Sign in to follow this  
ovidiu

2015.06.07 - Bikerace Brașov 2015

Recommended Posts

Au inceput inscrierile pentru editia a doua a BikeRace Brasov 2015.


Noutatea acestei editii este un nou traseu asadar de acum poti alege intre cursa de Semimaraton de 22 km sau cea de Maraton de 38 km.


Inscrierea de 40 de lei este valabila doar pentru primele 50 de locuri iar daca esti hotarat sa intri in competitie tot ce trebuie să faci este să accesezi pagina oficială a concursului AICI


Share this post


Link to post
Share on other sites

Hai ca ma incumet eu sa scriu cateva ganduri, la fel ca anul trecut.

Concursul asta cred ca a aparut anul trecut on septembrie ca o completare a Brasov XCM si mi s-a parut o joaca de copii atunci, cu un traseu simplut de 22 km, dar organizat destul de bine.

Intr-un fel, am primit bine vestea ca anul acesta au preluat data organizarii de la defunctul Brasov XCM la inceputul lunii iunie.

Organizatorii au incercat sa isi respecte promisiunea facuta anul trecut ca la editia din acest an vor fi 500 concurenti si cred ca le-a iesit undeva pe jumatate.

Au diversificat si oferta, au introdus si o tura lunga, adica exact tura scurta de la BV XCM.

Totusi, a lipsit exact acea tura lunga a XCM-ului ca si marea majoritate a participantilor care veneau special pentru acea tura.

Una peste alta, diversitatea a prins bine, dar organizarea a fost mai slaba decat anul trecut.

Pacat, pentru ca traseul asta cere o organizare cat mai buna.

Probabil, ca dpdv logistic este greu sa organizezi si sa ii multumesti pe toti, dar cred ca se poate mai bine.

Au fost destui voluntari, aflati in puncte cheie, dar se putea face un marcaj mai bun al traseului. Pentru mine, ca brasovean nu au fost probleme, ca stiu traseul foarte bine, dar pentru cei care au venit pentru prima oara, nu a fost chiar usor.

Apreciez eforturile de a aduce cat mai multe elite, apreciez detaliile estetice oferite competitiei, stiu ca nu se poate face mare lucru sa interzici accesul iubitorilor de natura de pe Valea cu Apa, dar lipsa unei portii de paste la sfarsit cand toti sunt hamesiti, nu o pot intelege.

Mai ales daca platesti 100 lei cu o zi inainte de concurs.

Se poate mai bine... Daca vreti sa duceti renumele BRASOV XCM mai departe, poate ar trebui sa mergeti chiar pe numele asta. BikeRace suna a intrecere in parcul Tractoru'.

Toate bune.

  • Upvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this