LuluMOB

Tur de Iaşi - 2008

Recommended Posts

Se face pe 25 octombrie, aproximativ acelaşi traseu.

Vă aşteptăm!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Am fost eu miercuri la Iasi. Era destul ... suficient pentru toata lumea! Insa acum, la final de sezon, noroiul e tocmai bun pentru genunchi. Te arunci in noroi inainte de cursa si ai scapat de durerile de incheieturi :mrgreen:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Daca nu mai ploua pana pe 25 va fi ok. Momentan e un pic de noroi, dar situatia nu e nici pe departe la fel de grava ca anu trecut.

Share this post


Link to post
Share on other sites

noroiul e tocmai bun pentru genunchi. Te arunci in noroi inainte de cursa si ai scapat de durerile de incheieturi :mrgreen:

Da... parca ziceai ceva de Socola?:eek::D:D:D:D:D:D:D:D

Imagine postată

Share this post


Link to post
Share on other sites

Lulu, mai multe detalii se poate?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Încă nu sunt puse toate la punct; mai trebuie o aprobare de la poliţie şi se mai caută sponsori.

Mai e nevoie şi de ceva oameni pe traseu. Cei de la Turistor s-au sacrificat şi anul trecut, acum nu mai sunt suficiente persoane.

Terenul e bunişor acum şi după cum e prognoza se usucă de tot, dar e suficient să plouă câteva ore cu o zi înainte şi s-a terminat dixtracţia. Însă de aia e pus aproape de noiembrie.

Cum apar noutăţi, vă anunţ.

Share this post


Link to post
Share on other sites

De când aşteptam acest topic... Şi uite că în sfârşit apare... :cool:

Lulu, să ne anunţi la ce oră se dă startul şi ce lungime are traseul... normal, după ce se clarifică treburile... :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

INVITATIE

CONCURSUL DE MARATON CICLISTIC

“TUR DE IASI 2008”

25 OCTOMBRIE 2008

-editia a II-a-

Ne face o deosebita placere sa va anuntam organizarea la Iasi de catre Clubul de Turism si Ecologie TURISTOR Iasi, celei de-a II-a editii a Concursului de Maraton Ciclictic "TUR DE IASI 2008" in data de 25 octombrie 2008.

Principalul obiectiv al acestului concurs este de a consolida traditia organizarii la Iasi a Concursului de Maraton Ciclistic de nivel national alaturi de competitiile nationale de ciclism consacrate din tara (a se vedea concursurile de la Miercurea Ciuc, Resita, Targu Mures, Cisnadie, Sibiu, Vatra Dornei etc). Acest concurs se adreseaza tinerilor pasionati de ciclism din Iasi oferindu-le posibilitatea de a-si masura fortele si abilitatile sportive cu semenii lor din tara si strainatate, la Iasi nefiind alte concursuri sportive de ciclism de asemenea anvergura.

Clubul nostru militeaza pentru promovarea in randul tinerilor a transportului durabil prin stimularea utilizarii bicicletei in scop utilitar si recreativ (de cicloturism) cu efecte benefice atat pentru om cat si pentru mediu, bicicleta fiind un mijloc de transport modern, al viitorului, benefic economiei si societatii: reduce aglomeratia si zgomotul in trafic, este un mijloc de transport comod, suficient de rapid, accesibil aproape oricarui cetatean. Mersul pe bicicleta intretine conditia fizica, combate sedentarismul si contribuie la mentinerea starii de sanatate.

Detalii tehnice

Locatia: imprejurimile municipiului Iasi (Padurea Barnova).

Date traseu: concursul se desfasoara pe drumurile forestiere (competitie off road) apartinand Ocoalelor Silvice Dobrovat si Ciurea. Lungimea traseului este de aproximativ 35 km. Harta traseului si graficul de inaltime sunt atasate acestei prezentari. Gradul de dificultate al traseului este mediu spre ridicat pe anumite segmente, ceea ce-l va face atractiv pentru concurentii participanti la concurs, zona oferindu-le totodata si o priveliste de neuitat. Acest concurs este de tip “open” si se adreseaza atat amatorilor de mountain bike cat si sportivilor legitimati la FRCT, fiind deschis oricarui biciclist in varsta de minim 14 ani, cu mountain bike in buna stare tehnica. Este obligatorie casca de protectie si legitimarea cu buletinul/cartea de identitate.

Detalii organizatorice

Data de desfasurare: 25 octombrie 2008, sambata.

Cadrul legal de desfasurare: concursul de maraton ciclistic „TUR DE IASI 2008” are toate avizele si aprobarile favorabile de desfasurare de la institutiile responsabile. Astfel Directia Silvica Iasi, Directia pentru Sport a Judetului Iasi, Serviciul Public de Administrare a Drumurilor Judetene – Consiliul Judetean Iasi si Politia Rutiera Iasi si-au dat acordul in privinta desfasurarii in ziua de 25 octombrie 2008 a Concursului.

Participare: aproximativ 70 de concurenti din toata tara vor participa la Concurs. Si-au manifestat interes pentru Concurs si ciclisti din Republica Moldova. Participantii se vor caza la pensiunile si unitatile hoteliere din proximitatea Concursului (zona Bucium) pe propria lor cheltuiala. Inscrierea concurentilor se va face pe 24 octombrie, vineri, cat si in ziua Concursului, sambata, 25 octombrie. Taxa de participare este de 10 RON/participant. Tuturor concurentilor care vor trece linia de sosire (finish) li se vor da tricouri personalizate cu insemnele Concursului si inmana diplome de participare.

Descrierea generala a traseului:

NE CEREM SCUZE DACA TRASEUL VA SUFERI UNELE MICI MODIFICARI (NU DIN CAUZA NOASTRA) PANA IN DATA DE DESFASURARE A CONCURSULUI. MODIFICARILE DE TRASEU VOR FI ANUNTATE IN CEL MAI SCURT TIMP. PANA ATUNCI TRASEUL DESCRIS MAI JOS ESTE IN VIGOARE.

Startul incepe pe drumul forestier Bogonos, se face jonctiunea cu drumul judetean 247 Iasi-Dobrovat. Se merge pe drumul judetean Iasi-Dobrovat pana aproape de comuna Dobrovat. Se reintra apoi in drumul forestier Palanca Radar care duce spre Observatorul Meteorologic Barnova. De acolo traseul coincide cu drumul forestier spre satul Slobozia. Se urmeaza liziera padurii de langa localitatile Piciorul Lupului, Ciurea si Todirel fara a se intra in localitatile respective dupa care se reintra in drumul forestier Batraneasa. Se reintra apoi in drumul forestier Bogonos finisul fiind acelasi cu startul. Portiunile unde exista riscul iesirii din traseul stabilit pentru concurs vor fi marcate cu banda de avertizare de culoare galbena. De-a lungul intregului traseu vor fi 10 puncte de arbitri care vor supraveghea asupra desfasurarii in bune conditii a Concursului si vor directiona participantii in punctele cheie ale traseului de concurs. Se estimeaza parcurgerea traseului in maxim 3-4 ore functie de conditiile meteo in ziua de desfasurare a concursului.

Concursul

Pana in ora 11.30 va avea loc inscrierea ultimilor participanti la concurs. Concurentii se pot inscri la doua categorii: ELITE si AMATORI. Categoria AMATORI va avea subgrupe pe criteriul varstei: Master (peste 30 ani), 23-30, Under 23. Va fi desemnata o singura categorie pentru FETE (cu conditia inscrierii a minim 4 concurente) denumita SuperFete. Pentru castigatorii tuturor categoriilor premiile vor fi in bani.

La ora 11.30 se va tine o scurta sedinta tehnica pentru participanti unde li se face o descriere generala a traseului, localizarea punctului de alimentare de pe traseu, li se vor reaminti principalele reguli ce vor fi respectate pe parcursul competitiei, prezentarea sponsorilor si partenerilor Concursului de Maraton Ciclistic „TUR de IASI 2008” si alte informatii utile.

Startul Concursului se va da incepand cu ora 12.00 la intrarea in drumul forestier Bogonos (bariera) de la marginea comunei Barnova. De-a lungul traseului de concurs vor fi 10 posturi de arbitri/observatori care vor veghea asupra desfasurarii in bune conditii a competitiei cat si pentru semnalarea eventualelor nereguli pa parcursul Concursului. Arbitrii/observatorii din posturi vor purta veste de culoare portocalie cu insemnul ARBITRU. Deasemenea pe pe traseu va exista si un punct de alimentare unde participantii vor primi apa plata imbuteliata si un pachet cu hrana constand dintr-un sandwish, fructe, tableta de glucoza pentru atenuarea efortului fizic depus in timpul concursului.

Dupa ultimul concurent va urma o echipa mobila a organizatorilor pentru a interveni in caz de necesitate in rezolvarea diverselor situatii aparute inopinant in timpul desfasurarii concursului, pentru ridicarea personalului din posturile de arbitri/observatori si recuperarea benzii de avertizare.

Castigatorii vor fi desemnati functie de ordinea sosirii la finish pentru categoriile Elite, Master, 23-30, Under 23 si SuperFete.

La finalul zilei va fi oficiata la punctul de start/finish Festivitatea de Premiere ocazie cu care vor fi inmanate sportivilor diplomele de participare, tricourile personalizate cu insemnele concursului (care au trecut linia de sosire) si oferirea premiilor in bani pentru castigatorii categoriilor Elite, Master, 23-30, Under 23 si SuperFete. Va fi deasemenea prezentat publicului si particpantilor un scurt raport cu rezultatele concursului.

Share this post


Link to post
Share on other sites

REGULAMENTUL CONCURSULUI

Conditii de inscriere/participare

1.Legitimarea cu buletinul/cartea de identitate. Tinerii sub 18 ani trebuie sa prezinte Comitetului Organizatoric un acord scris completat si semnat de ambii parinti (sau parinte dupa caz) sau tutore legali. Organizatorii vor pune la dispozitie Formularul tip pe site-urile de promovare a Concursului.

2.Achitarea taxei de participare la concurs de 10 RON (100.000 lei vechi).

3.Fiecare concurent va completa un Formular de Inscriere care va contine Regulile Concursului, o serie de angajamente si pe care il va semna asumandu-si raspunderea pentru propria persoana fiind clinic sanatos si apt pentru efort fizic indelungat si ca nu se afla sub influenta bauturilor alcoolice si/sau a stupefiantelor.

Reguli de Concurs

1.In Concurs vor folosite numai biciclete cu roti de marimea 26;

2.Varsta minima admisa pentru participarea la Concursul de Maraton Ciclistic „TUR de IASI 2008” este de 14 ani;

3.Concurentii isi vor fixa numarul de concurs care le-a fost inmanat de Organizatori pe ghidon;

4.Numerele de concurs vor fi utilizate in toate momentele cursei;

5.Toate bicicletele folosite in „TUR de IASI 2008” vor fi propulsate doar prin forta umana;

6.Biciclete tip MTB (mountain bike) vor fi in buna stare tehnica;

7.Portul castii de protectie este OBLIGATORIE pe intreg traseu de Concurs;

8.Fiecare participant este obligat sa respecte si sa urmeze indicatiile Arbitrilor/Observatorilor de traseu si agentilor de politie (daca sunt prezenti);

9.Este interzisa in timpul competitiei beneficierea de ajutor de la alte persoane si/sau sportivi, exceptie facand doar apa si alimentele (e.g. pentru repararea bicicletelor de catre alte persoane din si afara Concursului, impins la deal sau pe teren plat, acordarea pieselor de schimb, utilizarea autovehicolelor, motocicletelor, ATV etc cu exceptia Organizatorilor);

10.Comportamentul lipsit de Fair-Play fata de ceilalti concurenti si/sau neregulamentar/ necorespunzator fata de Arbitri/Organizatori duce la descalificarea, fara drept de apel, a participantului/participantilor;

11.Va atrage descalificarea concurentilor care prin comportamentul lor conduc la impiedicarea actiunii altor sportivi, in cazul alegerii unor scurtaturi voite ale traseului, substituirii alergatorilor s.a.;

12.Schimbarea pieselor importante in timpul competitiei este permisa;

13.Concurentul care estimeaza ca a fost prejudiciat in timpul cursei va putea face o contestatie catre Comisarul Sef imediat ce a trecut linia de sosire. Contestatia va fi prezentata in scris, semnata si inmanata Comisarului Sef in timp de 15 minute de la sosirea sportivului;

14.Daca reclamatia pune in cauza pe unul dintre cei mai buni din primii cinci alergatori, ceremonia de acordare a premiilor va fi amanata pana la solutionarea acesteia;

15.Necunoasterea Regulamentului de Concurs nu va admisa ca o scuza;

16.Organizatorii sunt exonerati de raspundere daca in timpul cursei publicul deterioreaza marcajele de ghidare;

17.Depasirea cu mult a limitei de timp in care trebuie parcurs traseul atrage descalificarea. Timpul maxim de parcurgere a traseului admis este stabilit la 5 ore. Aceasta prevedere nu fi luata in considerare in cazul unor conditii meteo nefavorabile din ziua Concursului;

18.In intreaga zona de desfasurare a competitiei este INTERZISA abandonarea deseurilor de orice tip, participantii fiind OBLIGATI sa le evacueze la final din perimetrul Concursului.

19.Pretuieste Natura din Jurul Tau!

20.Concursul de Maraton Ciclistic „TUR de IASI 2008” presupune distractie si fair-play!

21.In timpul Concursului sportivii trebuie sa respecte intocmai indicatiile Arbitrilor/ Organizatorilor de pe traseu. Arbitrii sunt persoanele abilitate sa intrerupa Concursul in caz de accidentare a unuia dintre concurenti sau in alte cazuri majore care pericliteaza buna desfasurare a Concursului;

22.Organizatorii vor fi identificati prin ecusonul inscriptionat „ORGANIZATOR” si/sau veste veste portocalii pe care va fi scris „ARBITRU”.

Conditii de excludere/descalificare a sportivilor

1.Daca dau dovada de conduita necorespunzatoare fata de ceilalti sportivi;

2.Contribuie la accidentarea altor participanti in timpul Concursului;

3.Aduce prejudicii bicicletelor participantilor inaintea sau in timpul Concursului;

4.Daca nu respecta traseul marcat al Concursului;

5.Se abate de la traseu si nu reintra inapoi prin locul cel mai apropiat prin care a iesit accidental sau voit;

6.In cazul refuzului de a permite depasirea si/sau incomodeaza voit alti concurenti in timpul competitiei;

7.In cazul substituirii alergatorilor atat concurentul inscris cat si persoana care a substituit sportivul vor fi exclusi din Concurs;

8.Pentru comportamentul nepoliticos la adresa Organizatorilor;

9.In cazul abandonarii deseurilor de orice tip in zona de desfasurare al Concursului;

10.Refuzul de evacuare a acestuia din perimetrul competitiei dupa terminarea Concursului poate duce la excluderea pe viitor a participantului la toate competitiile organizate de Clubul de Turism si Ecologie TURISTOR Iasi;

11.Daca nu este prezent la START la inceputul competitiei;

12.Daca are alte abateri de la Regulamentul al Concursului.

Dupa Concurs

1.Informatii despre rezultatele preliminare/timpii obtinuti de concurenti pot fi aflate de la Arbitrii/Organizatorii de la punctul de Start/Finish al Concursului;

2.Festivitatea de Premiere va fi stabilita la o ora dupa sosirea ultimului participant;

3.Rezultatele finale vor fi afisate cu 15 minute inaintea Festivitatii Premierii;

4.Rezultatele Concursului vor fi comunicate Partenerilor, Sponsorilor, Colaboratorilor, Presei (audio-video si celei scrise) si vor fi postate pe Internet (pe site-urile de promovare a Concursului).

NOTA:

1.Organizatorii nu isi asuma raspunderea in cazul accidentarii participantilor sau in cazul producerii unor daune bicicletelor participantilor inaintea, in timpul sau dupa incheierea Concursului;

2.In efortul de a preintampina producerea in timpul Concursului a unor evenimente nedorite este incheiata o asigurare de grup valabila 12 ore cu Societatea de Asigurare-Reasigurare ARDAF S.A. – sucursala Moldova fiind asigurate cazurile de deces din accident si invaliditate din accident.

3.Organizatorii isi rezerva dreptul de a interveni oricand cu ultimele modificari in Regulament astfel incat Concursul de Maraton Ciclistic „TUR de IASI 2008” sa se desfasoare in cele mai bune conditii si in deplina siguranta pentru toti participantii.

4.Organizatorii isi rezerva dreptul de autor asupra imaginilor foto si video realizate de ei in timpul Concursului, in care sunt surprinsi participantii din competitie, cu angajamentul ferm al Organizatorilor ca nu vor folosi aceste imagini in alte scopuri decat Promovarea Concursului, implicit al activitatilor Clubului de Turism si Ecologie TURISTOR Iasi catre Sponsori, Parteneri, Colaboratori si mass-media scrisa si video, la elaborarea Afiselor, Diplomelor si pentru alte materiale informative dedicate activitatilor de cicloturism.

Partenerii & Sponsorii Concursului de Maraton Ciciclistic „TUR de IASI 2008”

Directia Silvica Iasi

Directia pentru Sport a Judetului Iasi - Autoritatea Nationala pentru Sport

Directia de Administrare si Exploatare a Drumurilor Judetene Iasi - Consiliul Judetean Iasi

Politia Rutiera Iasi

Societatea de Asigurare-Reasigurare ARDAF S.A. – sucursala Moldova

Casa de Cultura a Studentilor Iasi

ECOLAB ROMANIA

SANDS ADVERTISING

Bikeright Iasi

Parteneri media

Radio Guerrilla Iasi

IasiBike

Ziarul de Iasi

Multumim pentru interesul si sprijinul acordat!

Valeriu CERNEI

vicepresedinte CTE TURISTOR Iasi (responsabil actiune)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Daca imi aduc aminte bine traseul de anul trecut cantarea la 38-40 km in total. Dificultate medie .. dar daca adaugam ingredientul secret ( ei ... da ! ati ghicit... NOROI) atunci devine greu.

Eu unul sunt fara antrenament de 1 -2 luni .. terminat fizic, cu burtica , obosit de la prea mult servici .. asa ca sigur prezenta mea va starni rasul printre atleticii nostrii ciclisti.

Oricum pun in joc una burta contra 1-2 kile de bere alaturi de impingatorii nostrii la pedale ca termin traseul in minim ....10 ORE.

Va astepta la Iasi.. cu voie buna si chef de distractie ... si poate Mausica ( ca anul trecut am vazut ca ati facut) anul asta ne oprim pe traseu sa facem si un gratar ( sa indeplinim norma de 10 ore adica prin urmare si vreau sa spun)

Multa bafta ..

Edited by Shaka

Share this post


Link to post
Share on other sites

E frumos la Iasi, speram ca vom veni si noi clujeni.. chiar daca intr-o formatie mai mica. Ce posibilitati de cazare exista?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Organizarea pare beton iar premierea in bani e o raritate pe la noi si pt. care

meritati toata stima.

O singura obiectie: cat.Master inseamna sportivi trecuti de a 2-a tinerete adica "peste 35 ani", asa e la toate concursurile nationale dar si internationale.Ca sa nu mai vorbesc ca deja sunt maratoane care au si cat. "peste45 ani" -vezi Baia Mare ,Tg.Mures.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Decat sa zici de mine ca sunt trecut de a2a tinerete :mad::mad::mad: ,mai bine ma pui sa ma bat cu floarea cea vestita .A2a tinerete e pe la 75 de ani,si.... poate nici atunci daca te tine:rolleyes:

Share this post


Link to post
Share on other sites

O singura obiectie: cat.Master inseamna sportivi trecuti de a 2-a tinerete adica "peste 35 ani", asa e la toate concursurile nationale dar si internationale.Ca sa nu mai vorbesc ca deja sunt maratoane care au si cat. "peste45 ani" -vezi Baia Mare ,Tg.Mures.

Hai sa explic o data ce se intampla in strainatate (in cazul meu, in Italia):

la categoria amatori sunt urmatoarele subcategorii:

_Mastersport: 18-29 ani

_Master1: 30-34

_Master2: 35-39

_Master3: 40-44

_Master4: 45-49

_Master5: 50-54

_Master6: 55-59

_Master7: 60-64

_Master8: 65+ :eek:

dar de obicei ultimele 4 sunt adunate toate la Master5: 50+

deci, nu mi se pare ca daca ai peste 35 de ani esti la a 2-a tinerete, si nu mi se pare mare diferenta cu cine are 30. Din contra cine are 34 de ani, poate simte mai mult diferenta cu cine are 24 de ani. E si adevarat ca daca tu ai peste 40 de ani, diferenta cu cine are 30 se simte, asta recunosc.

Am invatat oricum ca la un nivel de amator cum suntem noi si cum este in general in Romania, varsta conteaza un pic e adevarat, dar mai mult conteaza antrenamentul.

In sfarsit, ce vreau sa zic este ca e mult mai fain sa concurezi cu cati mai multi din nivelul tau (chiar daca mai tinari), decat sa concurezi cu max 4-5 concurenti (cum se intampla des la categorie peste 45 de ani).

Spor la pedalat, si daca mergi la Iasi bafta mare la orice categoria vei fi! ;-)

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Shaka sau Lulu

Un comunicat de presa exista? Vreau sa public si pe site informatiile legate de concurs.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Şi anul ăsta au fost probleme, poate chiar mai mari ca anul trecut.

Băieţii care s-au ocupat cu organizarea -Vali Cernei, de la turistor, Andrei Ivaşc şi alţii- obţinuseră autorizaţiile din septembrie, dar cu o săptămână în urmă pe traseul rezervat de noi s-au înfiinţat organizatorii Raliului Iaşului, ultima etapă din campionatul naţional de raliuri. Bineînţeles că au avut susţinere şi influenţă mai mare aşa că s-au şters la fund cu noi.

De aceea abia acum apare harta traseului. Într-un fel e bine, pentru că e alt traseul faţă de anul trecut.

Comunicat de presă, altul decât cel postat de Valeriu Cernei, nu este.

Am discutat cu Vali şi a eliminat din regulament paragraful legat de roţile de 26", deci posesorii de ciclocross sau 29" să fie liniştiţi.

Pensiuni sunt în Iaşi, la Bucium avem şi căsuţe unde se stă bine şi nu foarte scump. Lista de anul trecut e valabilă.

Traseul se prezintă foarte bine faţă de anul trecut, nu se va mai lăsa cu biciclete sfărâmate; e sfârşit de sezon, vremea se anunţă bună, amatorii pot vedea şi maşini de raliu în acţiune, grădina botanică din Iaşi şi toate cele 7 coline din jur sunt ca-n pozele puse de Frank, duminică dimineaţa putem să ne mai şi plimbăm, fără să ne scuipăm plămânii, aşa că vă aşteptăm pe toţi.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dap... cum spune maestrul Lulu... toate se anunta bune ... oricum o baie de noroi tot vom rezerva pentru unii concurenti cu carboane .. sa le facem viata putin mai grea. Vin personal cu o sticla de 2 l de apa si o arunc in fata la Maus la bicicleta.

Cazare

Pensiunea CRISTIAN - Iasi, Romania

Tel: +040 / 0232 - 242363; +040/ 0745 - 456416

E-mail: receptie@pensiunea-cristian.ro

pensiunea_cristian@yahoo.com

Preturi:

o 100 lei / noapte camera in regim single;

o 120 lei / noapte camere cu doua paturi;

o 150 lei / noapte apartament;

o 165 lei / noapte camera cu 3 paturi.

---------------------------------------------------------------

Casa de Oaspeti Bucium Iasi

Pensiunea este situata in Bucium, nr 82, la 15 minute de centrul Iasului si la 30 de minute de aeroport.

Pensiunea are in dotare 5 apartamente si 5 garsoniere

Dotari apartamente:

- aer conditionat,

- frigider,

- TV,

- baie proprie

Dotari garsoniere:

- frigider,

- TV,

- baie pe hol

Tarife:

garsoniera: 130 ron / zi

apartament: 250 ron / zi

Adresa Casa de Oaspeti Bucium Iasi

Iasi , Soseaua Bucium nr. 82

Telefon Casa de Oaspeti Bucium Iasi

0232 232923

-----------------------------------------------------------

Hotel Ceramica

In cladirea proaspat redecorata va punem la dispozitie serviciile noastre,

caracterizate prin promptitudine, acuratete si rafinament. Hotelul este situat

in apropierea Campusului Universitar

Adresa Hotel Ceramica Iasi

Iasi , str. Tudor Vladimirescu 103 A

* Camera dubla - €30 / noapte

* Apartament - €50 / noapte

Telefon Hotel Ceramica Iasi

0232 271427

--------------------------------------------------------------

Hotel Continental

Dotari si facilitati: 52 locuri, camere single, camere duble, camere triple,

bar de zi, lift, masaj, frizerie, accepta animale de casa, dus, cada, tv, frigider,

Adresa Hotel Continental Iasi

Iasi , Cuza Voda 4

(Nu am gasit preturi la acest Hotel)

Telefon Hotel Continental Iasi

0232 211846

0232 267744

----------------------------------------------------------------

complexul hotelier CONEST

Va oferim:

- Cazare in 70 camere cu unul sau doua paturi, dotate cu bai proprii, televizor color prin cablu si telefon interior

- Cazare in doua apartamente cu bai proprii, televizor color prin cablu, telefon interior si minibar

- Roomservice

- Salon de mic-dejun (40 locuri)

- Sala de protocol (20 locuri)

- Restaurant clasic

- Bar de zi

- Terasa

- Parcare inchisa

- Centrala termica proprie

- Paza asigurata de firma specializata

Adresa Hotel Conest Iasi

Iasi , b-dul Nicolae Iorga

Telefon Hotel Conest Iasi

0232 230700

0232 232622

-----------------------------------------------------------------

Pensiunea Moldotour Iasi

Capacitatea de cazare este de 40 locuri in camere moderne si confortabile (camere cu pat dublu, camere cu doua paturi), fiecare cu baie proprie.

Pensiunea este dotata cu:

- centrala proprie (apa calda non-stop, �ncalzire)

- televizor in fiecare camera

- frigider

- uscator de par

- aer conditionat in unele camere.

Restaurantul pensiunii are o capacitate de 40 locuri si va ofera un meniu international intr-o ambianta placuta.

Pensiunea Moldotour Iasi

Adresa Pensiunea Moldotour Iasi

Iasi , str. Florilor nr. 17

Telefon Pensiunea Moldotour Iasi

0232 217370

0744 987299

-----------------------------

Pensiunea Garofita 3*

8 camere cu baie proprie, TV, frigider, mini bar si aer conditionat.

0232/236391

Pensiunea La Cabana 2*

0232/244036

Pensiunea La Palia 3*

16 locuri cazare, 7 camere duble si un apartament

Baie, incalzire, telefon, internet, tv

180 RON/pers cu mic dejun

0232/277235

0721/363669

0740/837066

Pensiunea Casa Boiereasca 3*

camere single si duble cu baie si tv

0232/232653

Camping Tabara Bucium

1CASUTA 2 PERS 30RONZI

1CAMERA PAT DUBLUCU DUS IN CAMERA PRET NEG

REZ LA 724680364

Shamrock Inn

10 camere double + 1 apartament.

tv, incalzire, telefon, baie

camera single 120 ron

duble-140 roni

apartament 200ron

0748 - 299 311

0232 - 244 446

Pensiunea No Limits 2*

12 locuri cazare cu camere duble

0232-294548

0742778003

Pensiunea Susana 2*

10 persoane, 5 camere

0721366190

Pensiunea Il Divino

specific italienesc

0747835922

0232211124

Sus la releu la casute

casute 2p 30 ron

casuta calorifer 40 ron

camping 5 ron

Share this post


Link to post
Share on other sites

Este cineva din Cluj pe care coafeaza ideea deplasarii cu masina vineri seara sau noaptea? Cineva s-a gandit eventual cu trenul de noapte, la cuseta?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pentru cei ce nu cunosc zona, se iese din Iaşi spre Lunca Cetăţuii (ieşirea dinspre CUG) şi după ce se iese din satul Mogoşeşti începe o urcare prin pădure. În ultima curbă mai strânsă spre dreapta e un drum forestier la stânga. Mergeţi pe el, treceţi pe sub calea ferată, urcaţi 200m şi la prima curbă la dreapta iar faceţi stânga, drumul vă duce la gara Bârnova, unde e startul.

Imagine postată

Aşa arată intrarea spre gara Bârnova

Imagine postată

Imagine postată

Gara

Imagine postată

Startul e în urcare cu câteva zone mai nămoloase, dar uşor de trecut

Imagine postată

Se face stânga, se trece de satul Slobozia, se coboară la "casa albă" pe traseul de anul trecut.

Imagine postată

Se urcă pe lângă un canton forestier

Imagine postată

Terenul e perfect

Imagine postată

Imagine postată

Imagine postată

Share this post


Link to post
Share on other sites

Frumoasa zona, cu exceptia decorului de la intrarea spre gara Bârnova ;):D.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.