simi_id 0 Posted May 6, 2015 Buna, Ma uit sa cumpar o borseta pentru mtb dar nu stiu de care sa aleg, de care se prinde in spate, sau de care se prinde de cadru in mijloc ? De care recomandati ? Ce dimensiune ? Ma gandesc la cea din mijloc sa nu incomodeze la picioare, iar cea din spate, daca pui mai multe in ea, sa nu te incomodeze la controlul spatelui din cauza greutatii. Merci Quote Share this post Link to post Share on other sites
Traveller 5,954 Posted May 6, 2015 In primul rand depinde ce vrei sa cari. Eu am si o borseta mica de sa in care tin o camera si levierele, dar si una triunghiulara de cadru de la Deuter, in care tin pompa, portofel, lanterna... http://www.veloteca.ro/borseta-cadru-deuter-front-triangle-bag Ambele au prinderi cu scai. Nu recomand borseta de sa cu prindere in suruburi de tijele seii, mi se pare o complicatie. Quote Share this post Link to post Share on other sites
simi_id 0 Posted May 6, 2015 @@Traveller Am inteles, deci prindere cu scai. Tot o camera ma gandesc sa tin, pompa, o lanterna, un kit de pana, cateva chei ... Ce dimensiune e recomandata cat sa nu incurce. Si doi, ma mai uit si dupa o camera de filmat care sa o prind de cap, dar nu stiu unde sa caut cu tot cu echipament, etc ... ce am gasit sunt doar camere normale. M-am uitat si la GoPRO dar nu stiu cum se prind de cap ca mi se par foarte mari, eventual alternative, chiar si mai ieftine. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Traveller 5,954 Posted May 6, 2015 Cat de mare... decizi pe loc in magazin, faci test :). La camere nu ma pricep, vezi ca sunt subiecte specifice pe forum. Quote Share this post Link to post Share on other sites
RobertS 432 Posted May 6, 2015 @@simi_id Eu am o cameră video cu 300 de lei din Selgros. Am primit împreună cu ea un suport pentru cască și unul pentru ghidon. Filmează decent, dar tremură imaginea când dau în gropi, iar sunetul e de proastă calitate. Dacă te interesează, pot să îți trimit pe privat niște mostre video. Quote Share this post Link to post Share on other sites
mihye 9 Posted May 6, 2015 Eu am asa ceva (doar ca cea de 0,5): http://www.decathlon.ro/bidon-unelte-bicicleta-700-id_8324324.html E putin loc, dar fiind pe un suport de bidon imi pare cea mai bine prinsa/usor de demontat. Quote Share this post Link to post Share on other sites