robert_11

Schimbare Deore FC-M590

Recommended Posts

Am un Scott Scale 970 cu deraiorul pe fata Shimano Deore FC-M590-10 / 34.9 mm. Ideea este ca s-a stricat, nu-mi mai urca pe foaia mare. Am fost la service si mi-a facut-o sa mearga doar pa mijlocie si mica. Acum vreau sa schimb deraiorul. Intentionez pe viitor sa trec la 2 foi, dar n-am cele necesare ($$$) sa schimb si foile. Asadar, o periaoda am sa raman cu foile astea 22-32-44. Ce deraior ma sfatuiti sa iau si cel mai important ce se potriveste. Ma uit pe bazar ca vaca la bariera si nu stiu care este bun pentru cadrul meu. Ma gandesc sa iau unul pentru 3 foi, iar cand o sa am bani sa schimb si foile sa ma duc la service si sa mi-l regleze pentru 2 foi. Asadar, merg pe mana voastra. Ca idee, as dori sa fie ceva superior actualului. Deci, un SLX sau XT zic ca a ar fi de ajuns.

Share this post


Link to post
Share on other sites

SLX iti ajunge, XT daca vrei cateva grame in minus, insa eu nu am vazut sa fie diferenta de calitate a schimbarii intre ele. Din punctul meu de vedere feeling-ul este dat mai mult de maneta. Manetele XT se simt semnificativ mai "placut" decat SLX-urile.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ideea este ca a fost lovit la Brasov,la Triada anul trecut. Eu chiar m-am gandit ca e pocnit. Oricum vreau sa schimb deraiorul acum, iar mai tarziu si manatele. Pentru foi, sa pun un SLX, iar pentru pinioane un XT.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.