crk 901 Posted February 2, 2015 Salut baieti. As dori sa facem acest topic pt a ne arata cursierele noastre, egal ce culoare, material, tara, firma sau performanta. Vad ca lipseste asa ceva pe forum. http://www.ciclism.ro/forums/public/style_emoticons/default/laugh.gif Pai seamana? 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
BodoC 1,860 Posted February 2, 2015 E nou. Intelege-l. :) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Madalin SAR 1 Posted February 2, 2015 Imi cer scuze ... daca pot fi indrumat unde sa postez, v-as fi recunoscator. Multumesc. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Traveller 5,841 Posted February 3, 2015 Am mutat posturile aici, se incadreaza mai bine 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
kisboti 0 Posted April 18, 2015 Salut. A sosit vacanta de toamna si am facut o reconditionare a biclei "Cinelli", si am aflat detalii noi: cadrul cu furca si cuveta are 2570g, si am gasit inscirptia "Gipiemme" pe dropoutul furcii. BB-ul este de 36x24tpi, deci italian. Oare ne ajuta asta cu ceva? Quote Share this post Link to post Share on other sites
kisboti 0 Posted April 18, 2015 A sosit vacanta de toamna Pardon, primavara :D Quote Share this post Link to post Share on other sites
andreibelcic 554 Posted April 18, 2015 Vremea e ca de toamna... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mookyama 552 Posted August 19, 2016 Poveștile astea despre cadre vechi, capodopere unele dintre ele, sunt ca poveștile de la gura sobei, le asculți cu gura căscată, ca un junior ce aude povesti povestite de bunicii lor de când erau tineri. E ca și cum ai merge într-un muzeu de arme și vezi ce mișto sunt lucrate de mana, câtă răbdare, câtă arta, ce îmbinări au, cum le-au gândit și de ce...nici nu îți vine să te gândești ca la vremea aceea erau prea putini care apreciau aceste lucruri sau ca se loveau intre ei și rămâneau uitate pe cine știe ce câmp. Sau depozit, în cazul acestor vintage. Fiecare (cadru) cu povestea lui... sent from tapatalk LE. Scuze de offtopic, dar l-am citit cap coada :) Quote Share this post Link to post Share on other sites