Poseidon 488 Posted May 8, 2015 Se poate doar daca il iei din Bucuresti, cand ai drum. Eventual, daca ai vreun amic pe aici, il dau lui sa ti-l aduca. Da-mi PM cu varianta de raspuns. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Odden 911 Posted May 10, 2015 Seaua neagra s-a dat. Restul raman disponibile. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
zwischenzug 93 Posted May 10, 2015 Am primit șeaua neagră de la Odden. Este chiar mărimea și formatul celei vechi. Mulțumesc frumos! :D Quote Share this post Link to post Share on other sites
Odden 911 Posted May 12, 2015 Schimbatorul de pinioane si șaua alba au plecat si ele. Ramane valabila maneta combo pt 8 pinioane. Quote Share this post Link to post Share on other sites
cgligorea 0 Posted May 16, 2015 Nu ma pricep asa ca intreb: Maneta pentru 8 pinioane poate fi folosita(adaptata) pentru 7 pinioane? Quote Share this post Link to post Share on other sites
danfizesan 80 Posted May 16, 2015 Nu ma pricep asa ca intreb: Maneta pentru 8 pinioane poate fi folosita(adaptata) pentru 7 pinioane?Nu se potrivește deoarece cantitatea de cablu trasa de maneta este diferita în funcție de numărul de viteze. Quote Share this post Link to post Share on other sites
ovidiu_m 90 Posted May 16, 2015 Donez casca in stare buna. Nefisurata, nelovita. Timisoara, 0735488579-Ovidiu Quote Share this post Link to post Share on other sites
cgligorea 0 Posted May 17, 2015 Multumesc Lucian si Dan pentru raspunsuri. Quote Share this post Link to post Share on other sites
razvan21ro 1 Posted May 17, 2015 Multumesc userului @@Poseidon pentru ciclocomputer si pentru seriozitatea de care a dat dovada. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Muttley 1,366 Posted May 17, 2015 Nu ma pricep asa ca intreb: Maneta pentru 8 pinioane poate fi folosita(adaptata) pentru 7 pinioane? Da :) Quote Share this post Link to post Share on other sites
LucianTheOne 5,186 Posted May 17, 2015 Adevarul e ca poate fi folosita, si cu un reglaj mai deosebit chiar poate schimba bine pe 4-5 viteze. Dar... vor aparea schimbari anapoda pe pinioanele extreme, zgomot mare si uzura accelerata a lantului. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Muttley 1,366 Posted May 17, 2015 Am folosit pe 2 biciclete "in tinerete". Manete STX RC de 8 pe deraior DX de 7 si manete Deore LX, pe schimbator STX de 7. Pe casete STX de 7. Pozitia 8 a manetei nu facea nimic, insa-n rest schimba perfect! Lucian, ca indexare, caseta de 8 e caseta de 7 cu inca un pinion. Atat! Diferentele apar de la 9 incolo, cum 8, 9, 10 au aceeasi lungime totala a casetei, rezultand indexare diferita. Quote Share this post Link to post Share on other sites
LucianTheOne 5,186 Posted May 17, 2015 Difera si grosimea pinioanelor si a distantierelor intre grupurile de 7 si de 8 viteze. Le-am masurat personal cu sublerul. Nu mult, dar suficient. Quote Share this post Link to post Share on other sites
hayvelo 490 Posted May 19, 2015 Adevarul e ca poate fi folosita, si cu un reglaj mai deosebit chiar poate schimba bine pe 4-5 viteze. Dar... vor aparea schimbari anapoda pe pinioanele extreme, zgomot mare si uzura accelerata a lantului. Am folosit eu manetă shimano pt. 8 pe grup de 6 pinioane (grup de 7 desfăcut din care am scos un pinion) și a mers perfect pe toate pinioanele, inclusiv pe cele extreme. Mergea prea bine ca să nu mai fi suportat încă un pinon, zic eu... E vorba de cele mai ieftine manete Shimano, nu revoshift Probabil minuscula diferență de cursă este preluată de jocurile laterale ale rotițelor schimbătorului Quote Share this post Link to post Share on other sites
Odden 911 Posted May 19, 2015 Schimbatorul de pinioane si șaua alba au plecat si ele. Ramane valabila maneta combo pt 8 pinioane. S-a dat si maneta. Quote Share this post Link to post Share on other sites
shinelikeme 114 Posted June 16, 2015 Donez pereche Continental X-King 2.2, 26 inch. Detalii privat. Primul venit, primul servit, predare doar in Bucuresti. Quote Share this post Link to post Share on other sites
dinica 61 Posted June 17, 2015 donez niste platforme pentru pedalele shimano m520 (ca in poza) au ceva urme de uzura. le-am primit si mi se par incomode. contact prin mesaj privat. Quote Share this post Link to post Share on other sites
LucianTheOne 5,186 Posted June 17, 2015 Le vreau euuuuuuu. Quote Share this post Link to post Share on other sites
LucianTheOne 5,186 Posted June 27, 2015 Mulţumesc @@dinica pentru platforme cât şi pentru pedalele CB. N-am găsit de cumpărat plăcuţe pentru Crank Brothers, aşa că recurg la mila voastră. Are cineva un set de plăcuţe Crank Brothers? De oferit, de vâdut sau de schimbat. De asemeni ii mulţumesc lui @@addrian pentru coletul cu de toate trimis prin curier. Quote Share this post Link to post Share on other sites
bogdanch 218 Posted July 2, 2015 Donez una bucată alarmă de bicicletă . Alarma a fost comandată astăzi, probabil o să ajungă pe la sfârșitul lunii iulie. L.E. Primul venit, primul servit. Quote Share this post Link to post Share on other sites
mumus 723 Posted July 2, 2015 Am avut si eu, a facut fum inca la probe :) Quote Share this post Link to post Share on other sites
bogdanch 218 Posted July 2, 2015 @@mumus sigur, să-mi trimiți P.M. cu Numele, Adresa, cum ajunge, o și trimit. Quote Share this post Link to post Share on other sites
bogdanch 218 Posted July 2, 2015 @@mumus, am vazut ca ai editat mesajul. Deci mai vrei alarma sau o poate revendica altcineva? Quote Share this post Link to post Share on other sites