Sign in to follow this  
ursamajor

Rugăminte

Recommended Posts

Deoarece m-am hotărât să nu mai activez pe forum, motivele se cunosc (cred că sunt cea mai cunoscută persoană de pe forum la ora actuală) aș ruga să mi se șteargă toate fotografiile și clipurile PERSONALE din mesajele mele. Nu am acces la o funcție de administrare a fotografiilor atașate și deși au fost șterse pe serverul de găzduire, ele încă apar în mesaje. Nu sunt foarte multe și pot ajuta cu link spre fiecare mesaj ce conține fișierele media amintite.

Mulțumesc anticipat.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Se pierde din coerenta postarilor daca dispar.

Mai 'nainte, niste baieti au luat multe laicuri la niste replici adresate acestor poze puse de tine. Intra cineva peste 11 ani, moare de curiozitate si nici ca afla despre ce fu vorba.

Daca-s personale, nu trebuiau postate.

Esti egocentric, crezi ca totul ti se cuvine, te balacaresti p-aici, esti respins ELEGANT, si tot tu-ti iei jucariile si nu le mai imparti cu nimeni. Miroase a ridicol.

 

Administratia, nu-i stergeti nimic.

ursa, in mod civilizat ti s-a cerut decenta si cumpatare. Drum bun!

  • Upvote 4

Share this post


Link to post
Share on other sites

Țin minte că acum câțiva ani, un user activ de pe daciaclub era tare hăituit și zicea că e nedreptățit când i s-a cerut decență și cumpătare. Ți-amintești?

Hai să nu mai ridicăm piatra când un om e deja în genunchi...

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu era mai simplu si mai elegant un mesaj privat catre un moderator? Eu recunosc ca nu te stiam pana sa vad subiectul asta, am crezut ca ai facut ceva grav, ca ai dat peste vreo baba si ai indoit cadrul bicicetei in ea si cand colo doua , trei atentionari sa nu mai postezi aiurea! Daca ai stii cate pauze a cate 7 zile mi-au dat moderatorii si cate injuraturi in privat mi-am luat de la anumiti membri de pe ciclism in astia 7 ani... Dar tot aici sunt! Eu zic sa te mai gandesti si sa lasi orgoliul deoparte! :)

  • Upvote 5

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vav, te trezesti facand comparatii de dragu' de-a le face. Mie mi se cerea sa nu mai injur public o nulitate ridicata la rang de model in viata, colegului i s-a cerut sa nu mai posteze aiurea.

Apoi eu am sters niste chestii care faceau trafic, care aduceau bani multi aluia de m-a banat. Colegu' are poze cu borsete de scule de prins pe cadru.

Vav, altceva? Decat sa compari lacrimogen, nu mai bine numeri tu cannondale-uri galbene de braila de la galerie 29 din ultimele pagini? ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu se sterge nimic postat public in mod voit si constient.

Se sterge un post dublu, unul trunchiat publicat din greseala, un post care contravine flagrant regulamentului si bunului simt.

Sigur ca in baza acestei ultime mentiuni am fi putut sa stergem cu nemiluita din posturile de umplutura ale colegului ursamajor, dar am preferat sa avem rabdare, sa se acomodeze omul cu atmosfera. Continui sa cred ca e posibil, cel putin postul cu poze de tura la Lacul Sarat tinde sa imi arate ca da. Optiunea de a se retrage sau de a nu mai posta este "la liber" pentru oricine.

  • Upvote 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Muttley, pentru mine rămâne doar faptul că ți-ai luat jucăriile și ai plecat (așa cum am făcut și eu, dar nu pentru că am deranjat pe cineva). Rămâne în continuare un mister pentru mine cum de ești atât de deranjat de foarte multe chestii pe care și tu le-ai făcut sau le faci dar pentru că sunt făcute de tine ți se par normale, făcute de altul ți se par extreme. Nu m-a foarte deranjat ursa... chiar nu am atât timp să urmăresc toate aberațiile de pe forumuri.

Era doar o tragere de mânecă să nu mai faci pe lupul moralist ;)

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this