this post Link to post Share on other sites
thor66six 454 Posted February 24, 2010 E de laudat ca nu s-a "dotat" cu silicoane,cum fac altele din astea cu platfus... Quote Share this post Link to post Share on other sites
AlpineTrails 72 Posted February 24, 2010 (edited) *humor on* Heh... se vede cine n-a constatat ce scarboase sunt silicoanele de orice fel.... Eu prefer naturalete pura, decat botox si silicoane mai pretutindeni. Dar, fiecare sa primeasca aia ce ii place :( Eu o primesc cu bratele deschise pe Milla ! Plus ca cele bine dotate cu productia de lactate nu prea sunt sportive.... cine ar continua sa faca sport cand la fiecare pas primeste o lubenite stanga/dreapta la barbie?! plus ca problema se accentueaza cu varsta si alaptatul copiilor.- THAT ain't no fun! asa ca renunta la sport. Sa nu vorbim de deformarile coloanei :)) si alte neajunsuri. Evolutia rezervoarelor naturale (medii si mari) pt. produse lactate ar fi mere -> pere -> bretele. Asa ca.... careful what you wish for- you might get it :) *humor off* Edited February 24, 2010 by AlpineTrails Quote Share this post Link to post Share on other sites
alex.burlacu 839 Posted February 25, 2010 Politia! [ATTACH=CONFIG]16624[/ATTACH] Quote Share this post Link to post Share on other sites
thor66six 454 Posted February 25, 2010 Nici pe trotineta daca sunt si nu ma prinde... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kickem 2 Posted February 25, 2010 Nici n-o sa incerce sa te prinda, ai sa te opresti singur :-J Quote Share this post Link to post Share on other sites
Leviathan 4 Posted February 25, 2010 Nici pe trotineta daca sunt si nu ma prinde... dar ce motiv ai avea sa fugi de ea??? oricum cu atat balast n-ar prinde pe nimeni :-J Quote Share this post Link to post Share on other sites
cmcnismo 0 Posted February 26, 2010 Eu am o slabiciune pentru roscate... asa ca pot sa zic ca mie imi place :))Ce sa-i faci, defectul zodiei care ne guverneaza, eu care ma gandeam ca sunt singurul ciudat caruia ii plac roscatele Quote Share this post Link to post Share on other sites
Eugen 6 Posted February 26, 2010 Mie nu imi plac roscatele in special :)) Quote Share this post Link to post Share on other sites
basso 536 Posted February 26, 2010 Eugene taica,vezi ca sunt si soferite roscate,sa nu te calce vreo masina blonda :)) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Eugen 6 Posted February 26, 2010 O sa 'imi vad de pedala mea' in cazul asta ! :)) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Heinz 28 1,007 Posted February 26, 2010 Tot brunetele sunt baza.Uitati si exemplele. fie ca-i duduie,fie ca-i motor,tot frumoase sunt.:)) Quote Share this post Link to post Share on other sites
QSD 0 Posted February 26, 2010 prieteni eu voi posta doar la categoria fete,pe bicicleta.le-am fotografiat pe lowerclapton road,east london. Quote Share this post Link to post Share on other sites
dadu 16 Posted February 27, 2010 Tot brunetele sunt baza.Uitati si exemplele. fie ca-i duduie,fie ca-i motor,tot frumoase sunt.:)) Ba Heinzule, sa vezi ce-ti fac daca te mai prind cu combinatii d-astea pe aici!:)>- Quote Share this post Link to post Share on other sites
LucianTheOne 5,187 Posted February 28, 2010 http://4.bp.blogspot.com/_vUEhS0lU3eU/SIoCvSPW1UI/AAAAAAAAFuU/zRPy_qrwOIg/s400/stik+p2 http://2.bp.blogspot.com/_vUEhS0lU3eU/SIoCvmgP6AI/AAAAAAAAFuk/jcq4imx44qY/s400/stik+p4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
lbordi 274 Posted March 4, 2010 [ATTACH=CONFIG]16869[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]16870[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]16871[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]16872[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]16873[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]16874[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]16875[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]16876[/ATTACH] Quote Share this post Link to post Share on other sites
hilea1 6 Posted March 4, 2010 A 5-a poza ar trebui sa plece inaintea noastra la start si sa vezi ce am da la pedale!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
kakafob 532 Posted March 5, 2010 [ATTACH]16908[/ATTACH] 5 4 3 2 1. Quote Share this post Link to post Share on other sites