Sign in to follow this  
Doru

Montare suport bicicleta pe haion

Recommended Posts

Buna ziua.

Am primit cadou de la rude un suport pentru biciclete cu montare pe haion. Desi m-am uitat pe Internet, eu nu am reusit sa montez acel suport pe mercedesul meu clasa A, in asa fel incat sa nu se miste. Si vorbesc doar despre suport, nu cu biciclete montate.

Vreti sa aruncati o privire la poza suportului, poate ma luminati si pe mine?

Partea superioara a suportului la mine vine undeva pe plafon (nu stiu dc acolo trebuie sa stea), partea inferioara pe bara (cred ca acolo trebuie sa stea), iar bara pe care ar trebui sa fie montate bicicletele, sta de luneta. Acesta este, dupa parerea mea si punctul care va sustine intreaga greutate a bicicletelor. Daca cineva imi spune mie ca luneta masinii va sustine acea greutate si socurile drumurilor noastre "asfaltate" fara sa se sparga inseamna ca eu sunt tampit!

Nu inteleg cum bcicletele ar trebui sa stea fixe pe bara aia, prinse doar in curelele alea de cauciuc, care se misca de sus in jos, oricat as strange eu, in asa fel incat sa nu se frece intre ele!

Nu stiu ce parere aveti voi dar mie suportul asta mi se pare o gluma proasta, sau poate sunt eu blond. Poate am noroc si gasesc pe cineva din Craiova sa-mi arate si mie cum se monteaza, pana atunci prefer sa demontez scaunele si sa iau bicicletele in masina, e mai sigur.

Va multumesc.

 

post-2777-0-42706900-1443369907_thumb.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

 Nu stiu, seamana cu al tau. Doar ca este altfel pozitionat. Eu am suportul pe care se prind bicicletele la mijloc si atinge in luneta. Iar bara care la tine vine pe haion in baza lunetei, la mine este pozitionata in partea de sus si ajunge undeva pe plafon, fix in spatele antenei. Oare trebuie sa le inversez? Habar nu am! Cred ca o sa le transport eu tot in portbagaj, e mai sigur. Oricum multumesc pentru raspuns. Macar acum am vazut cum se prind chingile!

O zi buna!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Se atinge de luneta,dar presiunea nu vine in geam, doar e lipita de geam. Tampoanele au rol sa nu zgarie geamul. Iti dai seama ca altfel se spargeau geamurile la mii si zeci de mii de masini. Incearca sa o montezi si atunci pune poza.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this