Sign in to follow this  
flavinho

Tura in Austria zona Salzburg

Recommended Posts

Dupa cateva discutii cu sotia, am stabilit ca ar fi frumos anul viitor sa facem concediul de vara in Austria, in zona Salzburgului. Pentru ca avem doi copii de 7 si 4 ani vom calatori pana acolo cu masina si ne vom caza intr-o pensiune sau hotel.

Acolo ne-am dori ca, macar in parte din zile, sa facem trasee pe bicicleta cu plecarea din zona unde suntem cazati cu intoarcere in aceeasi zi.

Ca sa va faceti o idee despre noi, eu pot merge lejer 100, 100+ km, fiu meu de 7 ani cred ca pedaleaza bine peste media unui copil de varsta lui, pe fiica mea o voi duce in scaun iar sotia a mers maxim 20km pana acum.

Eu si sotia avem doua diamant trekking echipate foarte bine, fiul meu are un mtb cu roti de 24 deasemena echipat bine. Date fiind cele de mai sus am prefera trasee pe piste asfaltate sau in stare buna, fara catarari foarte lungi si abrupte pentru ca nu avem posibilitatea sa le facem inca.

Zona Salzburg nu este ceva fix, insa acolo am prefera.

Multumesc anticipat.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Iti recomand cateva zone, unde ai si ce vedea, ca oras turistic, dar sunt si trasee. De fapt sunt trasee cam peste tot acolo. Eu am stat in camping-uri si-ti recomand acelasi lucru, dar daca nu ai investit inca trebuie sa cauti cazare.

Asadar: Salzburg 2 zile, Zell am See, Linz. In rest ai drum special de biciclete de la Linz pana in Krimml. Gasesti multe info pe site-uri cum ar fi: http://www.salzburgerland.com/en/tauernradweg/index.html

Share this post


Link to post
Share on other sites

Si eu ti-as sugera varianta camping-urilor, intrucat ofera niste conditii foarte bune (liniste, acces la bai curate/foarte curate, apa calda, locuri pentru luat masa, verdeata, paza, etc.) la un pret incomparabil cu o cazare.

Plus ca cei mici ar fi, cel mai probabil, entuziasmati de "mers cu tabara" :).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this