Sign in to follow this  
claudiu182

Bicicleta de strada

Recommended Posts

Salutare natiune!

Vreau sa trec la strada. Deoarece posibilitatile de deplasare la munte si in alte zone mai indepartate Bucurestiului sunt din ce in ce mai putine, si am inceput sa indragesc mai mult viteza plus kilometrii multi facuti am hotarat sa imi dau 29-er-ul mtb si sa imi achizitionez o bicla cam asa.

 

 

zoom-bike-picture-44ffa5c0e5fd07406de1c0

 

Nu vreau sa sar direct la cursiera. Am gasit varianta asta, imi place si cum arata, si ca specurile de greutate incep de la 10,60 kg pe cadrul cel mai mic adica de 47 la Merida, comparativ cu aproape 16 kg la ce am pe MTB-ul de 29, cam e ceva.

 

In alta ordine de idei nu stiu ce marime de cadru sa imi iau . Cu 29-le mtb nu prea m-am inteles extraordinar de bine. Am o inaltime de 1,80 si am mers cam un an dar tot cam mare mi se pare. Ca sa nu mai vorbim de faptul ca locuiesc la bloc si este "a pain in the ass" cu scoate da pa balcon - lift - afara si retur.

 

Ce parere aveti de Merida in sensul de marit viteza pe sosea si un cruising speed sper ceva mult mai ridicat decat la MTB-uri. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

eu am tot o bicicleta de genul asta pt sosea.Diferenta intre asa ceva (bicla de fitness,cum e categorisita) si o cursiera nu e foarte mare,plaja de viteze e cam pe acolo,doar greutatea e un pic mai mare la astea si ,in plus ai flat bar-ul,in locul ghidonului clasic de cursiera.Eu zic sa go for it,diferenta fata de un MTB,ca si viteza pe sosea este destul de mare (bine,conteaza si antrenamentul).Daca zici ca MTB ul tau are 16 kg,asta o sa ti se para ca merge singura (iti zic din proprie experienta)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Multam mult. Pana la urma mi-am invins frica si am mers pe o cursiera mai entry level cam asa

 

bk15ru0120_sprint_race700c_blackmatt_imgMerge foarte bine deocamdata.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ti-am modificat postul, ca bicicleta pt autostrada n-avem. Crossul propus de tine mi se pare o alegere buna pt oras, dar si pt excursii in afara lui.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this