gerula 110 Posted July 3, 2015 Salutare. Nerabdator fiind sa inceapa, am deschis eu topicul dedicat Turului Frantei 2015. Favoritii mei din acest an sunt Quintana si Nibali. Ceilalti doi nu stiu sa mearga pe bicla. :D Va doresc sa aveti concedii cat mai placute si, daca timpul va permite, sa fiti inspirati la concursul de pronosticuri: Etapa 1: gerula: Tony Martin/Tony Martin 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
radu91 22 Posted July 3, 2015 Etapa 1: gerula, radu91: Tony Martin/Tony Martin Quote Share this post Link to post Share on other sites
Trevizes 2,547 Posted July 3, 2015 Implementam si regula cu parierea pe favoriti, ca sa fie concursul mai atragator, nu? Propunerile de innoire erau astea: Favoritii puncteaza 3-2-1 pentru locurile 1,2,3. Toti ceilalti puncteaza 10-8-6-5-4-3-2-1 pentru locurile 1,2,3,4,5,6,7,8 Pronostic nou: "Evadarea": 3p doar pentru orice ciclist, cu conditia sa fie o evadare formata in prima jumatate a etapei si pronosticul pus inaintea inceperii etapei. Lista favoritilor: Nibali, Froome, Contador, Quintana, Cavendish, Tony Martin, Degenkolb (?), Valverde (?), Bouhanni (?), Cancellara, Matthews (?), Kristoff, J.Rodriguez (?) Pareri. Prea multi? Prea putini? Quote Share this post Link to post Share on other sites
radu91 22 Posted July 3, 2015 Eu as vedea asa lista favoritilor: Contratimp: Tony Martin, Cancellara, Dumoulin Finish plat: Cavendish, Greipel, Bouhanni Finish in usoara urcare: Kristoff, Sagan, Degenkolb, Matthews Munte mediu: Valverde, Purito, Froome, Nibali, Contador, Quintana Munte: Froome, Nibali, Contador, Quintana Contratimp pe echipe: Orica, Etixx, BMC Quote Share this post Link to post Share on other sites
gerula 110 Posted July 3, 2015 Eu zic s-o lasam asa pentru ca timpul este scurt ca sa ne mai dam cu parerea asupra modificarilor si favoritilor. Pana la Vuelta se pot dezbate tovaraseste toate propunerile ... Pana la urma, la cata "crema" este prezenta in aceasta editie a turului, nici nu stiu daca mai are sens sa mai modificam ceva pentru ca nu prea mai ramane loc de surprize. Adicatelea, la o etapa ce se termina la sprint masiv nu are sens sa ii scoti din calcul pe cei trei enumerati de @@radu91, doar de dragul de a paria pe un ciclist-surpriza, care oricum ar avea sanse mici sa intre in primii trei clasati ai etapei. Quote Share this post Link to post Share on other sites
shinelikeme 114 Posted July 3, 2015 Etapa 1: gerula, radu91: Tony Martin/Tony Martin shinelikeme: Cancellara/Cancellara Quote Share this post Link to post Share on other sites
shinelikeme 114 Posted July 3, 2015 Lars Boom ( ASTANA ) excluded from Tour de France over cortisol levels. PAM-PAM! Quote Share this post Link to post Share on other sites
crk 901 Posted July 4, 2015 Etapa 1: gerula, radu91, crk: Tony Martin/Tony Martin shinelikeme: Cancellara/Cancellara Quote Share this post Link to post Share on other sites
radu91 22 Posted July 4, 2015 Lars Boom ( ASTANA ) excluded from Tour de France over cortisol levels. PAM-PAM! Inca nu a fost exclus, Vinokourov o sa ia o decizie in privinta asta(restu sunt doar pioni la Astana). Quote Share this post Link to post Share on other sites
dang123 186 Posted July 4, 2015 Etapa 1: gerula, radu91, crk, dang: Tony Martin/Tony Martin shinelikeme: Cancellara/Cancellara Si sunt de parere ca in acest tur sa pastram vechea punctare. @@gerula a punctat foarte bine ca avem destula creama pentru a pautea face o diferentiere Quote Share this post Link to post Share on other sites
Trevizes 2,547 Posted July 4, 2015 gerula, radu91, crk, dang, Trevizes: Tony Martin/Tony Martinshinelikeme: Cancellara/Cancellara e corect ce a scris radu91 dar e prea stufos. As mentine o lista scurta: Nibali, Froome, Contador, Quintana, Cavendish, Kristoff plus sau minus Valverde. Ar fi si mult mai simplu de calculat! Mi se pare mai meritoriu sa prinzi etapa in care castiga Greipel de exemplu, daca o sa castige vreuna, decat sa culegi puncte mecanic punand pe Kristoff/Cavendish. De asemenea, sa-l prinzi pe Talansky pe un loc 3 in etapa (6p) dovedeste ca te pricepi mai bine decat sa-l iei pe Contador sau Froome care vor veni pe primele 2 locuri, sa zicem (acum 10/8 dupa noua regula 3-2 puncte). Quote Share this post Link to post Share on other sites
crk 901 Posted July 4, 2015 Din două una, daţi-mi voie: ori să se revizuiască, primesc! Dar să nu se schimbe nimica; ori să nu se revizuiască, primesc! dar atunci să se schimbe pe ici pe colo, şi anume în punctele... esenţiale... (Aplauze în fund, sâsâituri în faţă. Farfuridi coboară zdrobit, ştergându-se de sudoare, şi merge n fund. Brânzovenescu şi alţi alegători îl întâmpină şi-i strâng mâna. - Rumoare. Mai mulţi din auditoriu se scoală şi strică rândurile. Caţavencu suie de la dreapta în mijloc, unde vorbeşte încet cu grupul său gesticulând viu. Cu un alt grup mai în fund Farfuridi şi Brânzovenescu asemenea. - Pristanda iese misterios din cabinetul primarului, trece prin uşcioara grilajului, care este la spatele tribunii, şi trage de pulpană pe Trahanache, care sună clopoţelul.) Quote Share this post Link to post Share on other sites
fra'su 19 Posted July 4, 2015 Fra'su:Tony Martin/Tony Martin Scuze sunt pe tel. Quote Share this post Link to post Share on other sites
shinelikeme 114 Posted July 4, 2015 Pentru colegul Fra'su: gerula, radu91, crk, dang, Trevizes, Fra'su: Tony Martin/Tony Martinshinelikeme: Cancellara/Cancellara Quote Share this post Link to post Share on other sites
crk 901 Posted July 4, 2015 Cre' ca ne bate @@shinelikeme azi...... Quote Share this post Link to post Share on other sites
gerula 110 Posted July 4, 2015 Etapa 1 Rezultate: 1 Rohan Dennis (Aus) BMC Racing Team 2 Tony Martin (Ger) Etixx - Quick-Step 3 Fabian Cancellara (Swi) Trek Factory Racing 4 Tom Dumoulin (Ned) Team Giant-Alpecin 5 Jos Van Emden (Ned) Team LottoNL-Jumbo 6 Jonathan Castroviejo (Spa) Movistar Team 7 Matthias Brandle (Aut) IAM Cycling 8 Adriano Malori (Ita) Movistar Team Pronosticuri: gerula, radu91, crk, dang, Trevizes, Fra'su: Tony Martin/Tony Martin – 8pshinelikeme: Cancellara/Cancellara – 6p Clasament: 1. gerula, radu91, crk, dang, Trevizes, Fra'su: Tony Martin/Tony Martin – 8p2. shinelikeme: Cancellara/Cancellara – 6p O concluzie dupa prima etapa: imi pare rau s-o spun dar nu ne prea pricepem ... :D Quote Share this post Link to post Share on other sites
radu91 22 Posted July 4, 2015 Pentru etapa a doua: radu91: Kristoff/Rohan Dennis Quote Share this post Link to post Share on other sites
crk 901 Posted July 5, 2015 Etapa 2 radu91: Kristoff/Rohan Dennis crk: Cavendish/Dennis Quote Share this post Link to post Share on other sites
shinelikeme 114 Posted July 5, 2015 Etapa 2 radu91: Kristoff/Rohan Dennis crk, shinelikeme: Cavendish/Dennis Quote Share this post Link to post Share on other sites
dang123 186 Posted July 5, 2015 Etapa 2 radu91: Kristoff/Rohan Dennis crk, shinelikeme, dang : Cavendish/Dennis Quote Share this post Link to post Share on other sites
Trevizes 2,547 Posted July 5, 2015 Etapa 2radu91, Trevizes: Kristoff/Rohan Denniscrk, shinelikeme, dang : Cavendish/Dennis Quote Share this post Link to post Share on other sites
gerula 110 Posted July 5, 2015 Etapa 2radu91, Trevizes: Kristoff/Rohan Denniscrk, shinelikeme, dang, gerula: Cavendish/Dennis Quote Share this post Link to post Share on other sites
Fandango 16 Posted July 5, 2015 Salut tuturor. Etapa 2 radu91, Trevizes: Kristoff/Rohan Denniscrk, shinelikeme, dang, gerula, Fandango: Cavendish/Dennis Quote Share this post Link to post Share on other sites
shinelikeme 114 Posted July 5, 2015 Cavendish asta zici ca e nebun, omu' nu poate sa sprinteze mai mult de 100m maxim! ... @@crk niciodata nu mai merg pe mana ta :D:D Quote Share this post Link to post Share on other sites
gerula 110 Posted July 5, 2015 Etapa 2 Rezultate: 1 André Greipel (Ger) Lotto Soudal 2 Peter Sagan (Svk) Tinkoff-Saxo 3 Fabian Cancellara (Swi) Trek Factory Racing 4 Mark Cavendish (GBr) Etixx - Quick-Step 5 Daniel Oss (Ita) BMC Racing Team 6 Greg Van Avermaet (Bel) BMC Racing Team 7 Christopher Froome (GBr) Team Sky 8 Tom Dumoulin (Ned) Team Giant-Alpecin Pronosticuri: radu91, Trevizes: Kristoff/Rohan Dennis – 0pcrk, shinelikeme, dang, gerula, Fandango: Cavendish/Dennis – 5p Clasament: 1. gerula, crk, dang – 13p2. shinelikeme – 11p 3. Trevizes, Fra'su radu91 – 8p 4. Fandango – 5p O concluzie si dupa aceasta etapa: chiar deloc nu ne pricepem! PS. Maine plec in concediu pentru o saptamana. Va rog sa preluati socotelile. PPS. Stiu @@shinelikeme ... Si eu am fost tentat pentru o clipa sa merg pe Greipel, mai mult ca sa-i fac in ciuda colegului @@Trevizes dar n-am avut suficient tupeu. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites